Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
To je ugradna rerna + mikrotalasna + kuvanje ili ti pecenje na paru all in one, ima i active clean to jest zove se piroliza,znaci kad isprljas rernu bas ono dosta,netreba nikakve hemikalije,samo ukljucis tu pirolizu,ona odradi sve, zagreje na 300c valjda i sva ta masnoca i prljavstina se pretvori u sitan pepeo,i ti samo krpom prebrises.
Ja sam skoro uzeo Gorenje ima to samociscenje. Gledao sam razne proizvodjace prodavac, fala mu, odgovorio me od Boscha iako su skuplje recima da se prave u Turskoj. S druge strane Gorenje ima najduzu garanciju pa me je i to prelomilo
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A Gorenje se pravi na Jelisejskim poljima, pa je bolje od Boscha iz Turske? 
Previse njih oko mene prijavljuje crkavanje "pred sam kraj zivota". Losa karma ili sta vec - ali osim bojlera - neka 'fala.

Previse njih oko mene prijavljuje crkavanje "pred sam kraj zivota". Losa karma ili sta vec - ali osim bojlera - neka 'fala.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja znam za bar jos jedan slucaj Gorenje sudo masine koja skoro od prvog dana ima probleme, da ne kazem da losije pere od Siemensa od pre cetvrt veka.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Gorenje proizvodi Midea i Fagor, bilo je i nekih modela koje Haier proizvodi.
Ništa nije čudno, svi rebrendiraju što prosečnom korisniku i ne znači mnogo, kvaliteta nema nigde, gde god da se proizvodi kineski i turski delovi dominiraju pa kako se kome zalomi.
Ništa nije čudno, svi rebrendiraju što prosečnom korisniku i ne znači mnogo, kvaliteta nema nigde, gde god da se proizvodi kineski i turski delovi dominiraju pa kako se kome zalomi.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Gorenje sudomasina i kod mojih katastrofa. Nabedjivali ih da nije dobra voda, da nevalja so, tablete... Na kraju vratili pare, od tih para moji uzeli Candy(mislim) i mesoreznicu neku bolju resto. Za divno cudo vise nije problem ni voda, ni so, bi tableta.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mi na zalost nismo dobili pare nazad, jer bi odmah zamenili. Dozer za so menjan 1 ili 2 puta, kolica mislim 2 puta, sva zardjaju, mislim da je jos nesto menjano...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sad nesto vrtim mislim da su je prvo zamenili(sa drugom) pa onda pare.
Moji su u fazonu Gorenja, cak su i kuhinju preko njih narucili. Izaslo za ne nesto veliku kuhinju ihaaaj. A da pao je i element(stavili tiple 6icu) pa su i to dali novo a staro ostavili. Sreca pa niko nije bio u blizini i sto se samo spustio na slavinu. Blanco slavine odlicne izdrzljivosti.
Moji su u fazonu Gorenja, cak su i kuhinju preko njih narucili. Izaslo za ne nesto veliku kuhinju ihaaaj. A da pao je i element(stavili tiple 6icu) pa su i to dali novo a staro ostavili. Sreca pa niko nije bio u blizini i sto se samo spustio na slavinu. Blanco slavine odlicne izdrzljivosti.

Nisam niciji advokat ni propagandist. Ne vidim zasto ne bih odabrao ono sto ima duzi garantni rok. Kod mene i inace tradicionalno se koristi gorenje bela tehnika i nije crkavala. Dakle pricam svoje iskustvo a ne od svastikinog kuma pasenoga. Svako bira sta mu odgovara jelteDelija napisao:A Gorenje se pravi na Jelisejskim poljima, pa je bolje od Boscha iz Turske?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa i na Dacia automobile je garancija 5 godina iliti vise nego na BMW, Audi, Mercedes, Honda, VW... Iliti malo glupo je reci da je nesto bolje zato sto ima duzu garanciju i jeftinije je.
Ne bira se ni uredjaj ni auto na osnovu duzine garancije. Duza garancija je, naravno, prednost, ali ne i razlog za kupovinu.
Ne bira se ni uredjaj ni auto na osnovu duzine garancije. Duza garancija je, naravno, prednost, ali ne i razlog za kupovinu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Evo moje arhitekture i gradjevine
reka Drina ! brvnara uradjena od materijala jedne dosta stare brvnare i dodao sam jedan zid sa strane i ovaj napred sto se vidi da budu od cigle... prelakirana tri puta spolja i unutra, odradjeni podovi-u sobi drveni ostatak brvnare plocice a na terasi je pod od biber crepa koji mi je ostao od krova, takodje prelakiran posle slaganja... na placu sam nasao vodu i iskopao bunar, voda bila na 30 m dubine
drveni zidovi su sendvic fazon, zaboravih koliko je debela izolacija al ne bi trebalo da bude zime...a ni vrucine... osnova 6x7, terasa 3x7 ...
Definitivno se lozim na kamen i drvo i upravo ovih dana pregovaram sa jednom firmom koja ce mi uskoro raditi kucu da uklopimo sto vise mozemo tih materijala ... ima li sta lepse nego raditi na dva fronta i nervirati se sa brdom majstora

.....

.....

.....

.....

.....

Definitivno se lozim na kamen i drvo i upravo ovih dana pregovaram sa jednom firmom koja ce mi uskoro raditi kucu da uklopimo sto vise mozemo tih materijala ... ima li sta lepse nego raditi na dva fronta i nervirati se sa brdom majstora

.....
.....
.....
.....
.....
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Baš lepo izgleda, svaka čast.
Odlicno svaka cast.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Lepo izgleda!
... samo deluje jako blizu reke... da ne napravi neko čudo kad nabuja. 

Širim haos!
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Nije tu problematicna deonica, kada je bila najveca ikad poplava dolazila je do recimo prve trecine placa a ja sam brvnaru pomerio jos ka gore... inace su tu placevi duplo skuplji nego malo uzvodno ili nizvodno bas zbog te cinjenice ... namazani seljaci 

------------------------------