Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Grčka
sa turcima nema pomoći, nije samo guranje na granici nego i na autoputu. jeste, progledaćemo kad se ukinu granice ali će na džadi biti još gore, svi će turci krenuti svojim besnim vozilima preko balkana...
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Ja stigao u Sarti u nedelju 2. Krenuo iz Velike Plane 01.09. oko 23:45 a stigao dole oko 9:30 po nasem vremenu. Nikakvih problema ili iznenadjenja na putu. Na prvoj Lukoil pumpi u Mk napunio do cepa a na zadnjoj pumpi tik pred granicu sipao jos nesto malo. Na granicama sa bas kratkim zadrzavanjima jedino na Evzoniju cekali pola sata, nista strasno. Putarinu kroz Mk platio u evrima, gorivo na njihovim pumpama takodje evrima, racunaju evro 60 denara. Nisam spavao uopste, srecom nije mi se uopste ni spavalo tek kod Nikitija sam poceo da osecam umor.
Vreme je super, jedanput je padala kisa mozda sat vremena a danas skoro ceo dan oblacno i kisa. Obisli do sada 7-8 plaza. Najveci utisak je ostavila Mega portokali, Tigania i Klimataria. Najvise ima Bugara, Rumuna i nasih.
Vreme je super, jedanput je padala kisa mozda sat vremena a danas skoro ceo dan oblacno i kisa. Obisli do sada 7-8 plaza. Najveci utisak je ostavila Mega portokali, Tigania i Klimataria. Najvise ima Bugara, Rumuna i nasih.
Ja sipam samo na shell u i to v power 
da pocastim makinu
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Moj savet svima, naravno ko moze sa detetom da se organizuje (cerkica ima 3 god)...najbolje boraviti na vise mesta.
Ove godine nikad bolji odmor par dana proveli u Kavali, par dana u Stavrosu sa mnogo dobrim prijateljima i par dana na ostrvu Amuljani. Dosta kilometara zgazili, ispunili svaki dan i fenomenalno se proveli.
Cak je ideja bila i da produzimo do Soluna ali smo bili premoreni a i ja sam morao hitno da se vratim i vec sledeci dan da krenem na put.
Opet kazem, ko moze sa detetom ovako da se organizuje i da detetu to ne smeta, ne treba odmor da provede u jednom mestu.
Ove godine nikad bolji odmor par dana proveli u Kavali, par dana u Stavrosu sa mnogo dobrim prijateljima i par dana na ostrvu Amuljani. Dosta kilometara zgazili, ispunili svaki dan i fenomenalno se proveli.
Cak je ideja bila i da produzimo do Soluna ali smo bili premoreni a i ja sam morao hitno da se vratim i vec sledeci dan da krenem na put.
Opet kazem, ko moze sa detetom ovako da se organizuje i da detetu to ne smeta, ne treba odmor da provede u jednom mestu.
Pazi vise smeta mojoj zeni (pakovati/raspakovati prilagoditi smestaj) i meni (ubacuj, izbacuj stvari iz auta, trazi parkinge) nego deci
A dete (mada ne tako malo) nabolje se igra kada nadje drustvo, a ako mora da napusti drustvo drama...