Grčka
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Grčka
Jesi li imao više soba?
Najskuplja taksa, po danu, u Grčkoj, iznosi 4€ po smeštajnoj jedinici. To važi za 5* hotele.
Dakle, 15 dana, max 60€ u GR, ako nisi koristio više soba.
TapaT
Najskuplja taksa, po danu, u Grčkoj, iznosi 4€ po smeštajnoj jedinici. To važi za 5* hotele.
Dakle, 15 dana, max 60€ u GR, ako nisi koristio više soba.
TapaT
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
jel ta taksa nesto novo? mislim ne verujem mada naslucujem da su to tek sada razradili. s obzirom koliko su grcke vlasti nervozne oko svakog evrocenta koji treba da se ubere, kapiram da ce sledece godine na izlazu iz grcke uz pasos morati da se da i racun za ovo, inace neka suluda kazna. pa do ove godine grci jedva da su proveravali da li imas nesto za carinu, ove godine ozbiljni pretresi automobila.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Takođe ništa od toga. Apartman, privatan smeštaj. Nit' mi je ko šta tražio na granici, nit' me pretresao. U stvari, niko mi nikad nije tražio ni da gepek otvorim otkako idemo u Grčku na more.havijer napisao: 10 Sep 2018, 12:43 Ja ne platih to ove godine, nisam ni bilo kakvu priznanicu dobio.

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
grci su spektakl, sa njima ama baš nikakva pravila. mi smo poslednji put u avgustu bili natovareni preko svake mere jer smo nosili neku stolariju za kuću koju završavamo, vrata i 3 velika prozora - nisam mogao gepek da zatvorim. imao sam spremne račune za plaćanje carine (27%) ali me na kraju niko nije zaustavio. kada sam prethodni put prelazio, žena carinik mi se zavlačila pod sedišta da vidi da li švercujem cigare. ma ludilo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Oooo, pa kad na žensko naletiš na carini onda obično bude svašta.
5x su revnosnije od muških kolega i ne mrzi ih da se akaju. Mene i drugara je jedna na hrvatskoj granici bukvalno istresla iz gaća (krenuli na pecanje, pun auto koječega), pola sata nas je cimala za sve i svašta, ali se na kraju ipak dobro završilo. Mislim da su njene kolege pritom kolutale očima dok je to radila...
Srećom pa ih malo ima na granicama.