Ne brže od života!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Ne brže od života!
Nisam vozac motora i nemam neko iskustvo sa tim. I iz perspektive takvog deluje mi da je brzanje sa motorom na AP, a u mestu gde nema gustog saobracaja, mnogo bezbednije nego gradskim ulicama. Ne mislim da extremno divljanje, koje nigde nije dobro, vec na ,,produvavanje masine,, na otvorenom, isto kao sto radis i sa kolima.ftj napisao:@tdi
Ma kakvi, autoput je sto se tice motora samo nuzno zlo i nikako nije uzivanje to ce ti potvrditi svako ko je iole vozio motor. Putni motori ga lakse podnose al niko ne bira da ide autoputem osim ako iz nekog razloga zelis da stignes brze. Ne racunam tu pocetnike koji hoce da vide kolko moz da razvije pa im je fora da izadju na autoput da daju gas. Inace pisalo se ovde koji su dobri putevi za voznju po srb.
Što se tiče tebe, salio sam se, primi izvinjenje.Paja napisao:I posle se pitaš što te mnogo njih jaše.TDI napisao:Nije pomoglo. Pored tebe, Paje i ostalih starleta ovog foruma, ja cu jos Rakhila da pravim od blata. Rakhile, vrati se, evo sve ti je oprosteno...![]()
Naravno reći ćeš da se ti samo braniš, da lično ideš jer su na tebe krenuli lično isl.

- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Obicno o motorima i voznji istih najvise znaju oni koji ih ne voze...takodje ti isti nikada ne bi vozili brzo motor, ne bi koristili prednost motora u gradskoj guzvi, stajali bi mirno u koloni kreni stani.... 

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
LANČANI SUDAR NA AUTOPUTU: Poginula jedna osoba kod Begaljičkog brda
Ovakve stvari ne ozbiljno razbesne.
Pandur zaustavi vozilo naq sred auto puta u zaustavnoj. Pa jbt gde je tu mozak. Upali rotaciju i neka te prati do prve pumpe, odmorišta....
Pandur zaustavi vozilo naq sred auto puta u zaustavnoj. Pa jbt gde je tu mozak. Upali rotaciju i neka te prati do prve pumpe, odmorišta....
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije mozak pandura vec mozak vozaca Fabije. Sta da si ti stao u zaustavnu jer ti je guma pukla npr?
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ni jedno ni drugo. Ovo prvo bi trebalo ali ovde toga nema, valjda da se ne bi znalo ko je banovan... Trebalo bi ispod imena da pise BANNED.nikaragva napisao:KAda se neko banuje jel mu pise pored imena banned tamo gde je ranije pisao ili nestaju njegovi postovi?
- TDI
- Banned
Ako si prihvatio izvinjenje, da ti odgovorim...Paja napisao:LANČANI SUDAR NA AUTOPUTU: Poginula jedna osoba kod Begaljičkog brda
Tako kao sto si ti rekao bi trebalo da bude. Ali ovo je zemlja koja je, pa nije tako. I ,,pravilo,, je da se nikad ne zaustavljas u zaustavnoj traci, sem kada nemas izbora (pukla ti guma npr.). Za sve drugo se zaustavljas na prvom stajalistu pored puta.
Taj iz fabie mi nije sporan, mada ne znamo detalje, ali ne kapiram odakle nekom ideja da ispravna vozila zaustavi u zaustavnoj. Toliko se nesreća desilo zbog vozila u zaustavnoj da ja zaustavljanje u njoj kapiram kao krajnju nuždu. Za varijantu ne može dalje jer je crko motor npr.Day Walker napisao:Nije mozak pandura vec mozak vozaca Fabije. Sta da si ti stao u zaustavnu jer ti je guma pukla npr?
Ja lično ne bih nikada menjao gumu u zaustavnoj. Vozio bi na felni do mesta gde mogu makar pola kola da gurnem u livadu ili do prvog isključenja.
@ TDI
Ne ljutim se ja i nema potrebe za izvinjenjima.
Drugarski sam ti skrenuo pažnju da nepotrebno izazivaš reakciju.
Okrpi sagovornika i to je to. Nemoj uplitatri ostale sa kojima u tom trrenutku ne polemišeš.
To cak nije ni zaustavna nego je uzbrdo pa su sve tri vozne trake.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne mogu da verujem, evo sa slika se vidi da se zaustavili drugi auto NA DELU GDE ČAK NIJE NI ZAUSTAVNA TRAKA!
Edit: ne samo to, na snimku se vidi da je to još U KRIVINI! Ne koristim često velika slova ali je ovo toliko neverovatno ponašanje policije da sam stvarno zapanjen.
http://www.telegraf.rs/vesti/1836384-uz ... srece-foto

Edit: ne samo to, na snimku se vidi da je to još U KRIVINI! Ne koristim često velika slova ali je ovo toliko neverovatno ponašanje policije da sam stvarno zapanjen.
http://www.telegraf.rs/vesti/1836384-uz ... srece-foto

Poslednja izmena od grujicd u 03 Nov 2015, 19:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Jbt koji idioti.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Stvarno su debili, sad se tek vidi..
Al jbte bio je dan, kako ih ne vide lik.
Uzas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Al jbte bio je dan, kako ih ne vide lik.
Uzas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Zato sto je guzva i verovatno je gledao kako da predje u susednu traku vise obraćao pažnju na retrovizor vidis auto ispred u voznoj traci kojem ne svetle stop svetla logično je da se kreće i eto velikog sranja.
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
- TDI
- Banned
Pajo,
Sve ok.
A za ovo...
A ovde su bez i najmanjeg problema trebali da ga pod rotacijom dovedu do rampe kod Bubanj Potoka, pa da tamo ispitaju sta imaju. Ali što kaže naš narod: ,,Da čovek zna da će da padne, seo bi,, .
Sve ok.

A za ovo...
Da li bi bas bilo tako? Jesi ti svestan koliko se tocak greje kada ga vozis na felni makar i malo i koju sve dalju stetu mozes da izazoves vozeci tako, makar i malo? Pored toga sto ces pocepati gumu, mozes da iskrivis felnu, pokidaš homo zglob, itd. I onda od nastavka puta nema nista. Da zaboravimo sto ces pocepati gumu, da nece moci da se okrpi. To je neminovno, ali i nista u odnosu na sve sto sam naveo. Ti u toj situaciji razmisljas samo da promenis gumu sto pre i nastavis put. Realno.Paja napisao:Ja lično ne bih nikada menjao gumu u zaustavnoj. Vozio bi na felni do mesta gde mogu makar pola kola da gurnem u livadu ili do prvog isključenja.
A ovde su bez i najmanjeg problema trebali da ga pod rotacijom dovedu do rampe kod Bubanj Potoka, pa da tamo ispitaju sta imaju. Ali što kaže naš narod: ,,Da čovek zna da će da padne, seo bi,, .
Presretaci takodje zaustavljaju u zaustavnoj. Al nije to nista neki zaustavljaju i u brzoj traci