Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Stvarno ste smesni, da je prekrsaj biti u levoj u gradu, zar ne mislite da bi panduracija i za to kaznjavala ? Pa jedva bi docekali.
U gradu, kde nije kvalificiran put kao autoput nije prekrašaj, ali to ne znači da je lepo to što radiš, iako te na neki način razumem.
Aman bre Ogi što si tvdoglav. Prekršaj je ko vata, ali ko bre da kažnjava kad je gužva u obe trake konstantno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne u gradu nego na auto-putu, bio on kroz grad ili ne.Ogi napisao:Stvarno ste smesni, da je prekrsaj biti u levoj u gradu, zar ne mislite da bi panduracija i za to kaznjavala ? Pa jedva bi docekali.
sta mislis za koliko rs to isto uradi...? stigne bre pre nego sto je krenuotrojanac napisao:Ogi, jel se ti to družiš sa Herojem u poslednje vreme?![]()
A ako hoćete da vidite kako se stiže od BG do FG za 4 minuta pogledajte ovaj video...
PS: Ovo može samo Clio!
http://youtu.be/UmQ1zSlzGF0

Dobro je, zabrinuo sam se dok sam citao prvu recenicu.Floyd napisao:Bas mi se svidja ovaj veliki ekran borda kod Audija...dosta je pregledniji nego kod bimmera.Dusan napisao:
Dobro vece!
Tapatalk Post.
To mi se zapravo jedino svidelo kad sam vozio A6.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja volim da blicam kad se nadje pametnjakovic koji levom trakom vozi 70-80, a ispred njega nema zive duse... A tek kad je to autobus... Zapalio bih ga farovima da mogu...
Isto volim one sto stanu u traku za skretanje desno na raskrsnici K. Milosa i Nemanjine, i onda hoce da obidju celu kolonu kad se upali zeleno, iako iz te trake pravo sme samo GSP...
Isto volim one sto stanu u traku za skretanje desno na raskrsnici K. Milosa i Nemanjine, i onda hoce da obidju celu kolonu kad se upali zeleno, iako iz te trake pravo sme samo GSP...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ranije su za to redovno zaustavljali malo više u Kneza Miloša.
Ti ogromni ekrani na kolima mi se ne sviđaju. Previše gedžeta nekako udaljuje vozača od automobila...
Tapatalk 4
Tapatalk 4
dobro jutro...
evo na koliko je moguce parkirati uz vezbanje a da se ne zakace felne
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
evo na koliko je moguce parkirati uz vezbanje a da se ne zakace felne

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
- Prikačeni fajlovi
-
- uploadfromtaptalk1381396556521.jpg (32.1 KiB) Pogledano 1036 puta
-
- uploadfromtaptalk1381396537070.jpg (44.5 KiB) Pogledano 1036 puta
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sam si sebe zadivio , pa da se pohvališ 

Sada sam bas kupio novi SAT,da procitam taj njihov predlog za registraciju vozila,tj. cene.I,video da mi placamo ubedljivo najvise od svih zemaalja u okruzenju
Hrvatska,Slovenija I Rep. Srpska,bagatela,za 4.0+ oko 500e :trljamoci: A,kod nas 2000e.Strasno,najgori smo.U svemu.
A,sad po novom zakanu ce npr. za novog 328i unesto sadasnjih 10k ,registracija biti 70k
Opet kupuju mir,tako sto ce nekima da deru kozu s ledja
Hellcome to Serbia

Hrvatska,Slovenija I Rep. Srpska,bagatela,za 4.0+ oko 500e :trljamoci: A,kod nas 2000e.Strasno,najgori smo.U svemu.
A,sad po novom zakanu ce npr. za novog 328i unesto sadasnjih 10k ,registracija biti 70k

Opet kupuju mir,tako sto ce nekima da deru kozu s ledja

Hellcome to Serbia