Намерно сам тако написао, јебига, сваких пар месеци нова мутација, нове вакцине итд итд и тако нам кажу, зар не? Нисам из струке, немам додир са вирусима у лабораторијама и слушам шта кажу.Ji 4Tze napisao:ftj pominje preminule a ovaj tvoj link zaražene...
Ček da sazna prvo da l postoji virus, "tako kažu" pa će onda i ostalo...ftj napisao: 25 Avg 2021, 17:20 @BigMazzy
A kako odgovoris sebi na podatak da je 98.5% preminulih u nemackoj bilo nevakcinisano? Ne ide li to u prilog da ipak vakcine imaju neko dejstvo?
Ал ок, ја сам изнео своје мишљење, искрено, сад анализирати сваку реч из вама знаних разлога , зашто, немам појма, ја остајем при свом ставу.
Што се тиче статистике, ту има свега од земље до земље, као и глобалне где се види проценат преминулих прошле и ове године па упоредите.
Прошле године око 10000 преминулих од короне у Србији кад је био највећи пик у Свету и то без вакцина, ове већ 7000 и још није крај године а много више вакцинисаних.
Па и Србија има 3-4 врсте вакцина за разлике од немачке, већи број вакцинисаних од земаља у окружењу, а опет предњачимо по броју заражених итд итд. Мени нелогично, ал добро, не капирам.
Опет понављам, све статистике су доступне, ко жели може мало да прелиста и упореди.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока