Kojim putem putovati?
Re: Kojim putem putovati?
Obilaznicu preporucujem. Skretanje je na istom mestu kao i pre 10godina, prodjes ispod podvoznjaka i dalje samo pravo. Nema skretanja do Novog Sada.
A čekaj, jesenas sam bio u BG i čini mi se da negde pre Bubanj potoka ima tabla Novi Sad ili obilazak... Jel se varam i gde to vodi ? 

Ne znam sada za tablu da ti kazem jer ja to ne gledam, znam napamet skretanja,
Kada naidjes iz pravca Nisa odmah posle bivse naplatne stanice, nakon prosirenja odvajas se ne izlaza sa autoputa i desno polukruzno kako te put vodi prolazis podvoznjak i nastavljas zatim pravo bez ikakvog skretanja.
Tesko da mozes da omasis, ima samo taj jedan izlaz na autoputu.
Kada naidjes iz pravca Nisa odmah posle bivse naplatne stanice, nakon prosirenja odvajas se ne izlaza sa autoputa i desno polukruzno kako te put vodi prolazis podvoznjak i nastavljas zatim pravo bez ikakvog skretanja.
Tesko da mozes da omasis, ima samo taj jedan izlaz na autoputu.
Nikako obilaznica ako ne želiš da se guraš s kamionima i čekaš semafore.
Uvek idem pravo kroz grad, kad ono bude prava obilaznica onda ce vredeti tuda.Dare4x4 napisao:Treba sredinom maja da prođem iz pravca Niša za Novi Sad. E sad, nisam tuda išao 10 godina pa me zanima da li je bolje ići kroz Beograd kao nekada ili iskoristiti tu obilaznicu. Gde je jednostavnije proći? Sećam se da kad sam prolazio kroz BG imalo je samo par skretanja i nije moglo da se pogreši. Naravno sad je tu i navigacija ali voleo bih da čujem iz iskustva. Voziću auto sa prikolicom.
Tapatalk
Pazi ako covek hoce da putuje 10 km vise po dosta nebezbednijem putu onda i ja preporucujem.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zavisi u koje doba dana naleti.
Daleko je od krštene obilazmice, to se slažem.
TT
Daleko je od krštene obilazmice, to se slažem.
TT
U spicu od bubanj potoka do zmaja zna da se oduzi i na skoro sat vremena, van toga svakako ne vredi ici obilaznicom
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam nikad išao obilaznicom ali ne mogu da zamislim da je gore od autoputa kroz BG u špicu. Dosta zavisi od termina.
Sa te strane je gužva od 7:30 do 9:30 ili 10h.
Pa gledaću da naiđem rano ujutru dok beograđani još spavaju. 
Hvala svima na odgovorima. Malo sam gledao street view i obilaznica baš i ne obećava. Tu su i neki tuneli i ko zna šta još. Google preporučuje kroz grad, a i meni tako izgleda jednostavnije tj bar koliko toliko poznato
Ja sam mislio da je obilaznica u formi auto puta ali pošto nije onda mi grad deluje kao bolje rešenje.
U prikolici će biti živa stoka tako da glatkoća vožnje igra važnu ulogu.

Hvala svima na odgovorima. Malo sam gledao street view i obilaznica baš i ne obećava. Tu su i neki tuneli i ko zna šta još. Google preporučuje kroz grad, a i meni tako izgleda jednostavnije tj bar koliko toliko poznato

Ja sam mislio da je obilaznica u formi auto puta ali pošto nije onda mi grad deluje kao bolje rešenje.
U prikolici će biti živa stoka tako da glatkoća vožnje igra važnu ulogu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Haha. Ja mislio da ides turisticki pa ti dam neki hint za obilazak ns-a.U prikolici će biti živa stoka tako da glatkoća vožnje igra važnu ulogu.

Haha, neće biti vremena za turizam nažalost jer najverovatnije ću ostati oko 24 sata tamo. Moram da iskoristim neradni dan za tu dostavu i vratim se zbog posla.
Bas zbog toga sto si naveo odmah auto sa prikolicom preporucujem i dalje obilaznicu. Ja bih tako odabrao.
Jeste ima 3 tunela i 1 most, ima 2 semafora dok kroz grad ima 7 semafora do NS autoputa, Dusanovac, Autokomandu, Gazelu, Genex, Zmaj petlje gde je obicno haoticno ukljucivanje sa boka i zahteva ubrzavanje-usporavanje ili kreni stani voznju. A uz to i gradski autobusi.
Obilaznica je 1/3 duzine autoput, 1/3 je motoput a 1/3 je klasicna magistrala. I direktno se nastaljva na BG-NS autoput i zaobilaze Nova Galenika, Zemun Polje i taj deo sa mnogo raskrsnica i zaustavljanja na semaforima.
Slazem se da jako zavisi kada ides, obilaznicu izbegavati tokom vikenda subotom i nedeljom ujutro kada radi pijaca inace je odlicno, veoma protocno i brzo se prolazi.
Jeste ima 3 tunela i 1 most, ima 2 semafora dok kroz grad ima 7 semafora do NS autoputa, Dusanovac, Autokomandu, Gazelu, Genex, Zmaj petlje gde je obicno haoticno ukljucivanje sa boka i zahteva ubrzavanje-usporavanje ili kreni stani voznju. A uz to i gradski autobusi.
Obilaznica je 1/3 duzine autoput, 1/3 je motoput a 1/3 je klasicna magistrala. I direktno se nastaljva na BG-NS autoput i zaobilaze Nova Galenika, Zemun Polje i taj deo sa mnogo raskrsnica i zaustavljanja na semaforima.
Slazem se da jako zavisi kada ides, obilaznicu izbegavati tokom vikenda subotom i nedeljom ujutro kada radi pijaca inace je odlicno, veoma protocno i brzo se prolazi.