Svakako neces dobiti mercedes al moguce je kao meni,rekli su mi da cu od prilike cekati 2 meseca za Superb ,al nista sigurno nakon rezervaciji pa mi se javili nakon 3 nedelja da mi je poruceni auto stigao i da mogu da ga preuzmem. Inace siguran sam u tvom gradu nije jedino mesto u SRB gde se prodaju seat vozila. Sada fino lepo telefon u ruke i javi se u BG ili bilo gde i pitaj za cenu za taj model za koji si se odlucio.Kazi da bi mozda kupio kod njih ako ti daju neku bolju ponudu od te koju imas.Sa obzirom da uvek postoji prostor u cenu mnogo verovatno da ce ti jos malo izaci (200-300 eu)u susret ukoliko nije bas neka akcija i da stvarno ne moze ispod to.Miljankg napisao:Superb III napisao:Ajde Milane ne zali se oko cekanja,ima i u tome nesto lepo.Mozda te iznenade i ranije dobijes auto,ti samo rezervisi dok se ne si se predomislio
Mene Leon nije me bas odusevio sto se tice kvalitet plastike enterijera al ako si se vec odlucio onda neka ti je srecom. Verovatno ipak je najbolja za taj novac koji planiras da potrosis i za to sto trazis.
p.s. Zaboravio si na savet koji sam ti dao oko pazarenjaMozda me iznenade pa doteraju mercedes, kazu evo, lepe su ti oci, uzmi jedan
Sto se izbora tice i svega prelgedanog, Golf <=> Leon, Leon zaista daje mnogo vise, pre svega bolji motor, Octavia <=> Leon, Oktaviu bih samo sa 1.4 tsi a tad je jaca cena, Megane <=> Leon, Leon mi se jednostavno vise svidja. Pisao sam i da mi se svidela Mazda ali kosta dosta vise nego Leon.
Tako da sam siguran u ovaj izbor.
A sto se popusta tice, nisam nista specijalno mogao da izvucem iako auto kupujem kesom, vec je dosta na akciji...
Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Re: Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Onaj paket za 1150eur sto je xeroj87 spomenuo- Pa ja bih uzeo kes kredit na 10% kamate mesecno ali bih ga uzeo. Najvise zbog led svetala koja su majka i maceha za obicne halogenke i ako vozis nocu na dalje relacije, isplatice ti svaki cent u narednih 5-6 godina koliko ga budes vozio.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U toj boji sa LED svetlima izgleda bas dobro:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Potvrdjujem da ces sve vreme posedovanja tih kola zaliti sto nisi uzeo taj paket.
-
Nisam bas siguran da je "must have". Kao prvo ako uzima paket style nema obicne halogene svetla vec bi ksenon fabricni koji je sasvim ok. Dnevna led svetla kao i led u zadnja svetla svakako ima u najveci paket style. Veci bandas na primer 17 za motor od 1.2 tsi i 110hp je bacanje novca jer 16 je i vise nego dovoljan. Recimo golf 7 1.6 tdi ide sa 15 fabrika. Nemam vremena sad da se navracam nazad al ako planira da uzme Leon uz Style koji je najvisi paket opreme ne vidim zasto bi morao da doplaca jos 1300 eu za led svetla i 17-ke.member napisao:Onaj paket za 1150eur sto je xeroj87 spomenuo- Pa ja bih uzeo kes kredit na 10% kamate mesecno ali bih ga uzeo. Najvise zbog led svetala koja su majka i maceha za obicne halogenke i ako vozis nocu na dalje relacije, isplatice ti svaki cent u narednih 5-6 godina koliko ga budes vozio.
Nisam dobro shvatio- da li dobija halogene ili xenon farove u izabranom paketu? Milsio sam da i xenon ide uz doplatu!? Pa onda bolje dati 1150eur i dobije sve zajedno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ako smem samo s neba pa u rebra - meni se cini slab taj motor za Leona, govorim sa stanovista moje Fabije 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nema bixenona, dakle ili ili, leon je prvi iz vagenove familije u klasi dobio full led farove, pre golfa i audi trojke.
Ma halogena, ni ne postoji xenon na Leonu, lupio Superb 
Ima ovde sta se sve dobija:
http://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupo ... la/leon-5v

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
-
Ti si druze poznat po lupetanjeXepoj87 napisao:Ma halogena, ni ne postoji xenon na Leonu, lupio Superb

Moj Superb je style nivo opreme (najvisi paket ne racunajuci L&K) i isao je uz bi-ksenon fabrika bez doplate. Isto je bilo i za Oktavija style. Ja ne verujem da je moguce da leon u najveci paket opreme style toliko osakacen da ide uz njega halogena svetla .Za to ipak postoji active i ambition paket opreme. Niti sam pratio niti me zanima sta uvoznici u SRB uvoze u paket opreme Style al ako nema bi ksenon u treci nivo opreme a led kao doplata onda nije to u redu.
I ja sam za paket opreme sa led-om, obavezno! I dobra ideja da zovneš sve prodavce možda uštediš 200-300 evra.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I novi passat isto ili led ili fenjeri, nema ksenone.