AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Sudnji dan je blizu onda.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kod RS6 keramicke kocnice ne dolaze standardno. Doplata je masna.
Kod S4 se prilikom cipa menja remenica, i tako je kod vecine automobila sa kompresorom.
3.0 TFSI je majka mara za tuning. Svaki S4/S5 3.0 TFSI sa cipom ide preko 300 kmh. Ozbiljna cifra.
Kod S4 se prilikom cipa menja remenica, i tako je kod vecine automobila sa kompresorom.
3.0 TFSI je majka mara za tuning. Svaki S4/S5 3.0 TFSI sa cipom ide preko 300 kmh. Ozbiljna cifra.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Au ljudi i do kraja nismo ustanovili ni da li imaju isti motor 
Jasno mi je da 335i ma koliko napucan nije no nalik M3, zato i pitam za S6 naspram RS jer ni S6 nije obican, a posto nisam expert za Audi pitam sta su razlike, sto se mene tice mozda su isti a samo je snaga razlika i par sitnica...
Cisto bezveze gledam sta postoji od kola, daleka priprema za zamenu, pa vidim da jako hvale S6, a RS6 je iskljucivo lubenicar te me ne zanima. Opet je skenj voziti S6 kad znas da bi te RS6 rastrgao.
U principu hteo bih neki dosta sportskiji auto od moga, a opet da bude komforan i obavezno poveci zbog mojih gabarita. Nema takvih puno, skoro idealan bi mi verovatno bio M5, no to je opet strasno slican auto mom u enterijeru. Malo je smor stalno gledati isti enterijer. Iako je meni BMW enterijer fantastican, nekada treba osveziti malo stvari, a cak i nova sedmica je 80% enterijer kao u mom autu...
Cisto tako bulaznim na odmoru, pustio mozak na pasu pa ne pridavati veliki znacaj

Jasno mi je da 335i ma koliko napucan nije no nalik M3, zato i pitam za S6 naspram RS jer ni S6 nije obican, a posto nisam expert za Audi pitam sta su razlike, sto se mene tice mozda su isti a samo je snaga razlika i par sitnica...
Cisto bezveze gledam sta postoji od kola, daleka priprema za zamenu, pa vidim da jako hvale S6, a RS6 je iskljucivo lubenicar te me ne zanima. Opet je skenj voziti S6 kad znas da bi te RS6 rastrgao.
U principu hteo bih neki dosta sportskiji auto od moga, a opet da bude komforan i obavezno poveci zbog mojih gabarita. Nema takvih puno, skoro idealan bi mi verovatno bio M5, no to je opet strasno slican auto mom u enterijeru. Malo je smor stalno gledati isti enterijer. Iako je meni BMW enterijer fantastican, nekada treba osveziti malo stvari, a cak i nova sedmica je 80% enterijer kao u mom autu...
Cisto tako bulaznim na odmoru, pustio mozak na pasu pa ne pridavati veliki znacaj

Da živim u nekoj drugoj zemlji verovatno bih vozio S6.
Čekaj još pa za par godina uzmi E63 4matic S 

Zašto da čeka?
Bolje je CLS ili Panameru

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa RS6 rastrgne i GT-Ra, nisi video? Pokido Borkovića...
Boringly average, but also perfect for school run mums
https://www.youtube.com/watch?v=PY_Fs9DK6-8
Kako je tebi da sedis u A7? Meni je jako skuceno, seo sam posle GT-a i bas bas mi je bilo neprijatno. Godinu pre toga sam seo posle trojke i tad mi je samo bio nizak krov, i sa sedistem do patosa sam ga dodirivao.Mr.Rotor napisao:https://www.youtube.com/watch?v=PY_Fs9DK6-8
Pazi zez sa Panamerom, em ima samo 4 sedista, em se nisko sedi, em Panamera GTS kosta 30% vise od M5 a M5 je razvaljuje i udobniji je od nje...Floyd napisao:Zašto da čeka?
Al mi se svidja Panamera

Nece to jos jedno 2 god...HKS napisao:Čekaj još pa za par godina uzmi E63 4matic S
Panamera nema HUD,M5 ima.Ako si pravi geek to im neces oprostiti.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa šta znam, u odnosu na A6 jeste malo skučen, drugačiji je položaj sedenja.
Mnogo mi se sviđa A7 ali dooobro bih razmislio pre kupovine baš zbog toga.
Mnogo mi se sviđa A7 ali dooobro bih razmislio pre kupovine baš zbog toga.
Svaka cast, to sam zaboravio da napomenem a to mi je uzasno bitno jer em sam se navukao na to em smatram to izuzetno korisnima i bitnim gadgetom.Milos napisao:Panamera nema HUD,M5 ima.Ako si pravi geek to im neces oprostiti.
Nije on pravi geek. Ne voli TesluMilos napisao:Panamera nema HUD,M5 ima.Ako si pravi geek to im neces oprostiti.

Laki, a X6M?
5ica ima isti enterijer kao tvoj ali se X6 i 6 razlikuju

Jesi ti video cenu tog cuda? 
To mi je nekako nakaradno, ne ide.
Rekoh vec, nemojte ovo previse ozbiljno shvatati, vise fantaziram, sta bi uzeo kad bih uzeo, mozda i uzmem ali ne u ovom trenutku sigurno...
Malo sam peglao GT-a vise u zadnje vreme pa me inspirisao da ga zamenim

To mi je nekako nakaradno, ne ide.
Rekoh vec, nemojte ovo previse ozbiljno shvatati, vise fantaziram, sta bi uzeo kad bih uzeo, mozda i uzmem ali ne u ovom trenutku sigurno...
Malo sam peglao GT-a vise u zadnje vreme pa me inspirisao da ga zamenim