jebiga sad Uroše, to sto se tebi ne svidja jednostavno stavi na stranu. Na IMDB preko 4000 glasova i 8.7 prosek. Na ovom forumu se svakom svideo ko je gledao.
Tako si i za P20 pro pričao da je ekran sranje, a nije
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja inace ne gledam akcione filmove nikad, tako da me je Juzni Vetar ostavio ravnodusnim, ali dobro, kapiram da to mnogi vole da gledaju tako da ne mogu reci da je njesra kad jednostavno ne uzivam u tom zanru.
Hvala, ali evo već nemam volje da idem u bioskop da gledam JV.
Ako natrčim na njega na TV,pogledaću ga dok me ne iznervira.
Jel moguće da se naši filmaši još uvek nisu odmakli od krimi džimi filmova,prepunih psovki i nasilja?
Znam ja da to donosi pare,i da se dalje ljudi lože na taj fazon...ali što je mnogo, mnogo je.
Kome je do tih stvari,nek čita Kurir i Alo.
Od domaćih filmova koji mi sad pada na pamet da mi se dopada- Klopka.
Jel gledao neko korene i kakvi su vam utisci? Ja u srednjoj ni jednu lektiru nisam procitao a ukupno knjiga u zivotu sto sam procitao je desetak.. tako da sa tog aspekta ne mogu da pricam. Serija je po meni vrlo kvalitetna i cini mi se da je dostojna radnji iz knjige, gluma je odlicna, ali generalno serija je toliko teska za gledanje da ne uZivam ni malo dok je gledam. Igor djordjevic maestralan ali u svakoj sceni ili place ili se trezni ili je besan. Zarko lausevic puca od besa u svakoj sceni, vilica u mrda i tako.. sloboda micalovic je odradila ispovest (3-4 ep) maestralno ali takodje dosta "neprijatna" za pracenje
milospinkfloyd napisao: 11 Dec 2018, 02:05
Jel gledao neko korene i kakvi su vam utisci? Ja u srednjoj ni jednu lektiru nisam procitao a ukupno knjiga u zivotu sto sam procitao je desetak.. tako da sa tog aspekta ne mogu da pricam. Serija je po meni vrlo kvalitetna i cini mi se da je dostojna radnji iz knjige, gluma je odlicna, ali generalno serija je toliko teska za gledanje da ne uZivam ni malo dok je gledam. Igor djordjevic maestralan ali u svakoj sceni ili place ili se trezni ili je besan. Zarko lausevic puca od besa u svakoj sceni, vilica u mrda i tako.. sloboda micalovic je odradila ispovest (3-4 ep) maestralno ali takodje dosta "neprijatna" za pracenje
Ja gledam i svidja mi se prica,radnja ide lepom dinamikom i zanimljivo je . Igor me jedino nervira koliko cmizdri i ne trezni se...
Dobro je urađeno, ali nije baš uporedivo sa romanom. Nekim likovima je dato više prostora, nekima dosta manje u odnosu na roman, ima preskakanja što je i normalno jer bi trajala serija 100 godina, ali nema finih nijansi. Recimo, kad se gleda serija neko bi pomislio da se Simka odmah odlučila da napravi dete sa drugim posle malo femkanja, a to je ustvari agonija koja je trajala jako dugo...itd. Gde Goran Šušljik glumi ili producira nema promašaja.