Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od nikaragva »

Laki021 napisao:Pa tako je u vecini zemalja, malo je i previse ne raditi od prvog dana.
Takodje u Srbiji je trudnicko godinu dana nakon porodjaja sto je sasvim lepo.
Laki, to nije trudnicko, sem ako nije jos neko ostao unutra :)

U nemackoj iz prve ruke: 1 godina je porodiljsko za zenu, 2 meseca za muza.

Znam da vaspitacicama npr. lako odobre trudnicko, jer rade sa decom sto spada u rizicnu grupu. Dovoljno je da dobije recimo od nekog deteta gripu ili neku tezu prehladu, pa da rodi nenormalno dete.

https://www.youtube.com/watch?v=qmN7Syn2ZZo
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

U Ch, 3 meseca... ludaci
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Heinz napisao:Heroj, ja sam davno služio, ali sam siguran da vojna policija ima ovlašćenja za tako nešto, ako već tu nije dozvoljeno parkiranje i zaustavljanje. Isto tako si mogao da parkiraš kamion pun eksploziva i odeš.
Ja ne napustam vozilo, sedim u upaljenom automobilu, cekam nekoga, i to oni dobro znaju, jer kao sto sam napomenuo, tu sam skoro 2 godine, i dolazim 2 puta nedeljno na oko 10 minuta...
Mozes ti da budes siguran u sta hoces, ja sam ti rekao da apsolutno nemaju nikakva ovlascenja, osim da zovu policiju da me pomeri.
Nije nesto sto nagadjam, nego nesto sto se desilo, i kada mi je lupio po gepeku, bio sam spreman da ih prebijem obojicu.

Par dana kasnije mi je opet dosao taj pukovnik koji je kasnije naisao, ovog puta mi je blicnuo, ja se pomerio, pa je on snizio ton, i rekao da mozemo da se dogovorimo kao ljudi, da nema potrebe da se zove policija i slicno.
Medjutim, on je tada prvi put dosao u zaru rasprave, pa je skapirao da ja necu da se pomerim, a ne da ovima generalno smeta sto sam ja uopste tu, jer ih pucaju kompleksi...
Inace, nije im to nikakva vazna zgrada, neki auto servis ili auto perionica, nesto smesno...

Takodje sa druge strane zgrade, pise da je zabranjen parking, osim za vojna vozila, a parkidano 10-ak vozila sa civilnim tablicama, i jedno 2,3 kamiona neke firme...
Pazi, ja stanem na ugao, na trotoar kod semafora, na 15-ak minuta, a izadje neki salabajzer da mi kaze kako tu ne smem da stojim :kuku:
Cisto da napomenem da je na tom parkingu u vecernjim satima skoro uvek parkiran neki auto u kojem se neko jebe...
A on meni izasao da se buni sto sam na trotoaru 20m od parkinga, na cosku 2 ulice...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 08 Okt 2014, 13:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ispred komande i sl. sigurno nema parkiranja i zaustavljanja, i za taj prostor ispred odgovara vojna policija koja ima veća ovlašćenja od obične.

TT
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

@nikaragva - moja gospodja radi u vrticu i bas iz tih razloga je odmah otisla na trudnicko, nisu joj pravili nikakav problem. Pored svega gde se u ovoj drzavi bacaju pare, i pored toga koliko se brojčano smanjujemo, sramota je svako ukidanje povlastica trudnicama...
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Evo, ti si sa Vozdovca, sto onda znaci da znas sta im je ono u Ustanickoj, kod Sumica.
I ovde se pricalo o javnoj povrsini, ne o kasarni i slicno.
Vojska apsolutno nema nikakva prava da dira nepropisno parkirana vozila, kao sto je ljubitelj i rekao, DayWalker rekao suprotno, a ti govoris nesto sto apsolutno nema veze sa onim sto su oni rekli.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Pre neki dan idem ja autom iz NS za BP. Staje auto da skrene levo na raskrsnici bez semafora, cekao da prodju vozila iz suprotnog smera, ja stanem iza njega i cekam. On skrenuo, ja krenuo polako prema semaforu. Iza mene neki auto blica, blica, blica, ..., pomislim da je neko koga znam, pa mu uzvratim sa 4 migavca. Medjutim on nastavi da blica. Onda kontam da hoce da idem brze ja dodam gas, a on bas u tom trenutku pokusao da me obidje, i naravno ne uspe, jer nema tri litre motor. Onda opet iza mene i opet pocne da blica kao ludak, i da svira. Posle semafora jos jednom pokusao da me obidje, medjutim auto ispred mene sto je isao skrene levo na cupriju i on zakoci na metar od njega, pored mene. I dalje svira i blica kao ludak. Ne kontam sta se desava. Ne znam da li da stanem da vidim da nije nesto otpalo sa auta, ali otkud znam, mozda je neki ludak, pa ce me napasti. Pustim ga da me obidje. On ode dalje, na sledecem semaforu, posle 200m skrenuo pored puta ispred nekih lokala i stao. Nailazim u trenutku kada izlazi neki covek u radnom odelu iz auta, ocekujem da se okrene prema meni i kaze bilo sta. Medjutim samo je presao s druge strane i otisao svojim putem. Sve vreme pored na suvozackom mestu sedi klinac neki, samo mu se glava vidi kroz prozor kako viri.
Nisam uopste skontao situaciju.
Da li je to samo jos bahati vozac, koji je hteo da narednih 300m predje brze od mene po svaku cenu ili je jednostavno lud.
Mozda je bila skrivena kamera.
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Xepoj87 napisao:Evo, ti si sa Vozdovca, sto onda znaci da znas sta im je ono u Ustanickoj, kod Sumica.
:loool: :loool: to bolje zna Paja :rofl:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ne znam šta je kod Šumica.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

nikaragva napisao:Nisam uopste skontao situaciju.
Da li je to samo jos bahati vozac, koji je hteo da narednih 300m predje brze od mene po svaku cenu ili je jednostavno lud.
Mozda je bila skrivena kamera.
Vrlo prosto - bahata budaletina. Pored njega na suvozačkom sedištu se formira buduća budaletina.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Xepoj87 napisao:DayWalker, sigurno znam da ne sme vojska da te dira kada si parkiran ma javnoj povrsini.

Parkirao sam na ulaz u njihovu neku zgradu, izasao mi je jedan da mi kaze da ne smem tu da parkiram, ja mu rekao da cekam nekoga, i da cu da se pomerim ako neko bude hteo da prodje, sto i radim poslednje 2 godine. Onda izasao drugi, ja se vec iznervirao, i naduvao ga... Onda izasli obojica, ja izasao, nesto smo se posvadjali, ja jednog gurnuo, nesto su se uznebudili, pa je onda kolima naisao neki pukovnik kojeg sam takodje naduvao kobajom, a svo vreme su mi pretili da ce da zovu policiju, a ja sam im odmah, pre svega ovoga, rekao da zovu.

A sada sam im rekao da zovu, pa da vidimo kako ce da objasne to sto su me njih 3 napali zbog toga sto sam nepropisno parkiran, jos sa voljom da pomerim vozilo kada nekome zasmeta.
Koja lovacka prica :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

ivancho napisao:
Xepoj87 napisao:Evo, ti si sa Vozdovca, sto onda znaci da znas sta im je ono u Ustanickoj, kod Sumica.
:loool: :loool: to bolje zna Paja :rofl:
Nemam ja pojma. :nemampojma: :mrgreen:
Heroj daleko je od nebitne zgrade i nemoj da čačkaš mečku. Spusti se 20 metara niz Ustaničku ispred stambene zgrade.
Ako im se jednom digne da te maltretiraju zvaćeš me da te čupam.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Day Walker napisao:
Xepoj87 napisao:DayWalker, sigurno znam da ne sme vojska da te dira kada si parkiran ma javnoj povrsini.

Parkirao sam na ulaz u njihovu neku zgradu, izasao mi je jedan da mi kaze da ne smem tu da parkiram, ja mu rekao da cekam nekoga, i da cu da se pomerim ako neko bude hteo da prodje, sto i radim poslednje 2 godine. Onda izasao drugi, ja se vec iznervirao, i naduvao ga... Onda izasli obojica, ja izasao, nesto smo se posvadjali, ja jednog gurnuo, nesto su se uznebudili, pa je onda kolima naisao neki pukovnik kojeg sam takodje naduvao kobajom, a svo vreme su mi pretili da ce da zovu policiju, a ja sam im odmah, pre svega ovoga, rekao da zovu.

A sada sam im rekao da zovu, pa da vidimo kako ce da objasne to sto su me njih 3 napali zbog toga sto sam nepropisno parkiran, jos sa voljom da pomerim vozilo kada nekome zasmeta.
Sta time hoces da kazes?
Kada si tako duhovit, budi tako duhovit i uzivo, pa mi u lice reci da lazem.
Znao sam da si kompleksas, ali da ces do te mere da ides, samo zato sto ti je brat u vojsci, zaista nisam znao.

Pajo, tu i jeste stambena zgrada, i dele ulaz na parking. Moguce da ne pricamo o istom objektu... Ispred ovog su 2 stambene zgrade, a objekat je iza, dok je izmedju zgrada samo ulaz za kola.
Odmah pored ulaza su parkinzi od zgrada, gde bih ja rado stao, da ne ocesem pod automobila svaki put kada pokusam da se uparkiram.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pričamo o istom. Odlično znam zgradu.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Xepoj87 napisao:
Day Walker napisao:

Sta time hoces da kazes?
Kada si tako duhovit, budi tako duhovit i uzivo, pa mi u lice reci da lazem.
Znao sam da si kompleksas, ali da ces do te mere da ides, samo zato sto ti je brat u vojsci, zaista nisam znao.
Ne seri majke ti.. Ti samo lazes preko tastature, kako da ti kazem da baronises u facu, kad mi ne pricas te lovacke price..
I stvarno ne vidim koga ovde komleks gruva.
Uvek si ti nekog tukao, gurao, a jadni te se svi plase..
maa daj molim te.. Mani me tih prica za laku noc.
Ti gurao policajca.. Pa da si ga gurnuo, istog trrenutka bi zavrsio priveden.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori