Hvala na predlozima. Obzirom na dostupnost, ovde mi igra samo ovo sto je ftj nasao. Verovatno cu pokusati sa tim, osim ako se jos neko ne javi. Kad bolje razmislim, to sto sam ja koristio u USA nije bila cela ova aparatura za kafu, vec samo bokalce sa postoljem i ti podesis temperaturu koju da odrzava.
DukeNS napisao:Ovako nesto bi meni trebalo. Samo sto ne uspevam da nadjem kod nas, a trebalo bi mi za neke dve nedelje...
Pa ovo su elektricni termosi ili grejaci solje...
Ono sto vidjas u Americi je Coffe maker, skoro ga svi imaju, neki imaju kuciste, a neki su poput ovih, kao ringla sa bokalom iznad i sipas i pravih kafu kao u dzezvi. Beko ima za 10k dinara bas to za normalno pravljenje kafe, sto je meni suludo
Nadji onda neki elektricni termos.
Ovo sto ti je ftj okacio je ono sto ti treba, a video sam jos par da ima odrzavanje toplote.
Edit: nasao sam taj Beki
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Po Marfiju, kad ti to najmanje treba - izbije ti uvek nešto pare iz džepa: crkla mi mašina za veš (Whirpool), radila je bez greške i najmanjeg kvara punih 17 godina. Prvo je krenula da lupka kod centrifugiranja i mi smo to naravno ignorisali, da bi na kraju naprsao bubanj unutra u dužini jedno 10 cm i sada ta "prsotina" (dal se tako kaže ) krenula cepa veš jer su joj ivice oštre kao žilet. Pretpostavljam da se to ne isplati popravljati? Ima li neko preporuku za neku novu mašinu, šta uzeti a da nije preskupo? Dakle, samo za pranje (imam već i Candy za sušenje veša), da pere veš i da se ne kvari...
Samo obavezno proveri cene online sa onima u prodavnici (na T...). U prodavnici je Electrolux bila skuplja 6000. Kada sam im to spomenuo rekli su da su oni samostalni sa formiranjem popusta???.