Vazduhoplovi
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Re: Vazduhoplovi
Upravo je nešto preletelo Banovo brdo i Čukaričku padinu prilično nisko, a na flight radaru 24 nema ni jedan avion ni blizu. To se dešavalo i ranije, nama se tresu prozori, a mapa prazna. Kako je sada da znam koga da psujem što leti tako nisko ? 

Zato što flight radar pokazuje nakon jednog sata.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Odakle sad to da kasni? Upravo pogledah, letovi iz Frankfurta i Ljubljane su na mapi, a na sajtu aerodroma Nikola Tesla se jasno vidi da treba da slete uskoro.
Ja sam isto mislio da Flight Radar pokazuje posle pola sata.
Mene je par puta tako uveče prepao azerbejdžanski Silk Way B747 freighter. Nekada stave u aerodromski cargo red letenja, nekada ne. Ili onda kada je dolazio C-5 Galaxy... To je bilo po danu, napisao sam ovde na forumu. Tada sam mislio da je emiratski, a ispostavilo se da je američki - dovezao je vojnike celog regiona iz neke mirovne misije.

Mene je par puta tako uveče prepao azerbejdžanski Silk Way B747 freighter. Nekada stave u aerodromski cargo red letenja, nekada ne. Ili onda kada je dolazio C-5 Galaxy... To je bilo po danu, napisao sam ovde na forumu. Tada sam mislio da je emiratski, a ispostavilo se da je američki - dovezao je vojnike celog regiona iz neke mirovne misije.
Ђенерал Јанковић
Flight radar 24 pokazuje poziciju u realnom vremenu (koliko je moguce).
Kombinuje 3 ili 4 razlicita izvora informacija.
Informacije za neke letove su blokirane (vip, neki vojni ili sl.)
Dva sata u napred, proracunava vreme sletanja imajuci u vidu podneti flajt plan, ali pocinje da gresi u terminalu ako je avion vektorisan, tj. ako je skracen ili mu je prilaz produzen.
Mnoge kompanije koriste aplikaciju kao obavestenje za svoj operativni centar, gde je i kada im slece avion.
https://www.flightradar24.com/how-it-works
Kombinuje 3 ili 4 razlicita izvora informacija.
Informacije za neke letove su blokirane (vip, neki vojni ili sl.)
Dva sata u napred, proracunava vreme sletanja imajuci u vidu podneti flajt plan, ali pocinje da gresi u terminalu ako je avion vektorisan, tj. ako je skracen ili mu je prilaz produzen.
Mnoge kompanije koriste aplikaciju kao obavestenje za svoj operativni centar, gde je i kada im slece avion.
https://www.flightradar24.com/how-it-works
Izvinjavam se na pogrešnoj informaciji, bio sam uveren da nije u realnom vremenu.
Izvinjavam se i ja,
mislio sam da su informacije na javnom sajtu namerno sa zakašnjenjem.

Ђенерал Јанковић
Sertifikat firme Boeing za izradu stajnog trapa na ime Prva Petoletka Trstenik.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kakav ovo dim? Nekako mi lici da nesto ne valja bas sa tim motorom. 

Tata spalio Djenku! 
CFM, sta drugo moz i da ocekujes?
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk

CFM, sta drugo moz i da ocekujes?

Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk

Izvadio FAP filter? 

Aplikacija prikazuje u realnom vremenu pa to je lako proveriti. Gledao sam nebo i video tri aviona jasno, zatim pogledao u aplikaciju i svi bili otprilike tako orjentisani i tacno sam video koji je koji gde i gde ide
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Šta fali CFM-u?

A ovaj na slici mi deluje da je u fazi paljenja ili zagrevanja.
Ђенерал Јанковић
Možda je Zu bacio neku pticu na roštilj? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...