Dueli u klasama
Re: Dueli u klasama
@ftj, kako sam ja onda imao na Marei tu duvalicu. Ima ih i na novom Bravu i Cromi bez obzira da li je dvozonska klima ili ne. Ili ja baš nisam razumeo šta je duvalica?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Biće da je ftj pisao o ovom bimmeru i njegovoj duvalici konkretno 

Mislim da je dvozonska klima standard,kao i u c klasi,a da se doplacuje za trozonsku,sa posebnim podesavanjima pozadi. U svakom slucaju,pozadi ima izduve,samo nema posebne kontrole temperature i jacine duvanja...
A ovaj auto ne mora da znaci da je bio udaren,ima podesavanje na haubi,ja moju mogu rucno da namestim da viri malo...
Sent from my HTC One using Tapatalk
A ovaj auto ne mora da znaci da je bio udaren,ima podesavanje na haubi,ja moju mogu rucno da namestim da viri malo...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Apr 2014, 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
AUDI nema pozadi izduve ako nema 3 zone klimu... verujem da je tako i na BMWu.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
O Boze,koji su oni imbecili. Pa to je c klasa pre 7 godina imala standardno...
A mislim i pre 16 godina u w203... Znam da je restyle classic 2004. Imao u classic opremi,duvanje pozadi.
A mislim i pre 16 godina u w203... Znam da je restyle classic 2004. Imao u classic opremi,duvanje pozadi.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Apr 2014, 14:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Dobro, Audi je polupremium, pa još i nekako. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
ne znam samo ko bi doplatio 600-700eura da ima 3 zone klimu ako standardno ima 2 zone sa izduvima pozadi 

Ja pizdim sto u C klasi nema duvanje kroz sedista,ili kroz b stubove,kao u ml-u,a ovi nemaju duvanje nigde jbt... Kod mene je standard pozadi na noge,ispod sedista,i na centralnom stubu odvojena 2 izduva. A moja trozo ska dodaje samo kontrole pozadi za temperaturu,i jcinu duvanja...
BMW nema za 3-ojku opciju ubacivanja posebnih kontrola pozadi... to inace ima 4-zonska klima i moze da se uzme tek u seriji 5.Xepoj87 napisao:Mislim da je dvozonska klima standard,kao i u c klasi,a da se doplacuje za trozonsku,sa posebnim podesavanjima pozadi. U svakom slucaju,pozadi ima izduve,samo nema posebne kontrole temperature i jacine duvanja...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ma to nikog ne zanima, pitam bre Deliju za konkretan primerak, ja da tražim BMW 3 i da neki s klot opremom i krivom haubom, za ove pare... Neko je već zapazio te zazore pre koju godinu na auto u salonu, možda je baš isti u pitanju?ftj napisao: Možda ga baš briga što putnici pozadi neće imati odvojenu duvalicu? A to drugo pitanje je malo uopšteno, kao kad bi tebe neko pitao šta tebe tačno privlači na civicu sedanu?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pa bas bezveze,pogotovo sada kada su ga ovoliko povecali.Floyd napisao:BMW nema za 3-ojku opciju ubacivanja posebnih kontrola pozadi... to inace ima 4-zonska klima i moze da se uzme tek u seriji 5.Xepoj87 napisao:Mislim da je dvozonska klima standard,kao i u c klasi,a da se doplacuje za trozonsku,sa posebnim podesavanjima pozadi. U svakom slucaju,pozadi ima izduve,samo nema posebne kontrole temperature i jacine duvanja...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za klimu za putnike nazad me savrseno zaboleJi 4Tze napisao:Sitnica na premium klasi, nema ni dvozonsku klimu?
A šta te tačno privlači na ovom primerku?

Sta tvoj ili moj Civic ima vise od ovog BMW-a?Ji 4Tze napisao:ma to nikog ne zanima, pitam bre Deliju za konkretan primerak, ja da tražim BMW 3 i da neki s klot opremom i krivom haubom, za ove pare... Neko je već zapazio te zazore pre koju godinu na auto u salonu, možda je baš isti u pitanju?

Ima sve sto bih uopste trazio - sport line oprema ukljucujuci sportska sedista (vrlo bitno!) i 17" felne, tempomat - fale mi samo xenon farovi.
Sta bi po tebi trebao da ima?
(zaboravi glupu klimu

BTW, cini mi se da si se malo zabrojao - cena je odlicna.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Realno nije serija 3 neka limuzina za prevoz putnika pozadi pa da mi je bitno dal moze taj ko sedi nazad da podesava klimu, ima da otvori i zatvori dosta mu je 

Ala ste vi bre razmazeni. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kad kažete duvalica, mislite na komande klime za pozadi ili samo ventilacija, tipa otvori kroz koje ide vazduh sa mogućnošću zatvaranja i otvaranja?Xepoj87 napisao:O Boze,koji su oni imbecili. Pa to je c klasa pre 7 godina imala standardno...