Jeste da i dalje nisam dobio odgovor na osnovu cega tvrdis da je apsolutno svaka sitnica bolja na vecem autu ali ga nisam ni ocekivao.
Pa u zavisnosti od potreba. Ne postoji univerzalno najbolji segment automobila. Ako u razgovoru dođemo do toga da mu ipak treba luksuzna F klasa, onda možemo da diskutujemo da li je bolja 7ica, Panamera, A8, S klasa ili nešto drugo.HKS napisao:Više je pitanje za Flojda, al dobro. Pita te drugar bzv, vidi na ulici 3icu i 7icu, takva situacija.
Da bih nešto "priznao" trebalo bi to i da mislim. Kao što sam već rekao, po nekim parametrima je bolja ali po nekim, meni bitnijim, nije pa ne mogu da kažem da je sveukupno bolji.ftj napisao:Ne znam sto je tesko priznati da je visa klasa 'bolja' od nize.
Nije on bolji auto, već tebi više odgovara. Objektivno S klasa je bolji auto od C klase, bolja udobnost, bolji gadgeti, bolji enterijer itd.Xepoj87 napisao:Audi RS3 je bolji auto od S350 CDI.
Zasto? Zato sto me ni jedna prednost S klase apsolutno ne zanima, osim gadgeta, koji nisu dovoljni da predjem preko ogromnih nedostataka koje taj auto ima.
Navedeš prednosti S klase, priznaš da i C ima prednosti ali su nebitne i da je objektivno S bolja? Nije tvoje mišljenje ništa objektivnije nego moje ili Herojevo.HKS napisao:Nije on bolji auto, već tebi više odgovara. Objektivno S klasa je bolji auto od C klase, bolja udobnost, bolji gadgeti, bolji enterijer itd.
To što je C klasa agilnija i manja ima svoje prednosti, ali to znači da ona tebi više odgovara, ne da je bolji auto.
AMINZlaja011 napisao:. Najbolji auto je onaj koji ispunjava tvoje kriterijume i zahteve kao vozaca i kupca i to je to