Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
CR7
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2014, 00:26
Garaža: BMW 316D F30

Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja

Post od CR7 »

To je ugradna rerna + mikrotalasna + kuvanje ili ti pecenje na paru all in one, ima i active clean to jest zove se piroliza,znaci kad isprljas rernu bas ono dosta,netreba nikakve hemikalije,samo ukljucis tu pirolizu,ona odradi sve, zagreje na 300c valjda i sva ta masnoca i prljavstina se pretvori u sitan pepeo,i ti samo krpom prebrises.
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Post od miroslavm »

Ja sam skoro uzeo Gorenje ima to samociscenje. Gledao sam razne proizvodjace prodavac, fala mu, odgovorio me od Boscha iako su skuplje recima da se prave u Turskoj. S druge strane Gorenje ima najduzu garanciju pa me je i to prelomilo
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

A Gorenje se pravi na Jelisejskim poljima, pa je bolje od Boscha iz Turske? :)

Previse njih oko mene prijavljuje crkavanje "pred sam kraj zivota". Losa karma ili sta vec - ali osim bojlera - neka 'fala.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja znam za bar jos jedan slucaj Gorenje sudo masine koja skoro od prvog dana ima probleme, da ne kazem da losije pere od Siemensa od pre cetvrt veka.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Gorenje proizvodi Midea i Fagor, bilo je i nekih modela koje Haier proizvodi.
Ništa nije čudno, svi rebrendiraju što prosečnom korisniku i ne znači mnogo, kvaliteta nema nigde, gde god da se proizvodi kineski i turski delovi dominiraju pa kako se kome zalomi.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Gorenje sudomasina i kod mojih katastrofa. Nabedjivali ih da nije dobra voda, da nevalja so, tablete... Na kraju vratili pare, od tih para moji uzeli Candy(mislim) i mesoreznicu neku bolju resto. Za divno cudo vise nije problem ni voda, ni so, bi tableta.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Mi na zalost nismo dobili pare nazad, jer bi odmah zamenili. Dozer za so menjan 1 ili 2 puta, kolica mislim 2 puta, sva zardjaju, mislim da je jos nesto menjano...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Sad nesto vrtim mislim da su je prvo zamenili(sa drugom) pa onda pare.
Moji su u fazonu Gorenja, cak su i kuhinju preko njih narucili. Izaslo za ne nesto veliku kuhinju ihaaaj. A da pao je i element(stavili tiple 6icu) pa su i to dali novo a staro ostavili. Sreca pa niko nije bio u blizini i sto se samo spustio na slavinu. Blanco slavine odlicne izdrzljivosti.
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Post od miroslavm »

Delija napisao:A Gorenje se pravi na Jelisejskim poljima, pa je bolje od Boscha iz Turske? :)

Previse njih oko mene prijavljuje crkavanje "pred sam kraj zivota". Losa karma ili sta vec - ali osim bojlera - neka 'fala.
Nisam niciji advokat ni propagandist. Ne vidim zasto ne bih odabrao ono sto ima duzi garantni rok. Kod mene i inace tradicionalno se koristi gorenje bela tehnika i nije crkavala. Dakle pricam svoje iskustvo a ne od svastikinog kuma pasenoga. Svako bira sta mu odgovara jelte
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Pa i na Dacia automobile je garancija 5 godina iliti vise nego na BMW, Audi, Mercedes, Honda, VW... Iliti malo glupo je reci da je nesto bolje zato sto ima duzu garanciju i jeftinije je.

Ne bira se ni uredjaj ni auto na osnovu duzine garancije. Duza garancija je, naravno, prednost, ali ne i razlog za kupovinu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

Evo moje arhitekture i gradjevine :) reka Drina ! brvnara uradjena od materijala jedne dosta stare brvnare i dodao sam jedan zid sa strane i ovaj napred sto se vidi da budu od cigle... prelakirana tri puta spolja i unutra, odradjeni podovi-u sobi drveni ostatak brvnare plocice a na terasi je pod od biber crepa koji mi je ostao od krova, takodje prelakiran posle slaganja... na placu sam nasao vodu i iskopao bunar, voda bila na 30 m dubine :D drveni zidovi su sendvic fazon, zaboravih koliko je debela izolacija al ne bi trebalo da bude zime...a ni vrucine... osnova 6x7, terasa 3x7 ...

Definitivno se lozim na kamen i drvo i upravo ovih dana pregovaram sa jednom firmom koja ce mi uskoro raditi kucu da uklopimo sto vise mozemo tih materijala ... ima li sta lepse nego raditi na dva fronta i nervirati se sa brdom majstora :rofl:

Slika
.....
Slika
.....
Slika
.....
Slika
.....
Slika
.....
Slika
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
zrnkemiki
Reactions:
Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
Garaža: Audi A5 2.0 190KS

Post od zrnkemiki »

Baš lepo izgleda, svaka čast.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Odlicno svaka cast.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Lepo izgleda! :thumbup: ... samo deluje jako blizu reke... da ne napravi neko čudo kad nabuja. :zbunjen:
Širim haos!
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

Nije tu problematicna deonica, kada je bila najveca ikad poplava dolazila je do recimo prve trecine placa a ja sam brvnaru pomerio jos ka gore... inace su tu placevi duplo skuplji nego malo uzvodno ili nizvodno bas zbog te cinjenice ... namazani seljaci :)
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori