Ta kod Arene je propala osim ako je nisu skoro nesto renovirali. I u Cara Dušana kod okretnice 17-ice isto opao kvalitet. Juče sam oprao auto na samouslužnoj u Tošinom i najbolja je za sada. Što se tiče samouslužnih od sad idem samo tamo. A i kod Zlaje ću da svratim uskoro.
Ja sam danas ostavio kola u perionici u Airport City-ju. tako mi je najlakse, tu mi je posao, za vreme radnog vremena mi operu kola.. Videcemo kvalitet.. 600 dinara je pranje spolja/unutra...
Nisam davno isao u samousluzne, pre neki dan svratim u Tosin Bunar kod skretanja za Bezaniju i vidim da nemaju vise onu penu za predpranje... Dok sam isao meni licno najbolje su bile u Visnjickoj na Karaburmi, cak su jedno vreme davali gratis krpe i glicerin za gume
Ta u Višnjičkoj ima radnika koji se stvarno trudi i tu je za sve i svakoga i to joj je ogroman plus.
mene lično malo nerviraju perionice sa puno pene kao u Višnjičkoj jer se jako teško ispira sa pragova i ostalih problematičnih mesta, ali pena definitivno odlično radi i zato i dalje koristim perionice sa takvom penom.
trojanac napisao:Ta kod Arene je propala osim ako je nisu skoro nesto renovirali. I u Cara Dušana kod okretnice 17-ice isto opao kvalitet. Juče sam oprao auto na samouslužnoj u Tošinom i najbolja je za sada. Što se tiče samouslužnih od sad idem samo tamo. A i kod Zlaje ću da svratim uskoro.
+1 Zadnji put kad sam bio kod Arene (recimo jesenas), bila je nažalost raspad. Tošin B. za sada vodi od tih samouslužnih. Naravno pričam o ovima koje su mi blizu, znači NBG, bliži Zemun.
Pena za pranje. Ima je puno i teško ju je dobro isprati iz svih utora i skrivenih mesta.
Verovatno na mestima gde je pena slabija se ne vidi gde se sve zavuče pa ja budem srećniji jer sam ubeđen da sam dobro isprao.
U Tosinom bunaru je bio poseban program "Aktivna pena" na par mesta za pranje. Naprska se pena, ostavi malo, i posle normalnim tokom. Zanimljivo je to da mi za pranje na puskama treba 5 zetona (250 din.) da bi lepo oprao auto. U perionici dobijem sve to, plus rucno pranje i susenje, za iste pare. E sad, na puskama se zadrzis 500 sekundi, a u perionici obicno malo duze, pa tako svako prema svom vremenu.