Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Ne brže od života!

Post od ftj »

@nidza

druga strana price je da je dete udareno a da nije moralo biti da je otac bio pazljiviji. Sta njemu sad znaci sto je ovaj budala kriv i sto nije pazio, kad mu je dete udareno.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Grujic napisao:O tome si pisao tada na carsu i to je bila tvoja krivica 1/1, te situacije kada jedno vozilo stane da propusti pešaka su čist propust vozača
I nisam rekao da je drugacije. Sa prave strane moja greska, jasno kao dan. Propust koji ne sme da se ponovi, a kojim sam licno bio iznenadjen da sam napravio, jer nisam bio ni mlad u saobracaju, ni neobrazovan u tom smislu. Ali eto..desilo se. Na srecu, tada ta opomena bese besplatna.

I tada si, secam se, rekao nesto ovako slicno, nisi glumio dezurnog dusebriznika, sto umeš (nemoj da se ljutis). Dok su me neki satanizovali, iako sam priznao svoju gresku. Bio sam u soku, pa mi bese lakse da se ,,ispovedim,, na forumu.

Opet kazem, ne pravdam sebe. Bio sam kriv sam. Ali, sa moralne i psihicke strane, nisu mi jasni takvi ljudi koji ne vode racuna o svom zivotu. On ima prednost, a li ne bi trebao da ide kao konj sa amovima na ocima.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Mene su još davno naučili kada sam počinjao da vozim da je vožnja u saobraćaju u stvari "ispravljanje tuđih grešaka"... Dakle, budi uvek spreman da reaguješ na tuđu grešku (kakva god da ona bila) - u cilju i svoje i tuđe dobrobiti... To je jednostavno tako i moraš se pomiriti sa tim. Ljutnja, bes, emocije... tu nisu od pomoći. Od najveće pomoći su oprez i strah koji te drže budnim u očekivanju svega i svačega. :)
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Slazem se apsolutno.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Realno, moraš kao vozač da prođeš par opasnih situacija da bi počeo da voziš sa četvoro očiju otvorenih. Da navučeš jednu dozu zdravog straha a i da stekneš iskustvo iz kakvih sve situacija preti opasnost.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

Tačno.

Evo, 10 godina za volanom, bilo svega i svacega. Hvala Bogu, nikad nisam imao sudar. Čukanje jesam, ali to je ,,ništa,,. Sada mnogi kazu da sam oprezan, a neki i da sam preoprezan vozac. Ali bolje i tako. Što kaze nas polularni glumac Milan Gutović: ,,Ne moze da škodi, a kada ne škodi, onda koristi,,.

Sve škole koje sam platio, nisam skupo, da budem posten prema sebi. A iskustvo sa kojim sam iz toga izlazio je veliko.
Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Da ovo je bilo na teritoriji PO pocetkom novembra. Preziveo je na svu srecu. Znam i ko je vozio ali to ne smem da otkrivam :D Inace, sticajem okolnosti znam kupice mu BMW posle ovoga. To valjda da se dokrajci. :kuku:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kako, kada je decko ostao invalid?

Strasno kako se auto rasturio...
Pa kojom li je brzinom isao, kada se auto bukvalno rasparcao...?

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Nije, pomera prste, tako da bi trebalo da se oporavi. Ne znam tacno brzinu sad, ali oko 150 sigurno.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

TEŽAK UDES U saobraćajnoj nesreći stradala devojčica od 16 godina, troje povređeno kod Svrljiga

Slika

Slika

Jedna osoba je nastradala, dve su teže, a dve lakše povređene kada su se danas oko 8 časova ujutru iznad svrljiške mlekare, na putu Niš-Knjaževac direktno sudarili "jugo" i "polo".
Na licu mesta nastradala je 16-godišnja V. S. iz Svrljiga koja se nalazila na mestu suvozača u "jugu", a vozač i još jedna putnica iz tog vozila teže su povređeni.
Vozač i suvozač iz "poloa" prošli su sa lakšim povredama.

Izvor: LINK
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Previše često čitam u vestima da su nastradale osobe u sudaru bile u jugu ili nekom sličnom autu, a da su ovi iz drugog automobila, novije generacije, lakše povređeni.

Nemam pojma, možda bi trebalo poraditi na tome da se jugići i slična vozila sklone sa ulica polagano.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Slažem se, i ja sam za to.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ne, nego vozače koji izazivaju ovo
Pitanje je da li je bila vezana
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:

Post od maxer »

Realno, dobar deo Yugića je u očajnom stanju + inače jadne kočnice i ležanje (za današnje pojmove bezbednosti) + loše svetlosne grupe = vrlo opasan auto.

Ima i automobila u solidnom stanju ali po meni su oni stvarno nešto što treba da ode u istoriju. Znam da to nije moguće tako lako realizovati ali ... kad bi makar ovi na tehničkim pregledima radili svoj posao (a svi znamo da to ne rade) pa da oni budu prva mera zabrane upotrebe takvih neispravnih vozila.
Odgovori