Beograd
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Beograd
Em se drogiraju em nas zajebavaju, čuj “bela” zona
Boringly average, but also perfect for school run mums
Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kod nas je bela zona za ceo dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bi da dajem ideje al 1500 din za 24h parkiranja u najuzem centru grada ispade dosta povoljno, trebalo bi to pojacati.
Istina, nedavno sam u Solunu plaćao 20e za dan.
Ali nemoj da im daješ ideje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali nemoj da im daješ ideje

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kad i u koje doba?djolemc napisao: 13 Jul 2025, 10:24 Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
Ziveo sam tamo do pre 2 god (graniva gornji i donji) i generalno mi nije bilo lose. Problem su klasika pet/sub vece i sub/ned pre podne zbog pijace, mimo toga se retko desvaalo da moram mnogo da kruzim, sveukupno sam bio zadovoljan daleko preko ocekivanja, i velicinom zone i dostupnoscu mesta

Hoakin Finiks, da bi se spremio za ulogu depresivne, mentalno obolele osobe, 3 dana je uzastopno u 17h kretao sa Novog Beograda preko Brankovog mosta i tražio parking mesto na Dorćolu. 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Uglavnom od 17 do 23h, osim leti. Valjda ljudi odu na more, pa je manja gužva. A vikend je poseban haos zbog kaficaGrujic napisao:Kad i u koje doba?djolemc napisao: 13 Jul 2025, 10:24 Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
Ziveo sam tamo do pre 2 god (graniva gornji i donji) i generalno mi nije bilo lose. Problem su klasika pet/sub vece i sub/ned pre podne zbog pijace, mimo toga se retko desvaalo da moram mnogo da kruzim, sveukupno sam bio zadovoljan daleko preko ocekivanja, i velicinom zone i dostupnoscu mesta
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mnogo je to. Mi placamo dnevnu u beloj zoni 95 kinti.ftj napisao:Ne bi da dajem ideje al 1500 din za 24h parkiranja u najuzem centru grada ispade dosta povoljno, trebalo bi to pojacati.
Radio sam u airport cityju, potpisujemMilos napisao:Hoakin Finiks, da bi se spremio za ulogu depresivne, mentalno obolele osobe, 3 dana je uzastopno u 17h kretao sa Novog Beograda preko Brankovog mosta i tražio parking mesto na Dorćolu.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
1 jun - 1 sept je uvek svugde osetno bolje.djolemc napisao: 13 Jul 2025, 13:04Uglavnom od 17 do 23h, osim leti. Valjda ljudi odu na more, pa je manja gužva. A vikend je poseban haos zbog kaficaGrujic napisao:Kad i u koje doba?djolemc napisao: 13 Jul 2025, 10:24 Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
Moje iskustvo je bilo odlicno, za 5 godina parking mi nije ostao trauma

Izgleda da kod mene u kraju ima nešto više kafica i restorana, a i Novi Dorcol ne pomaže mnogo. Ginger je dosta popularan
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Na strandu ceo dan 35 dinarashandu90 napisao: 13 Jul 2025, 13:04Mnogo je to. Mi placamo dnevnu u beloj zoni 95 kinti.ftj napisao:Ne bi da dajem ideje al 1500 din za 24h parkiranja u najuzem centru grada ispade dosta povoljno, trebalo bi to pojacati.

Počinjem da radim u bloku 20(jel 20 i preko puta hyatta, biznis zona?) i šta mi je najisplativije za parking ?ako plaćam dnevno onaj iza mislim da me ispada mjesec oko 8000 din... Dolazim preko mosta na Adi, razmišljam se negdje u Jurija Gagarina van zone pa sa tramvajom/busom do ovamo. Od mene nema direktne linije morao BiH do Slavije pa onda da čekam neki bus što ide preko Brankovog, preko sat Google kaže i to sad kad je saobraćaj lakši. Znam u povratku čep na most na Adi da će bit al sto ću.. makar su onaj mostić pustili
Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
Sent from my PTP-N49 using Tapatalk
Blok 21.
Nisu valjda sve zonirali? Mada, taj kraj je pakao poslednjih 20 godina za parking.
Nisu valjda sve zonirali? Mada, taj kraj je pakao poslednjih 20 godina za parking.