Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
To je samo bonus efekat.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Planiram da uskoro stavim foliju na šoferku. E sada, da li staviti onu što je popularno zovu providna (tome sam najbliži), ili prvu Llumarovu tj valjda 20%. Bojim se da bi se ipak i to manje zatamnjenje previše videlo u kombinaciji sa zatamnjenim drugim staklima... Pa neka je i malo slabiji efekat sa providnom.
Šta misli ekipa?
Radio bih u Black GLassu, sa popustom na Eko karticu je 32e, sasvim ok.
Šta misli ekipa?

Radio bih u Black GLassu, sa popustom na Eko karticu je 32e, sasvim ok.
Providnu. Javi kad ideš
- Grujic
- Moderator
Kažu da je zakazivanje 4-5 dana unapred, gledao bih sledeće nedelje recimo da zakažem. Da nećeš i ti? 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ti bas hoces da postanes bahati vozac bmw-a. 
I moj glas ide za providnu.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

I moj glas ide za providnu.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Možda naletim da konačno reklamiram onu foliju na malim staklima koju su usrali za sve pare.Grujic napisao:Kažu da je zakazivanje 4-5 dana unapred, gledao bih sledeće nedelje recimo da zakažem. Da nećeš i ti?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Grujic
- Moderator
Dobro je da je na vreme 

50ticu na soferku,veruj mi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne bih ni ja ništa stavljao na šoferku sem te providne folije, ako ima bilo kakvog efekta. Je'l neko koristi sa foruma, ko bi mogao da opiše pre i posle, ili ćemo da sačekamo čoveka da je stavi?
Ja imam na soferci i preporodio se u smislu zaslepljivanja od puntica , a i cini mi se da je volan hlasniji nego bez folije.
Vozim vec godinu dana tako,sto kod nas sto po inostranstvu,niko ni rec da kaze.
Vozim vec godinu dana tako,sto kod nas sto po inostranstvu,niko ni rec da kaze.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Naravno kad misle da si pandur u presretaču od 500 konja. Bez dileme da kroz šoferku najviše sunca ulazi i to prvo treba zatamniti, ali računaj i na negativan efekat noću. Kao da voziš sa zatamnjenim naočarima: može, ali neka hvala, pogotovo nama sa i ovako kilavim očima.
Ja bih na Alfi išao na neko blago zatamnjenje, 40% i providna šoferka recimo, ako to uopšte ima nekog efekta, ali ne bih išao kod ovih što rasturaju Mazde.
Ja bih na Alfi išao na neko blago zatamnjenje, 40% i providna šoferka recimo, ako to uopšte ima nekog efekta, ali ne bih išao kod ovih što rasturaju Mazde.

Ja sam ti rekao da se javis da odemo so Ivana , ja u njega imam toliko poverenje da mi je radio i folije na gajbi.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nidzo sa bilo kojom folijom ces se osetiti prijatnije u toku voznje jer nema onog neprijatnog przenja sunca kroz staklo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Samo skines naocare za sunce kroz tunel i to je to
Vidi se al izgleda kao da je neko prebacio tv u eco mode.