Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici

Post od pedja »

:kezo:

TT
Korisnikov avatar
sashicus
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 10:43
Garaža: lancia lybra 1.9 jtd

Post od sashicus »

na e-bayu, aukciji, od eltona dzona :opustanje:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

jeste smesno sto ja za crevo za polivanje u instrumentalu ili genitivu kazem crevetom... umesto crevom

ali jeste kulovski od vas sto vam je vise to od znacaja a ne ceo post :kuku:
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ako je "kulovski", onda se ja izvinjavam, iskreno.
I necu se vise saliti sa tobom nikad, ali nemoj ni ti sa mnom.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

kulovski je sto je komentar na ceo post bio crevetom, a ne na sam smisao posta. jel me razumes sad?
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Rekao sam u prethodnom postu.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
sashicus
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 10:43
Garaža: lancia lybra 1.9 jtd

Post od sashicus »

stvarno nema smisla, takodje u mom onolikom postu ste se u'vatili za roze carapice :P
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

:kezo:

lepa je sala nego sam ja ovih dana u buli zbog ispita, interpretacije bolonje, halapljivog fakulteta i jos sto sta, pa je ono LAKI JE MALO NERVOZAN... ;)
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

sashicus napisao:Evo moje dzukele kroz evoluciju:

sa oko mesec dana:
Slika

oko 4 meseca:
Slika

oko 11 meseci:
Slika

dobro poznati kratkodlaki labrador, sada ima nepunu godinu i imam par pitanja u vezi njega. Posto nemam mnogo slobodnog vremena da provodim sa njim, a moji ukucani navalili da ga uzmemo, verovatno usled nedovoljne dresure - ostao je nestasan. Skace, kopa po dvoristu, cepa kese, flase, lopte, sve sto je dovoljno veliko da moze da ga podigne razvlaci po dvoristu, hoce ponekad da izadje iz dvorista (kada je otvorena kapija) kad vidi neku dzukelu... itd, pricao sam sa nekim ljubiteljiima kazu da je za muzjaka sve to normalno i da umeju da do 2 godine starosti da se ponasaju kao bebe. pored svog tog nestasluka mi ga volimo :)
Kakva su vasa iskustva sa labradorima i da li ima sanse da u sopstvenom rezimu izvedem jedan skraceni kurs dresure?

p.s. kasnije cu postaviti nekoliko slicica po meri napravljene kucice i boxa, mozda nekome bude od koristi....
Za Labradora kazu da su oni stenad celog zivota, tj. i kad imaju 7-8 godina oni su zivahni i "nestasni" kao stenad. :D Ali, ne zabrinjavaj se. Moja Labradorka je bila ista takva, evo sada ima 3 godine i vise ne radi nista od tih stvari. Takodje, razlog zasto Labradori hoce da cepaju kese, kradu papuce itd. kad su manji je visak energije. Tako da probaj da ga nekoliko puta dnevno istrcis, bacaj mu lopticu (mnooooogo vole lopte), setaj ako mozes. Kada ga posteno izmoris, onda legne negde i odmara :D A sto se tice skakanja, probaj da kad god mu dajes hranu da jede, teraj ga da sedne i da saceka mirno obavezno. Tek kada sedne ti mu spustis ciniju, i tako svaki put i onda ce nauciti da ne treba skakati. Tako sam ja moju naucio jos kad bila mala.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Texonja napisao:Ja ne pricam o psu koji se mirno seta po dvoristu i napada jedino lopova, vec pricam o psima koji nasrcu na ogradu i prosto zele da je razvale, izadju napolje i zadave tog nekog ko je van (pas, covek ili zajedno).
U Beogradu u mnogim delovima grada koji su malo dalje od centra ne može normalno da se prolazi trotoarom od pasa u dvorištima koji laju i nasrću na ogradu. Postoji "Odluka o držanju životinja na teritoriji grada", ali gradske vlasti nisu našle za shodno da u nju stave odgovarajuću odredbu. U Novom Sadu je bolje, tamo pas u dvorištu mora biti min. 10 m udaljen od ulice.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ako je to zakon onda ga samo u mojoj ulici nekoliko njih ne postuje. Mene je napao ker u mojoj ulici dok je gazda pricao na kapiji a ker se provukao pored njega, naravno sarplaninac, tada kapiram tezi od mene sa sve jaknom.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Oni znaju da budu bas teski. Dobro si i zivu glavu izvukao. Sta je onda bilo? Gazda rekao pa ne znam sta mu je. Nikad nije ovakav bio.
Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Davno je to bilo, sigurno ima 17 godina da se to desilo. Izleteo pored njega i direkt na mene i ujeo me za podlakticu, narano oborio na zemlju. Sva sreca bila zima i imao sam debelu jaknu pa zubi nisu stigli do koze. Ne secam se sta je posle bilo, uglavnom mislim da je posle toga jednom napao i njegovog klinca i onda sam cuo da je kera ubio pistoljem. Svejedno teski su to bolidi, u normalnoj drzavi bi za tako nesto popasao kaznu i odstetu samo tako...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Treba racionalno razmisliti i scepati psa za gusu,ako je to ikako moguce u takvim situacijama...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

Lako je tebi, debeljanu sa telecom glavom, da vatas sarplaninca za gusu :kezo:

:pivo:
Odgovori