Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€

Post od Velja »

Ksenon prevaziđen, šta vas čudi...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Superb, totalno su drugacije linije opreme SEATa i Skode.
Kao sto kolege pomenuse kod Leona imas ili halogeni ili full LED far.
Gagihno dobio neki skart izgleda, em mu trosi em mu ne ide. Ili jednostavno nisu kompatibilni. :)
17 je prava mera za Leona, 16 bas pojede.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Brate nema onog cima kao na TDI kad das gas na ~2000 obrtaja :kezo:

Spustila ke potrosnju na 7,3. Ali nije resetovan uopste bord od prvog kilometra.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

havijer napisao:I ja sam za paket opreme sa led-om, obavezno! I dobra ideja da zovneš sve prodavce možda uštediš 200-300 evra.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ja koliko vidim na sajtu u Srbiji postoje čak dva dilera - Porsche Beograd Ada i Porsche Novi Sad. Teško da će moći da im spušta tako cene, naročito da iz KG ide u NS

U Nišu su pre par godina zatvorili , samo su obavestili mog druga koji je kupio Ibicu da Bros auto prestaje da bude diler/serviser za Seat, i da prelaze na Audi i VW. :glavomuzid:
Nekako je uspeo da se izbori da servis i dalje radi u Nišu.
Kad su mu u garanciji menjali alternator morali su da dobiju saglasnsot iz BG-a da mu zamene i upišu u servisnu...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Mozda bi mogao i u Maniku da se odrzava SEAT (redovni servisi), mislim da moze da se "iskuka". Oni su ranije bili ovlasceni.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Zaboravite bilo kakav popust na leon za 13.990e, vec su dovoljno i spustili cenu plus jos daju dodatnu opremu upola cene. ;)
Ja sam u trenutku porucenja megana iz radoznalosti kontaktirao porsche novi sad, nije bilo govora o nekim ustupcima za leon, ponudili su mi samo njihov porshe lizing koji je skuplji nego neke druge lizing kuce koja nema veze sa njima.

Super na leonu stoje 17-ke, ne znam kakva je udobnost sa njima? Iskreno meni se ne svidja boja, previse je tamna, ali ako je tebi dobra, samo napred :thumbup:
Miljankg
Reactions:
Pridružio se: 02 Jul 2016, 19:30

Post od Miljankg »

Sto se popusta tice, probacu sa pozivom ali ne ocekujem nista specijalno. Za sada sam dobio besplatan servis.

Videcu oko tog paketa za LED, imam nedelju dana vremena posto 17-tog porucujem.

Sto se motora tice, meni je dovoljan i lepo ide, a po specifikaciji od 0-100 je 9.9 (ili 10.2 kako sam nasao na netu), sto smatram da je dovoljno dobro. Uzbrdo takodje vuce lepo.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Superb III napisao:
Xepoj87 napisao:Ma halogena, ni ne postoji xenon na Leonu, lupio Superb :)

Ima ovde sta se sve dobija:

http://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupo ... la/leon-5v
Ti si druze poznat po lupetanje :)

Moj Superb je style nivo opreme (najvisi paket ne racunajuci L&K) i isao je uz bi-ksenon fabrika bez doplate. Isto je bilo i za Oktavija style. Ja ne verujem da je moguce da leon u najveci paket opreme style toliko osakacen da ide uz njega halogena svetla .Za to ipak postoji active i ambition paket opreme. Niti sam pratio niti me zanima sta uvoznici u SRB uvoze u paket opreme Style al ako nema bi ksenon u treci nivo opreme a led kao doplata onda nije to u redu.
Ala si mi odbrusio, haos :kezo:

Zasto nasavljas da se provaljujes? Ti paketi koje spominjes ni ne postoje kod Seata, o cemu pricas ti, Style je osnovni.
Niti sam pratio, niti me zanima, niti ima apsolutno ikakve veze sa temom sta uvoznici u MKD uvoze u paket opreme Style za Skodu Superb.
A sto je jos smesnije, LED svetla ne postoje u Skodi uopste, samo Xenon.
A da ne kazem da sam stavio link za informacije o opremi.

Miljane, dovoljno naravno, toliko moja C klasa ide fabricki, cak i sporije pola sekunde, sto je za 90% ljudi i vise nego dovoljno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 »

Evo i ja da se javim, pošto kada budem menjao sadašnjeg Leona i moj izbor bi bio novi Leon, ali sa malo drugačijim motorom.

Boju si odabrao baš koja se i meni sviđa.

Što se tiče onog paketa, ako možeš da izguraš onda ga obavezno rešavaj. Leon sa LED farovima izgleda mnogo lepše, a trebalo bi i bolje da osvetljava.

Još sa felnama od 17" ima da bude samo takav!

Čestitke na izboru u svakom slučaju.
Miljankg
Reactions:
Pridružio se: 02 Jul 2016, 19:30

Post od Miljankg »

Xepoj87 napisao:Miljane, dovoljno naravno, toliko moja C klasa ide fabricki, cak i sporije pola sekunde, sto je za 90% ljudi i vise nego dovoljno.
Kao i tvoja C klasa ima 1200 kubika :D Salim se naravno, upravo tako, ovaj motor je sasvim ok. Bubanj Potok ultimate test je pokazao svoje :)
mix024 napisao:Evo i ja da se javim, pošto kada budem menjao sadašnjeg Leona i moj izbor bi bio novi Leon, ali sa malo drugačijim motorom.

Boju si odabrao baš koja se i meni sviđa.

Što se tiče onog paketa, ako možeš da izguraš onda ga obavezno rešavaj. Leon sa LED farovima izgleda mnogo lepše, a trebalo bi i bolje da osvetljava.

Još sa felnama od 17" ima da bude samo takav!

Čestitke na izboru u svakom slučaju.
Bolje su vece felne ali sve to ima svoje. LED svetla mi deluju najbolje od svega.
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Paket sa LED svetlima obavezno, stisni se nekako i uzmi to sto ti svi sugerisu, posle ces se kajati sto nisi uzeo :)

TT
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Da jos jednom "poguram" taj style paket od 1150eur cinjenicom da guma 17" koja ide Leon je skuplja 20-25eur /komad od gume 16". Razlika je 100eur na 4gume,a njih ces kupovati svakih 4-5godina. Dalje, ako imas klince,dobijas i zatamnjena zadnja stakla fabricki,i neces imati cimanje oko ugradnje folije sa AMSS ,atestima itd.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Nema ni ovako cimanja oko atestiranja ili bilo cega sa folijama pozadi, a nemam ni ja sa najtaminijim folijama na svim staklima.

Ja sam vec rekao, da proba da zameni te 17" felne i zatamnjena stakla za ono sto je njega privuklo, parking senzore i el. retrovizore ili sta vec hoce.

Inace Miljane, definitivno nije nasa budzevina paket senzora pozadi, imaju i Nemci:
Slika

Verujem da imas samo zvucni signal, jer im nije isplativo da imaju posebno montiranje samo za tu opciju :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Style kod skode najvisi paket opreme, ali ne racunajuci najvisi paket opreme :rofl: :rofl: :rofl:

Kao sto rekoh u svojoj klasi je leon medju prvima ponudio full led svetla, ne samo pre audija i volkswagena, nego mislim i bmwa i mercedesa, to je bilo rezervisano samo sa vise klase tada (od A6 pa dalje, a seat nije imao drugi flagship), pruzalo bi mi ogromno zadovoljstvo da posedujem takav izvanredan komad opreme koji je redak i kod novijih, skupljih i luksuznijih automobila.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Led svetla su prevazidjena, danas laserska postaju reper kvaliteta.
Odgovori