Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
U 9 ujutru da se zorana ponudi da mi opere auto pitanje dal bih ustao 

Koliko košta pranje kod tih na t.bunaru?
500 din. komplet pranje.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To je odlična cena. Ja radim sutra, a moram da operem auto uskoro. Verovatno ću od ponedeljka jedan dan popodne, uz prethodnu rezervaciju posto verujem da je gužva stalno.
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
Gazela, definitivno, navukao sam ovde par picajzli na istulaynee napisao:Jel zna neko perionicu gde ce LJUDSKI da operu kola? Negde na nbg ili u centeu... Od kada sam operisao koleno, ne mogu sam da perem kola (sta najvise volim, odem do mojih na Banjicu, u dvoristu uzmem pusku i lepo operem auto sam najbolje).. Svaka perionica fuseri.. Ili ne obrise stakla, ili se divljacki ponasa prema enterijeru...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Tosin Bunar je drugarska perionica, pa je pitanje kako peru, ako se ne znas sa Zlajom. Ne mora da znaci da ne peru dobro, mozda su bolji i od ovih u Gazeli, ali nikako da probam, dok u Gazeli perem automobile vec 10 godina i kvalitet se ne menja.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gde je t perionica gazela? Ispod mostara?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kad ideš iz kneza miloša ka sajmu isključis se i dole i pravo ispred sebe ces videti
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Večeras sam bio u SteCo samouslužnoj perionici. Fino sredjena, novi aparati pa lepo i rade. Prvi program peni manje nego u onoj na Tošinom bunaru, ali mi auto nije bio nešto prljav pa da mogu da uporedim da li i slabije peru. Pritisak je osetno jači na Tošinom bunaru.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Zanimljiva tema, ide na subscribe 

Polako, još nemamo garanciju da si pravi Zlaja, možda si konkurentska perionica koja je otvorila profil da te oblati. Dok ne dobijem potvrdu uzimam informacije s rezervom 

Smisli neka sigurnosna pitanja da mi postavis, da se verifikujem
))
E ovako, pre svega nisam dosao ovde zbog bilo kakve reklame i sl, zanimljiv mi je forum i odavno htedoh da se prikljucim... Sto se tice prethodnih nekoliko komentara o tome da li je perionica drugarska ili kakva, mogu sa ponosom da kazem da jeste apsolutno i da mi je zelja da svi koji dodju imaju osecaj da su kod kuce. Druga stvar je to sto dosta mojih drugara pere tu, ali na zalost oni mozda cak i najvise trpe u celoj prici jer uvek kad je guzva svako od njih propusti musteriju koju ne poznajem ili se i sami prihvate krpe pa rade samnom. U tom smislu je to drugarska perionica... Takodje, svako ko nema bar sat vremena da odvoji za pranje automobila, po meni ne moze da ocekuje kvalitetno i detaljno opran automobil. Toliko od mene, ako zatreba neki savet kako pravilno odrzavati svog ljubimca stojim vam na raspolaganju

E ovako, pre svega nisam dosao ovde zbog bilo kakve reklame i sl, zanimljiv mi je forum i odavno htedoh da se prikljucim... Sto se tice prethodnih nekoliko komentara o tome da li je perionica drugarska ili kakva, mogu sa ponosom da kazem da jeste apsolutno i da mi je zelja da svi koji dodju imaju osecaj da su kod kuce. Druga stvar je to sto dosta mojih drugara pere tu, ali na zalost oni mozda cak i najvise trpe u celoj prici jer uvek kad je guzva svako od njih propusti musteriju koju ne poznajem ili se i sami prihvate krpe pa rade samnom. U tom smislu je to drugarska perionica... Takodje, svako ko nema bar sat vremena da odvoji za pranje automobila, po meni ne moze da ocekuje kvalitetno i detaljno opran automobil. Toliko od mene, ako zatreba neki savet kako pravilno odrzavati svog ljubimca stojim vam na raspolaganju

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^A popust za forumaše?
Nego u vezi teme... pred skup na Košutnjaku, nakon drugo vremena sam otišao na OMV, reko' da plaknem Astmatičara. Pena loša, ne deluje, pritisak onako, a i ovod beše nešto zapušen. Zaključak Bačene pare.

Nego u vezi teme... pred skup na Košutnjaku, nakon drugo vremena sam otišao na OMV, reko' da plaknem Astmatičara. Pena loša, ne deluje, pritisak onako, a i ovod beše nešto zapušen. Zaključak Bačene pare.

Širim haos!