Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Sinoc su imali problema.
Proradili su u toku noci.
Proradili su u toku noci.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Koji internet koristite?
Ne secam se kada sam "live" pogledao neki film. Nista lepse od preskakanja reklama.
Licno nemam razloga da se pozalim na SBB. D3 mi odlicno radi, bez i jednog problema za godinu i po dana. Par puta je zabagovao box, ali je reseno resetom. I fiksni telefon dobro radi, internet nijednom nije pukao, a da sam to primetio. Nakon intervencije na ruteru i wifi normalno radi, imam brzinu koju i placam. Opet, ne podrzavam pricu o Unifi mrezi jer, iako unifi kanal na ruteru direktno ne utice na brzinu kucne mreze, utice indirektno jer se pravi guzva u etru sto se u granicnim situacijama odrazava na kvalitet konekcije kod svih, nebitno na koju su mrezu zakaceni. Drugim recima, ne dobija se nista ni ako se odjavi sa Unifi usluge ili promeni ruter jer ce Unifi mreza postojati i posle toga. Los potez po meni, iako je za njih super jer su umesto ulaganja ogromnih sredstava u instalaciju javnih predajnika, takoreci z dz dobili stotine hiljada hot spotova, samo uz softversku ispravku na uredjajima.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3

Licno nemam razloga da se pozalim na SBB. D3 mi odlicno radi, bez i jednog problema za godinu i po dana. Par puta je zabagovao box, ali je reseno resetom. I fiksni telefon dobro radi, internet nijednom nije pukao, a da sam to primetio. Nakon intervencije na ruteru i wifi normalno radi, imam brzinu koju i placam. Opet, ne podrzavam pricu o Unifi mrezi jer, iako unifi kanal na ruteru direktno ne utice na brzinu kucne mreze, utice indirektno jer se pravi guzva u etru sto se u granicnim situacijama odrazava na kvalitet konekcije kod svih, nebitno na koju su mrezu zakaceni. Drugim recima, ne dobija se nista ni ako se odjavi sa Unifi usluge ili promeni ruter jer ce Unifi mreza postojati i posle toga. Los potez po meni, iako je za njih super jer su umesto ulaganja ogromnih sredstava u instalaciju javnih predajnika, takoreci z dz dobili stotine hiljada hot spotova, samo uz softversku ispravku na uredjajima.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
nuk napisao:Ni ja ne mogu pola ponuđenog da gledam na 72h unazad, izbacuje greške "niste pretplaćeni" i to, onda hard reset pa proradi.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Noćas (negde oko 3.00 h) je bio neki prekid signala kod SBB-a, nijednog kanala... Taman da me nateraju da ugasim TV i konačno odem na spavanje.
Inače, i kod mene SBB lepo radi, jedino se daljinac zna počesto zaglupiti pa iščupam adapter iz boxa i posle tog "restarta" sve opet proradi. No i meni se čini da je Net takođe usporio otkako su pustili taj Unifi...

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Prekid moze biti i lokalnog karaktera, na cvoristima... Mozda cige kradu bakar. Tri ujutru, idealno vreme:-D
A, sto se tice neta, probaj promenu kanala. Kod mene je pomoglo.
Edit: Jel ti na kablu usporeno ili samo wifi?
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
A, sto se tice neta, probaj promenu kanala. Kod mene je pomoglo.
Edit: Jel ti na kablu usporeno ili samo wifi?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Nema tu bakra, bar ne u optickom.
Meni se nekad desi na nestane na tipa 3-4 sekunde ali i dalje ok. Pi meni stvarno Sbb najbolji.
Poslato sa Lumia 925
Meni se nekad desi na nestane na tipa 3-4 sekunde ali i dalje ok. Pi meni stvarno Sbb najbolji.
Poslato sa Lumia 925
Pa objasni im da nema 

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Branja, zezas se da si me bukvalno shvatio.:-D Mada, signalni kablovi su optika, a sta je sa naponskim, mora i toga biti.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Da krenem...
Večeras ću promeniti kanal.
Ako ne uspe, zovem ih da dođu.
Nisam. Na moj Uni FI sam nakačen.McGruja napisao:Mozda si na komsijski Unifi nakacen
Cimaj SBB
Neće ni pole hard reset-a.nuk napisao:Ni ja ne mogu pola ponuđenog da gledam na 72h unazad, izbacuje greške "niste pretplaćeni" i to, onda hard reset pa proradi.
Potpisujem. A onda su pustili UniFi. Mislim, pazi, nema razloga da se ja žalim na UniFI. On radi, ja ga arčim vrhunski.Sloba napisao:Ne secam se kada sam "live" pogledao neki film. Nista lepse od preskakanja reklama.![]()
Licno nemam razloga da se pozalim na SBB. D3 mi odlicno radi, bez i jednog problema za godinu i po dana. Par puta je zabagovao box, ali je reseno resetom. I fiksni telefon dobro radi, internet nijednom nije pukao, a da sam to primetio. Nakon intervencije na ruteru i wifi normalno radi, imam brzinu koju i placam.
Potpisujem.branja napisao: Pi meni stvarno Sbb najbolji.
Poslato sa Lumia 925
Večeras ću promeniti kanal.
Ako ne uspe, zovem ih da dođu.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
@Sloba
Samo wireless koristim, nemam ništa povezano kablom. Doduše, jedan komšija podstanar me zamolio da podelimo Net pa sam mu dozvolio i dao pass. Moguće da on ponekad pretera. I još se sve poklopilo sa startom Unifi usluge. No o.k je, nije to još ništa strašno, tek ponekad osetim usporenje, zadovoljan sam i dalje sa ovih 30/2.
TT
Samo wireless koristim, nemam ništa povezano kablom. Doduše, jedan komšija podstanar me zamolio da podelimo Net pa sam mu dozvolio i dao pass. Moguće da on ponekad pretera. I još se sve poklopilo sa startom Unifi usluge. No o.k je, nije to još ništa strašno, tek ponekad osetim usporenje, zadovoljan sam i dalje sa ovih 30/2.

TT
A ja mislio da mi brz internet 5mb 
Jedno nedelju dana su mi nekom promocijom dozvolili najbrzi moguci internet, i nije moglo brze od 11/1mb.
Poslato sa Nokia Lumia 920

Jedno nedelju dana su mi nekom promocijom dozvolili najbrzi moguci internet, i nije moglo brze od 11/1mb.
Poslato sa Nokia Lumia 920
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
To je u D3 paketu. Najvise sto nude je 150/10 mb/s.