Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Beograd

Post od Ji 4Tze »

Em se drogiraju em nas zajebavaju, čuj “bela” zona
Boringly average, but also perfect for school run mums
djolemc
Reactions:
Pridružio se: 01 Nov 2023, 06:06

Post od djolemc »

Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kod nas je bela zona za ceo dan.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ne bi da dajem ideje al 1500 din za 24h parkiranja u najuzem centru grada ispade dosta povoljno, trebalo bi to pojacati.
djolemc
Reactions:

Post od djolemc »

Istina, nedavno sam u Solunu plaćao 20e za dan.

Ali nemoj da im daješ ideje

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

djolemc napisao: 13 Jul 2025, 10:24 Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
Kad i u koje doba?

Ziveo sam tamo do pre 2 god (graniva gornji i donji) i generalno mi nije bilo lose. Problem su klasika pet/sub vece i sub/ned pre podne zbog pijace, mimo toga se retko desvaalo da moram mnogo da kruzim, sveukupno sam bio zadovoljan daleko preko ocekivanja, i velicinom zone i dostupnoscu mesta :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Hoakin Finiks, da bi se spremio za ulogu depresivne, mentalno obolele osobe, 3 dana je uzastopno u 17h kretao sa Novog Beograda preko Brankovog mosta i tražio parking mesto na Dorćolu. :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
djolemc
Reactions:

Post od djolemc »

Grujic napisao:
djolemc napisao: 13 Jul 2025, 10:24 Na prvi pogled mi se ucinilo lose, jer su mi skratili zonu (mogao sam da parkiram i u delu od takovske do ruzveltove), ali ako bar malo smanji guzvu, podrzavam. Videcemo... Na donjem dorcolu je postalo nemoguce naci parking, toliko da auto palim samo kad bas moram, ostalo idem peske ili gradskim prevozom.
Kad i u koje doba?

Ziveo sam tamo do pre 2 god (graniva gornji i donji) i generalno mi nije bilo lose. Problem su klasika pet/sub vece i sub/ned pre podne zbog pijace, mimo toga se retko desvaalo da moram mnogo da kruzim, sveukupno sam bio zadovoljan daleko preko ocekivanja, i velicinom zone i dostupnoscu mesta :)
Uglavnom od 17 do 23h, osim leti. Valjda ljudi odu na more, pa je manja gužva. A vikend je poseban haos zbog kafica

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

ftj napisao:Ne bi da dajem ideje al 1500 din za 24h parkiranja u najuzem centru grada ispade dosta povoljno, trebalo bi to pojacati.
Mnogo je to. Mi placamo dnevnu u beloj zoni 95 kinti.

djolemc
Reactions:

Post od djolemc »

Milos napisao:Hoakin Finiks, da bi se spremio za ulogu depresivne, mentalno obolele osobe, 3 dana je uzastopno u 17h kretao sa Novog Beograda preko Brankovog mosta i tražio parking mesto na Dorćolu. :)
Radio sam u airport cityju, potpisujem Slika

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

djolemc napisao: 13 Jul 2025, 13:04
Grujic napisao:
Kad i u koje doba?

Uglavnom od 17 do 23h, osim leti. Valjda ljudi odu na more, pa je manja gužva. A vikend je poseban haos zbog kafica

1 jun - 1 sept je uvek svugde osetno bolje.

Moje iskustvo je bilo odlicno, za 5 godina parking mi nije ostao trauma :)
djolemc
Reactions:

Post od djolemc »

Izgleda da kod mene u kraju ima nešto više kafica i restorana, a i Novi Dorcol ne pomaže mnogo. Ginger je dosta popularan

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

shandu90 napisao: 13 Jul 2025, 13:04
ftj napisao:Ne bi da dajem ideje al 1500 din za 24h parkiranja u najuzem centru grada ispade dosta povoljno, trebalo bi to pojacati.
Mnogo je to. Mi placamo dnevnu u beloj zoni 95 kinti.

Na strandu ceo dan 35 dinara :D
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Počinjem da radim u bloku 20(jel 20 i preko puta hyatta, biznis zona?) i šta mi je najisplativije za parking ?ako plaćam dnevno onaj iza mislim da me ispada mjesec oko 8000 din... Dolazim preko mosta na Adi, razmišljam se negdje u Jurija Gagarina van zone pa sa tramvajom/busom do ovamo. Od mene nema direktne linije morao BiH do Slavije pa onda da čekam neki bus što ide preko Brankovog, preko sat Google kaže i to sad kad je saobraćaj lakši. Znam u povratku čep na most na Adi da će bit al sto ću.. makar su onaj mostić pustili

Sent from my PTP-N49 using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Blok 21.

Nisu valjda sve zonirali? Mada, taj kraj je pakao poslednjih 20 godina za parking.
Odgovori