Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa ne vozim ja 607 pa da Ferrari samo u retrovizoru vidim 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
pa njegov A5 u odnosu na Crvenog, ko Ferrari u odnosu na 607 

NexT vidi ovo

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne bih nista vise mogao da trazim... Bas bi se lepo uklopio u onu praznu garazu pored moje 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo neka zajebancija ili sta? :trljamoci:
Prosto mi je neverovatno da, cime se god bavio (pa i starlete), covek moze da bude ovako glup i neobrazovan.
Prosto mi je neverovatno da, cime se god bavio (pa i starlete), covek moze da bude ovako glup i neobrazovan.
Имам једно потпитање...
Al je utegnutija od zutog Megana RS3 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dok se po gradskim kafićima večeras diskutuje da li je priča o Pugu 607, bržem od Ferrarija, istina ili laž, ja sam malopre video demonstraciju snage i brzine Ferrarija na našem autobanu.
Iz Tošinog se uključujem na autoput prema Šidu i pun gas u trećoj, vidim kombi koji ide desnom trakom prilično brzo (nisam smeo da mu uletim u traku nego sam ga pustio) i xenone daleko iza njega u levoj traci. Kombi nije ni stigao do mene, crveni Ferrari je već stigao obojicu i otišao brzinom koju nisam nikad video niti mogu da ocenim koliko je išao. Dok sam trepnuo već ga nisam više video, jer je tu mala uzbrdica i posle kad sam izašao na ravnicu nije bilo ni traga od njega.
Iz Tošinog se uključujem na autoput prema Šidu i pun gas u trećoj, vidim kombi koji ide desnom trakom prilično brzo (nisam smeo da mu uletim u traku nego sam ga pustio) i xenone daleko iza njega u levoj traci. Kombi nije ni stigao do mene, crveni Ferrari je već stigao obojicu i otišao brzinom koju nisam nikad video niti mogu da ocenim koliko je išao. Dok sam trepnuo već ga nisam više video, jer je tu mala uzbrdica i posle kad sam izašao na ravnicu nije bilo ni traga od njega.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dovoljno je da je isao oko 200... Na vr' gasa sto bi rekli 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Crveni ili mat narandžasti?
Videh večeras narandžastog parkiranog na vip parkingu grand kazina. S obzirom na priče kako se dobija to mesto možda bude povoljnog ferarija u oglasima
Videh večeras narandžastog parkiranog na vip parkingu grand kazina. S obzirom na priče kako se dobija to mesto možda bude povoljnog ferarija u oglasima

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I ja sam danas video u NS crni ili teget, ne znam koji je, noviji je, i ima ona zadnja svetla kao Ivan Bosiljcic...
Bilo mu zeleno na semaforu, a neki pas lutalica prelazio put, sreca po oboje da je ovaj skontao pa zakocio jer bi se pas do sad o'ladio, a ovaj bi fasova branik u najmanju ruku...
Bilo mu zeleno na semaforu, a neki pas lutalica prelazio put, sreca po oboje da je ovaj skontao pa zakocio jer bi se pas do sad o'ladio, a ovaj bi fasova branik u najmanju ruku...
coveka boli k pre ce biti... a da je vozio 80 za sekund bi se nasao neko ko bi rekao "koji ce mu k ferari kad ga tako vozi" i tako u krug...Day Walker napisao:Covek ima mali K pa mora to necim da nadoknadi