Terenci
Re: Terenci - moda ili potreba ?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Novi Jeep Grand Cherokee je položio test severnog jelena.
http://www.youtube.com/watch?v=8Fs5M8GuvcU
http://www.youtube.com/watch?v=8Fs5M8GuvcU
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kada bi se desila zombi apokalipsa, vehicle of choice bi bez razmisljanja bio G 63 AMG 6x6 

Dusu dao za Kolumbijske kontraverzne biznismene i njihove puteve kroz đunglu.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
vozio sam ovih dana dosta Q5 i shvatio da ce mi sledeci auto verovatno biti SUV
neverovatno koliko je praktican za voznju po gradu, ulazenje-izlazenje, parkiranje, penjanje poo trotoarima, voznju po sinama(ovo mi kod A5 najvise nedostaje
)... i sto je najbitnije na SUV opusteno staju felne 22"+ 

neverovatno koliko je praktican za voznju po gradu, ulazenje-izlazenje, parkiranje, penjanje poo trotoarima, voznju po sinama(ovo mi kod A5 najvise nedostaje

Ih, ajd' da si u mojim godinama i sa sitnom decom, pa da tako nešto pričaš, ali sad da uzmeš SUV? Klasu koju su izmislili za američke domaćice...
Kakve veze ima to koliko godina ima?
Zasto ti nisi kupio Breru,nego vozis 159?
A ako si stariji,zasto nisi kupio SUV,minivan,ili limuzinu,a ne kompakt?
Sta sada,kada napinis 50,i napokon zaradis da mozes nesto dobro sebi da kupis,ne treba da kupis Porsche,nego moras neki karavan?
Ta klasifikacija automobila po godinama mi je uvek bila trn u oku
Auto se bira po ukusu i licnim afinitetima,a ne po svom uzrastu.
Zasto ti nisi kupio Breru,nego vozis 159?
A ako si stariji,zasto nisi kupio SUV,minivan,ili limuzinu,a ne kompakt?
Sta sada,kada napinis 50,i napokon zaradis da mozes nesto dobro sebi da kupis,ne treba da kupis Porsche,nego moras neki karavan?
Ta klasifikacija automobila po godinama mi je uvek bila trn u oku

Auto se bira po ukusu i licnim afinitetima,a ne po svom uzrastu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I ja sam protiv klasifikacije automobila po godinama i polovima ali kad malo pogledas oko sebe videces da je ona postoji.
Nema jednog americkog filma gde SUV ne povezuju sa porodicnim ljudima i to u slucaju dobrostojecih porodica kao drugi auto u kuci koji uglavnom vozi zena. Prius im je zenski auto, muscle mladalacki (kao HH u Evropi) supercar se vezuje za krizu srednjih godina itd.
Hocu da kazem da tu klasifikaciju nije niko od nas na forumu izmislio i da ona de facto postoji ali naravno da nije obavezno da se postuje
Nema jednog americkog filma gde SUV ne povezuju sa porodicnim ljudima i to u slucaju dobrostojecih porodica kao drugi auto u kuci koji uglavnom vozi zena. Prius im je zenski auto, muscle mladalacki (kao HH u Evropi) supercar se vezuje za krizu srednjih godina itd.
Hocu da kazem da tu klasifikaciju nije niko od nas na forumu izmislio i da ona de facto postoji ali naravno da nije obavezno da se postuje

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Tako je. A, na sahrani uvek pada kiša. 

Dzabe ti sve ako mu opet stavis neke gume xxx/25/xxADrei napisao:vozio sam ovih dana dosta Q5 i shvatio da ce mi sledeci auto verovatno biti SUV![]()
neverovatno koliko je praktican za voznju po gradu, ulazenje-izlazenje, parkiranje, penjanje poo trotoarima, voznju po sinama(ovo mi kod A5 najvise nedostaje)... i sto je najbitnije na SUV opusteno staju felne 22"+

Zezam se bre, ja sam prvi za to da se stereotipi razbijaju.
Naravno da treba da vozi ko šta hoće i u čemu se oseća lepo.
Ne zamerite što sam oldschool i što blizinom asfalta određujem koeficijent muškosti za volanom.
Nije to ništa drugo nego još jedan stereotip...

Ne zamerite što sam oldschool i što blizinom asfalta određujem koeficijent muškosti za volanom.

adrei je primer SUV stereotipa koji se penje po ivicnjacima(znaci bahato parkira) i vozi po tramvajskim sinama 

Voleo bih da vidim kako se penje na ivičnjak sa 22"+ felnama.
ne parkiram se bahato nego je A5 cesto nemoguce parkirati na normallnom parking mestu... eto npr. odes u plastik bas da vidim kako ces parkirati auto na obelezen parking gde je ivicnjak 30cm?ftj napisao:adrei je primer SUV stereotipa koji se penje po ivicnjacima(znaci bahato parkira) i vozi po tramvajskim sinama
takvih je ulica mnogo... ako je parking ravan onda napred stave ivicnjak da mi udari spojler, itd, itd...
samo sam napisao da je to velika prednost SUV vozila.
edit: nadam se da ce Audi izbaciti neki SUV sa 3-vrata

Poslednja izmena od ADrei u 06 Jan 2014, 17:30, izmenjeno 3 puta ukupno.
Zasto bi isao u plastik
Ali generalno se slazem sa tvojim misljenjem, i moj cale takodje samo sto bi on uzeo SX4

Ali generalno se slazem sa tvojim misljenjem, i moj cale takodje samo sto bi on uzeo SX4