DukeNS napisao:123456 napisao: 16 Okt 2025, 15:41
DukeNS napisao:123456 napisao: 16 Okt 2025, 07:29
Malo me to podseća na Sloveniju. Glavni problem je kako očuvati pravilan broj medveda na Dolenjskem, za koliko smanjiti broj nutrija u Ljubljani i kako zaštititi prava gej populacije. Kao da smo Norveška, sve ostalo je uredjeno pa još samo da rešimo te sitnice...samo skretanje teme sa pravih problema.
Koji su u Sloveniji pravi problemi?
Pa pričali smo o tome uživo, znaš već, da se ne ponavljamo.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Pitam iz razloga što se ne sećam da si imao nekih negativnosti u opisu života u Sloveniji, a iz tvog prethodnog posta se stiče utisak kao da ih je pregršt.

Mi nismo imali nikakvih loših iskustava kao što i sam znaš, sutra bi mogli sa njihovim diplomama i državljanstvom da odemo bilo gde. To što smo tu gde jesmo, samo po sebi govori da li smo zadovoljni ili ne.
Moje kritike se odnose na društvo u celini, jednostavno postoje stvari koji su na listi prioriteta ispred medveda, nutrija i gejeva. Malo karikiram, ali mi generalno smeta skretanje fokusa sa bitnijih stvari, a potenciranje nebitnih. Puno stvari je dobrih, ali to ne znači da nema prostora za promene na bolje. Ima i te kako.
Diskutovali smo o poreskoj politici, promeni strukture stanovništva, čestim komunistički nastrojenim stavovima politike...na to sam prvenstveno mislio.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk