Ne brže od života!
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Re: Ne brže od života!
uspon cukaricka padina u radnickoj - lik sabio banderu sa cini mi se bmw E36...
steta nisam stigao da uslikam, bukvalno ne znam kako je uspeo...
steta nisam stigao da uslikam, bukvalno ne znam kako je uspeo...
Svako danas vozi kola i motor. Gluposti su neminovne.
Darvin...
Tapatalk
Darvin...
Tapatalk
Jebu nas air bagovi, preživljavaju 

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Meni je samo cudno, neshvatljivo, kako se tako lako dobija dozvola za motor. To je najnebezbednije prevozno sredstvo, kada se realno pogleda. Onog koji zeli dozvolu za motor, potrebno je potvrgnuti ozbiljnim fizickim i psihickim testovima. Dozvolu za motor nikako ne bi trebao da ima neki iskompleksirani tatin sin ili neka neizivljena isfrustrirana budala. A takvi je trenutno u velikom broju imaju. I šta drugo da očekuješ, nego da će napraviti problem.
Što bi rekao jedan tip, koji je ljubitelj motora: ,,Meni motor sluzi za uzivanje u normalnoj voznji, a ne za divljanje po gradu i pokazivanje kako svuda mogu da prodjem i sve preteknem. Nagazim na momente kada krenem nedge auto-putem i nema gustog saobracaja, isto kao i sa kolima.
Što bi rekao jedan tip, koji je ljubitelj motora: ,,Meni motor sluzi za uzivanje u normalnoj voznji, a ne za divljanje po gradu i pokazivanje kako svuda mogu da prodjem i sve preteknem. Nagazim na momente kada krenem nedge auto-putem i nema gustog saobracaja, isto kao i sa kolima.
Dobar je taj ljubitelj motora koji voli da vozi po autoputu.
Ja uhvatim na kratko od par drugara neki motor, odmah dobijem zelju da poginem 
To mi je kao ljudi koji kupuju sportska kola da se trkaju po autoputu, a onda na magistrali vozi "spachek" style
Sent from my Sony

To mi je kao ljudi koji kupuju sportska kola da se trkaju po autoputu, a onda na magistrali vozi "spachek" style

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
ftj,
Zezas li ti mene? Ako hoces malo da stisnes, nigde nije bezbednije, nego na AP, kao i kola. To je ciljenica. Gde ces drugo? U Kneza Miloša? Jurija Gagarina? U Bulevaru Mihajla Pupina mozda? Da ne pricamo extremnim zaljubljenicima u motore, koji su u stanju da predju vise stotina km sa motorom.
Xeroju,
Poenta i jeste da se ne uzneses u tome, nego da budes stabilna licnost. Ti se sada zezas sa ovim komentarom, jasno mi je, pa, ne mislim licno na tebe, nego generalno.
Taj koji ima za nov sportski auto, ima sigurno jos dva automobila u dvoristu. Pa za ovaj stil koji si pomenuo, sigurno nece koristiti taj novi sportski.
Zezas li ti mene? Ako hoces malo da stisnes, nigde nije bezbednije, nego na AP, kao i kola. To je ciljenica. Gde ces drugo? U Kneza Miloša? Jurija Gagarina? U Bulevaru Mihajla Pupina mozda? Da ne pricamo extremnim zaljubljenicima u motore, koji su u stanju da predju vise stotina km sa motorom.
Xeroju,
Poenta i jeste da se ne uzneses u tome, nego da budes stabilna licnost. Ti se sada zezas sa ovim komentarom, jasno mi je, pa, ne mislim licno na tebe, nego generalno.
Taj koji ima za nov sportski auto, ima sigurno jos dva automobila u dvoristu. Pa za ovaj stil koji si pomenuo, sigurno nece koristiti taj novi sportski.
Ko danas u Srbiji ima tri auta? Ne računam kriminalce...
Kako ko, pa svako ko ima sportski izgleda 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Neko 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Hahaha, spali smo na 9, tako da je krajnje vreme da pazarim jedan Ferrari. Zanima me za koliko bi dali onog lupanog LaFerrarija... Par kila pleksiglasa i to je to.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Das Golfove glavu za glavu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne bi pristao cale, mora da ga izmuvam za ovlascenje 
Sent from my Sony

Sent from my Sony