Meni su dva puta isto uvažili i za čudo su jako ažurni sa odgovaranjem na e-mail. Pre neki dan sam ispunio zahtev za godišnju pretplatu za zonu na sajtu i u roku od minut dobio email da saobraćajna i lična karta nisu na istoj adresi, mislio sam da je AI asistent koliko je brzo provereno, ali i na par mailova kojih smo razmenili žena je brzo odgovarala.
Koliko para uzimaju i trebalo bi tako da budu ažurni, nego su meni očekivanja bila nikakva
Beograd
Re: Beograd
Kako si opisao, nije isteklo, nego si platio za drugu zonu. Nemas 5 minuta da stanes besplatno, pa se pomeris ako si se predomialio, vec imas 5 minuta nakon sto te oko sokolovo uslika da posaljes SMS.Gazu napisao: 05 Sep 2025, 07:36 E.
Ali da, ovo je tih 5 minuta očigledno isteklo između mog prebacivanja u plavu zonu u plaćanja parkinga u plavoj zoni.
Tebi je najverovatnije vozilo uslikano i u plavoj i u zelenoj zoni, a platio si samo plavu, ali probaj da ih pozoves, nista te ne kosta.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Za ubuduće, parking mesta su označena bojom zone. Tako odmah znaš gde si stao. Ako se ne vidi jasno odeš do table, ali uglavnom se vidi.
Edit: ovo ide i nama na dušu, jesmo ti pisali da ideš u plavu zonu ali ti nismo napisali da u tom kraju postoji i zelena zona, i bude nekad samo par metara daleko od plave.
Edit: ovo ide i nama na dušu, jesmo ti pisali da ideš u plavu zonu ali ti nismo napisali da u tom kraju postoji i zelena zona, i bude nekad samo par metara daleko od plave.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ma to sam ja smotan sa Beogradom. Baš sam u nekom momentu napisao kako je Beograd zbunjujuć sa gomilom boja. Zelena, ljubičasta, sa šljokicama... Ko će se srušiti svih opcija.
Mislim da sam ovo trebao da platim zelenu zonu sat vremena, da sam video sokola, a onda se premestiti u plavu zonu, pa i za nju platiti - dnevnu.
Ali da sam vas dosledno slušao, ne bi se zeznuo, nego sam pomislio "o, ova mesta su u ladovini".
J**ala me ladovina.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Mislim da sam ovo trebao da platim zelenu zonu sat vremena, da sam video sokola, a onda se premestiti u plavu zonu, pa i za nju platiti - dnevnu.
Ali da sam vas dosledno slušao, ne bi se zeznuo, nego sam pomislio "o, ova mesta su u ladovini".

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U NS-u odgovaraju brzo.ftj napisao:Jel ti zivis u kopenhagenu ili sta? Kakav bre mejl parking servisu, to je ozloglasena gradska firma, njih zoves telefonom i nadas se najboljem.
Sent from my iPhone using Tapatalk