Heinz napisao:Heroj, ja sam davno služio, ali sam siguran da vojna policija ima ovlašćenja za tako nešto, ako već tu nije dozvoljeno parkiranje i zaustavljanje. Isto tako si mogao da parkiraš kamion pun eksploziva i odeš.
Ja ne napustam vozilo, sedim u upaljenom automobilu, cekam nekoga, i to oni dobro znaju, jer kao sto sam napomenuo, tu sam skoro 2 godine, i dolazim 2 puta nedeljno na oko 10 minuta...
Mozes ti da budes siguran u sta hoces, ja sam ti rekao da apsolutno nemaju nikakva ovlascenja, osim da zovu policiju da me pomeri.
Nije nesto sto nagadjam, nego nesto sto se desilo, i kada mi je lupio po gepeku, bio sam spreman da ih prebijem obojicu.
Par dana kasnije mi je opet dosao taj pukovnik koji je kasnije naisao, ovog puta mi je blicnuo, ja se pomerio, pa je on snizio ton, i rekao da mozemo da se dogovorimo kao ljudi, da nema potrebe da se zove policija i slicno.
Medjutim, on je tada prvi put dosao u zaru rasprave, pa je skapirao da ja necu da se pomerim, a ne da ovima generalno smeta sto sam ja uopste tu, jer ih pucaju kompleksi...
Inace, nije im to nikakva vazna zgrada, neki auto servis ili auto perionica, nesto smesno...
Takodje sa druge strane zgrade, pise da je zabranjen parking, osim za vojna vozila, a parkidano 10-ak vozila sa civilnim tablicama, i jedno 2,3 kamiona neke firme...
Pazi, ja stanem na ugao, na trotoar kod semafora, na 15-ak minuta, a izadje neki salabajzer da mi kaze kako tu ne smem da stojim
Cisto da napomenem da je na tom parkingu u vecernjim satima skoro uvek parkiran neki auto u kojem se neko jebe...
A on meni izasao da se buni sto sam na trotoaru 20m od parkinga, na cosku 2 ulice...