Top Gear
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Top Gear
Koliko sam skapirao Porsche nije imao nikakve uslove? Verovatno bi bio najbrzi, iako je Ferrari zver.Kuzmanovic napisao:EDIT: Uslovi velike trojke za jednu je*enu trku su neverovatni.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ala ste diskretni, mozda neko nije gledao epizodu. 
Da, samo su Ferrari i McLaren pravili probleme. Pitanje je ko je najbrzi ali ja bih voleo da bude Ferrari, pa Porsche pa McLaren.

Da, samo su Ferrari i McLaren pravili probleme. Pitanje je ko je najbrzi ali ja bih voleo da bude Ferrari, pa Porsche pa McLaren.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ko je citao kolumnu Chris Harris-a oko stelovanja Ferrarija za test vozila, jasno je sve. Sramota cime se bave.
Evo teksta, http://jalopnik.com/5760248/how-ferrari-spins slazem se. Bas me odusevilo kako Porsche ne postavlja nikakve uslove.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa kad znaju da bi 918 bio najbrzi na stazi a pri tome je najjeftiniji i najslabiji [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES].
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pojma nisam imao, koji pederluk od Ferarija
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pederluk definitivno, malo me je razocarao Ferrari ovim gestovima. Mada ni McLaren nije nista bolji s obzirom na onu pricu iz Top Geara. Verujem da ce na kraju uspeti da srede trku izmedji La Ferrarija, 918 i P1 i tu ce se videti ko je gde.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Pa dobro, ovo za McLaren je jos i razumljivo, jer ima istine u tome, dok bi na nekoj ozbiljnoj i velikoj stazi, to bilo vise fer.
Ali pazi kada su i oni insistirali da se od musterija uzmu na test vozila, jer znaju ovo za Ferrari i namestanje...
Tek sada citam ovo za Chris Harrisa i izneverovao sam koji su sabani.
Ali pazi kada su i oni insistirali da se od musterija uzmu na test vozila, jer znaju ovo za Ferrari i namestanje...
Tek sada citam ovo za Chris Harrisa i izneverovao sam koji su sabani.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ceo forum ce sad da izbojkotuje ferari i uzme neki vw derivat poput lamba ili 911 

911 i lambo su sve, samo ne derivati VWa 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A prethodno su isprobali sva tri pomenuta.ftj napisao:Ceo forum ce sad da izbojkotuje ferari i uzme neki vw derivat poput lamba ili 911

Širim haos!
@xepoj
porse je cerka a lambo unuka.
porse je cerka a lambo unuka.