Da Srbija liči na državu kakva navodno želi da bude, ovakvu i slične manifestacije ne bi morale da čuvaju sve raspoložive policijske snage. To dosta govori o policijskim snagama, ali nažalost mnogo više o državi i društvu koje istu tu državu čini.Martin napisao:Kad bi policija bila uređena kao Vojska, ne bi se dešavale ovakve stvari.
Ali kada bi ova država ličila na državu, đavola bi se ovakve i slične "manifestacije" dešavale u centru grada.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ovo je prosto fantasticno...
RAT MINUSIMA: Programeri modifikovali “Valtera” da Vučiću lupa minuse
OBJAVLJUJEMO: Sve tajne “SNS botova” – fotografije, uputstva, programe, telefone…
OTKRIĆE: Firma za trgovinu oružjem povezana sa programom “SNS botova”
NALAZI: Programeri analizirali “SNS bot” program “Valter”

RAT MINUSIMA: Programeri modifikovali “Valtera” da Vučiću lupa minuse
OBJAVLJUJEMO: Sve tajne “SNS botova” – fotografije, uputstva, programe, telefone…
OTKRIĆE: Firma za trgovinu oružjem povezana sa programom “SNS botova”
NALAZI: Programeri analizirali “SNS bot” program “Valter”
Poslednja izmena od Delija u 08 Okt 2014, 15:23, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Em sto si kompleks, em sto si corav. Nigde nisam rekao da sam gurao policajca.
Ne plasi se mene niko, niti sam to ikada rekao, niti ima razloga da me se plasi. Ljudi se razlikuju, pa tako neko svasta kulira, a neko ima kratak fitilj, pa se cesce madje u incidentnim situacijama.
A ja ne znam sta bi ti radio, da ti je neko lupao po kolima.
To da li ja baronisem mogu da ti kazu oni koji me malo bolje znaju, sa kojima su se te scene desavale, a za ovo sa vojskom ces prvom prilikom imati sanse da pitas moju devojku preko telefona, jer ona zivi tu, i sisla je tada.
A taj pukovnik koji je posle smirio situaciju, i koji mi jenrekao da ne postujem uniformu vozi sivog Seat Leona, reci cu ti i tablice sledeci put, pa javi bati da se raspita da li je bio problem sa crnom c klasom.
Ne znas ko sam, niti znas bilo sta o meni van Garaze, pa samim tim sto ti nemas slicne situacije, znaci i da ih ka nemam...
To je to ograniceno razmisljanje po kome si svima ovde poznat.
Za Olivera Mandica si i sam video na naslovnoj strani Kurira.
I ovo sve ne pisem da bih tebi dokazao da ne lazem, nego da ne ispadne pred drugima da sam baron, sto apsolutno nisam.
Sve ovo mogu da ti potvrde moji bliski drugari.
A to da bi bio priveden svako ko gurne pandura, ti mislis, jer si, opet ogranicen svojim sitnim iskustvom i pogledom na svet.
Tapatok za Vindovz
Ne plasi se mene niko, niti sam to ikada rekao, niti ima razloga da me se plasi. Ljudi se razlikuju, pa tako neko svasta kulira, a neko ima kratak fitilj, pa se cesce madje u incidentnim situacijama.
A ja ne znam sta bi ti radio, da ti je neko lupao po kolima.
To da li ja baronisem mogu da ti kazu oni koji me malo bolje znaju, sa kojima su se te scene desavale, a za ovo sa vojskom ces prvom prilikom imati sanse da pitas moju devojku preko telefona, jer ona zivi tu, i sisla je tada.
A taj pukovnik koji je posle smirio situaciju, i koji mi jenrekao da ne postujem uniformu vozi sivog Seat Leona, reci cu ti i tablice sledeci put, pa javi bati da se raspita da li je bio problem sa crnom c klasom.
Ne znas ko sam, niti znas bilo sta o meni van Garaze, pa samim tim sto ti nemas slicne situacije, znaci i da ih ka nemam...
To je to ograniceno razmisljanje po kome si svima ovde poznat.
Za Olivera Mandica si i sam video na naslovnoj strani Kurira.
I ovo sve ne pisem da bih tebi dokazao da ne lazem, nego da ne ispadne pred drugima da sam baron, sto apsolutno nisam.
Sve ovo mogu da ti potvrde moji bliski drugari.
A to da bi bio priveden svako ko gurne pandura, ti mislis, jer si, opet ogranicen svojim sitnim iskustvom i pogledom na svet.
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da bitno je da krenes s vredjanjem. Isto tako znam o tebi malo vise nego sa Garaze, al necemo o tome.. Nisam ovde da bih rusio kult tvoje uber licnosti, sveznalice, lika koji se ne boji nikoga i koji je iznad zakona..
Ogranicen je onaj ko izmislja bajke, a to je ovde valjda jasno svima.
Ogranicen je onaj ko izmislja bajke, a to je ovde valjda jasno svima.

Brzine idu u H-a !!!

Da, ja sam krenuo sa vredjanjem, kada sam ja tebi rekao da si lazov... Genijalno, keve mi.
Prvo, kako onaj ko je mastovit i izmislja bajke, moze da bide ogranicen? Znas li ti sta pricas, ili samo tako lupetas sta god ti padne na pamet kada se naduris...
Ja nemam kult. Niti sam uber licnost. Ili ja nisam obavesten o tome.
Nisam ni znao da se ne bojim nikoga. Niti da sam iznad zakona.
Mora da te Kobre imaju neku naprednu tehnologiju, kada o meni znaju vise nego ja...
Ja sam impresioniran.
Da sam iznad zakona, ne bih imao kaznu za nedavanje zmigavca prilikom prestrojavanja iz desne u levu traku... Da se ne bojim nikoga, tek ne znam kako da prokomentarisem... Evo, vec sa AcomKayakom bih se usrao kada bi trebali da se pobijemo, jer je fizicki dosta jaci od mene. Verujem da se i Kobre cak plase dosta toga, pa opet nesto urade...
Tapatok za Vindovz
Prvo, kako onaj ko je mastovit i izmislja bajke, moze da bide ogranicen? Znas li ti sta pricas, ili samo tako lupetas sta god ti padne na pamet kada se naduris...
Ja nemam kult. Niti sam uber licnost. Ili ja nisam obavesten o tome.
Nisam ni znao da se ne bojim nikoga. Niti da sam iznad zakona.
Mora da te Kobre imaju neku naprednu tehnologiju, kada o meni znaju vise nego ja...
Ja sam impresioniran.
Da sam iznad zakona, ne bih imao kaznu za nedavanje zmigavca prilikom prestrojavanja iz desne u levu traku... Da se ne bojim nikoga, tek ne znam kako da prokomentarisem... Evo, vec sa AcomKayakom bih se usrao kada bi trebali da se pobijemo, jer je fizicki dosta jaci od mene. Verujem da se i Kobre cak plase dosta toga, pa opet nesto urade...
Tapatok za Vindovz
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sto se cepis Aci?Xepoj87 napisao:Evo, vec sa AcomKayakom bih se usrao kada bi trebali da se pobijemo, jer je fizicki dosta jaci od mene.

A, bre, ko mala deca ste zapenili

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mozemo da organizujemo i neki fajt, da vidimo ko je najjaci na forumu 

Moram, dao mi je da provozam sva 3 Bmwa 
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Ovako bi bilo
http://youtu.be/mZmul_ydQAA?t=40s

http://youtu.be/mZmul_ydQAA?t=40s
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=909214
BG: Nestalo oružje sa aerodroma
Gde baš škorpione...
BG: Nestalo oružje sa aerodroma
Gde baš škorpione...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma šta se uzrujavaju zbog toga. Svaki trćerazredni krimos, pucač koji iole drži do sebe već ima bar jedan MP-5.
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
I ja sam davno sluzio a koliko me secanje sluzi vojna policija je imala ovlascenja samo da deluje prema vojsci tj regrutima i onima u civilu za koje pouzdano zna da su presvuceni regruti koji su pobegli. Nikako da tumara po ulicama i maltretira gradjane.Heinz napisao:Heroj, ja sam davno služio, ali sam siguran da vojna policija ima ovlašćenja za tako nešto, ako već tu nije dozvoljeno parkiranje i zaustavljanje. Isto tako si mogao da parkiraš kamion pun eksploziva i odeš.
Za hipoteticki primer koji si postavio, ako mozes da parkiras kamion pun eksploziva i odes onda je u startu besmisleno ovlascenje.
Poenta nije da radis nesto tamo gde nije dozvoljeno parkiranje i zaustavljanje, vec suprotno tamo gde je dozvoljeno parkiranje to i koristis a VP i vojska generalno nema sta da trazi niti da ima bilo kakva ovlascenja ni prema kome na tim javnim mestima.
Ako se misli da negde postoji rizik za neki objekat onda se lepo oznaci da je zabranjeno parkiranje i zaustavljanje a po potrebi se i fizickim barijerama obezbedi.
Off topic
Moje iskustvo je konkretno sa parkiranjem na ociglednom parkingu (vec je bilo parkiranih vozila) koji je uredjen upravo za tu namenu. Kako nema znakova zabrane parkiranja naravno da je onda dozvoljeno. Preko puta parkinga je rezidencija ili ambasada (zaboravio sam sta ali uglavnom ima diplomatski status imuniteta). Corsokak sirine mozda 5-6 metara i duzine 50tak metara.
U blizini Muzeja africke umetnosti, Senjak- Dedinje.
Poenta u je nacinu, u bahatosti, u pretnji pokazivanjem duge cevi, verbalnim pretnjama.
Zavrsilo se dogadjaj tako sto sam parkirao 3 metra dalje preko puta uz napomenu da ako i dalje budu bezobrazni da cu da zovem policiju, a trazio sam da se legitimisu tj pozovu pretpostavljenog.
Tek tada su oladili sa pretnjama, i nisu naravno pozvali nikoga. Niti su me dalje dirali, niti auto.
Tek kasnije sam saznao da bi to po opisu trebalo da bude mesto boravka gen. Pavkovica, koji je tada valjda bio ministar odbrane ili sef generalstaba ili tako nesto. Negde recimo 97. godine. Tada sam saznao i da sam dobro prosao, ima tu tipova koji su tu postavljeni jer su inace problematicni po ponasanju.
Da li je tacno da je bas on tu boravio/ ziveo ne znam, i ne interesuje me.
Ja nisam bio na privatnom posedu, obicna gradska javna ulica. Andre Nikolica cini mi se da je naziv.
Kasnije sam u vise navrata na istom mestu parkirao bez problema i nije se niko pojavljivao.
Kod nas je vojska JNA bila iznad zakona i radila je sta hoce u mnogim situacijama, mnogi nisu shvatili izgleda da su se dogodile neke promene sistema od doba SFRJ.
I dan danas mi nije jasan motiv i razlog takvog siledzijskog ponasanja osim da je neko imao zutu minutu u glavi. I neko takav ima oruzje duge cevi na raspolaganju.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čitam ovo za ukinuto trudničko i ne verujem. Ne verujem ni da je slabo ko to prokomentarisao, a znam da ima puno nas koji smo roditelji i čije žene su to prošle ili prolaze. Moja žena konkretno radi na odvajanju robe za velike kupce. Često to budu palete sa tonom brašna ili šećera i slično, a kupac traži da se svaki džak prebaci na drugu paletu, da se vidi da neki nije probušen. I da, nema ljudi pa prebacuje sama.
Naravno da smo odmah sutradan, čim smo saznali da je trudna, otišli i otvorili trudničko, jer ko je lud da rizikuje. Da sam sad u toj situaciji i da kažu ne može, mora da radi, pre bi uzela neplaćeno ili dala otkaz nego da ide na posao, ne bi joj dao naravno. Ako je to tačno, a ustanoviće se brzo, prvi ću da dignem frku na društvenim mrežama, a posle i dalje da tražimo da se to ukine. Koja je to mera štednje? Sve po spisku onom ko je to smislio. Ima para za kojekakve parade, a nema za trudnice. Pa iste te žene rade godinama i uplaćuju u budžet, a kad treba da im se država oduži eto kako im vraća.
Ima slučajeva naravno gde je moguće da žena radi do nekog meseca, ako se oseća dobro i ako joj posao nije naporan. Ima i zloupotreba, ali napravite sistem da ne dođe do zloupotreba, a one koje mogu da rade stimulišite. Ovo ovako neće proći.
Tapatalk with Desire 500
Naravno da smo odmah sutradan, čim smo saznali da je trudna, otišli i otvorili trudničko, jer ko je lud da rizikuje. Da sam sad u toj situaciji i da kažu ne može, mora da radi, pre bi uzela neplaćeno ili dala otkaz nego da ide na posao, ne bi joj dao naravno. Ako je to tačno, a ustanoviće se brzo, prvi ću da dignem frku na društvenim mrežama, a posle i dalje da tražimo da se to ukine. Koja je to mera štednje? Sve po spisku onom ko je to smislio. Ima para za kojekakve parade, a nema za trudnice. Pa iste te žene rade godinama i uplaćuju u budžet, a kad treba da im se država oduži eto kako im vraća.
Ima slučajeva naravno gde je moguće da žena radi do nekog meseca, ako se oseća dobro i ako joj posao nije naporan. Ima i zloupotreba, ali napravite sistem da ne dođe do zloupotreba, a one koje mogu da rade stimulišite. Ovo ovako neće proći.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Džaba se trudiš. To su ti "evropske vrednosti". U CH je položaj žena koje rade a planiraju decu još gori. Jedino su zarade veće pa je moguće izdržavati porodicu sa jednom platom...