Alfa Romeo - generalna tema
Re: Kvalitet Alfa Romea
Auto kao auto... Nisam obracao paznju na 159,ali 156 i 166 su kataatrofa sto se prakticnosti tice... mislim da nisam sedeo u neprakticnijim/neergonomicnijim kolima... Kao da su seli i za sat vremena nacrtali kako ce to sve da izgleda,i odmah pustili u proizvodnju...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Poslednja izmena od Xepoj87 u 16 Dec 2013, 18:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja imam teoriju da oni 159ku nisu ni probali da voze duze od 5min pre nego sto su je poslali u proizvodnju, u suprotnom ergonomija bi bila znatno drugacija...
Meni su sa vozacke pozicije i 156 i 159 sasvim ok, skucene ali onako prijatno te stegne. Pozadi je 156 losa, za 159 sam vec pisao da je bolja. Na jednoj sam imao problem sa koriscenjem menjaca kad je spusten naslon za ruku
Ali sa prakticne strane su stvarno mnooogo lose (posebno 159), pregrade u vratima su bas male i uske, pregrada ispred suvozaca je velika taman za kesicu cipsa. I to onu malu
156 je malo bolja sto se tice pregrada. 147 nisam zagledao detaljno
Ali sa prakticne strane su stvarno mnooogo lose (posebno 159), pregrade u vratima su bas male i uske, pregrada ispred suvozaca je velika taman za kesicu cipsa. I to onu malu

I dugmici su jaaaako logicno rasporedjeni 

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
u 159 nemas gde ni flasicu ni limenku da stavis,ergonomski sve je manje vise ok,kritike klimatizacija se od menjaca ne vidi kada je isti u 3 oj iki 5-Oj,komande svetala za maglu skroz debilno poszavljene.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Sta reci za insigniu,ona ima tastaturu ispred slosi mi se kad vidimLaki021 napisao:I dugmici su jaaaako logicno rasporedjeni

Sad ozbiljno,na dugmice stvarno nisam obracao paznju. Ja ukljucim svetla, klimu i radio i to je to

Ne zaboravi jos gde se nalaze dugmici za grejace sedista i za paljenje/gasenje parking senzora...milosdoktorabs napisao:u 159 nemas gde ni flasicu ni limenku da stavis,ergonomski sve je manje vise ok,kritike klimatizacija se od menjaca ne vidi kada je isti u 3 oj iki 5-Oj,komande svetala za maglu skroz debilno poszavljene.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zimske gume - da ili ne?
Sto se pravis fin? Kaze se "popuse"dragvorl napisao:Kad probaju i saznaju sta su kupili onda propuse.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Lepo vam kažem, kad iz kante ili bezveznog auta sedneš u Alfu, sigurno je ko avion. Da sam iz Škode seo u Alfu, siguran sam da bih se oduševio voznim karakteristikama.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
methane.master napisao:Nego da se manemo mi malo nebitnih stvari ja bih nešto da pitam.
Može li Alfa da se klasifikuje kao polupremijum?![]()
Sent using Tapatalk
Pre ce Renault biti polupremium, ipak deli motorizaciju sa premium brendom

Onda će pre biti da je premuim koji deli motorizaciju sa Renaultom, polupremium. A ni oni što dele sa Peugeotom i Škodom nisu ništa bolji.
Zaključak, postoje samo polupremiumi, koji još o tome nisu obavešteni, pa misle da su premiumi.
Zaključak, postoje samo polupremiumi, koji još o tome nisu obavešteni, pa misle da su premiumi.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
i...alfa je sranje,sve ostalo je do oo,pun mi kufer neargumentovanih prica.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ti bas nista nisi naucio od iskusnih Alfista??
Montiraj winteru i uzmi kit-kat

Montiraj winteru i uzmi kit-kat

Gresis, ovi sto dele sa pug-om i Skodom su ubedjivo najgori ali imaju jaku propagandu. Zakljucak, postoji samo premium i polupremiumiperfiko napisao:Onda će pre biti da je premuim koji deli motorizaciju sa Renaultom, polupremium. A ni oni što dele sa Peugeotom i Škodom nisu ništa bolji.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da si seo iz Accorda oduševio bi se takođe.Ji 4Tze napisao:Lepo vam kažem, kad iz kante ili bezveznog auta sedneš u Alfu, sigurno je ko avion. Da sam iz Škode seo u Alfu, siguran sam da bih se oduševio voznim karakteristikama.