Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Re: Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Ksenon prevaziđen, šta vas čudi...
Superb, totalno su drugacije linije opreme SEATa i Skode.
Kao sto kolege pomenuse kod Leona imas ili halogeni ili full LED far.
Gagihno dobio neki skart izgleda, em mu trosi em mu ne ide. Ili jednostavno nisu kompatibilni.
17 je prava mera za Leona, 16 bas pojede.
Tapatalk Post
Kao sto kolege pomenuse kod Leona imas ili halogeni ili full LED far.
Gagihno dobio neki skart izgleda, em mu trosi em mu ne ide. Ili jednostavno nisu kompatibilni.

17 je prava mera za Leona, 16 bas pojede.
Tapatalk Post
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Brate nema onog cima kao na TDI kad das gas na ~2000 obrtaja
Spustila ke potrosnju na 7,3. Ali nije resetovan uopste bord od prvog kilometra.

Spustila ke potrosnju na 7,3. Ali nije resetovan uopste bord od prvog kilometra.
Ja koliko vidim na sajtu u Srbiji postoje čak dva dilera - Porsche Beograd Ada i Porsche Novi Sad. Teško da će moći da im spušta tako cene, naročito da iz KG ide u NShavijer napisao:I ja sam za paket opreme sa led-om, obavezno! I dobra ideja da zovneš sve prodavce možda uštediš 200-300 evra.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
U Nišu su pre par godina zatvorili , samo su obavestili mog druga koji je kupio Ibicu da Bros auto prestaje da bude diler/serviser za Seat, i da prelaze na Audi i VW.

Nekako je uspeo da se izbori da servis i dalje radi u Nišu.
Kad su mu u garanciji menjali alternator morali su da dobiju saglasnsot iz BG-a da mu zamene i upišu u servisnu...
Mozda bi mogao i u Maniku da se odrzava SEAT (redovni servisi), mislim da moze da se "iskuka". Oni su ranije bili ovlasceni.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Zaboravite bilo kakav popust na leon za 13.990e, vec su dovoljno i spustili cenu plus jos daju dodatnu opremu upola cene. 
Ja sam u trenutku porucenja megana iz radoznalosti kontaktirao porsche novi sad, nije bilo govora o nekim ustupcima za leon, ponudili su mi samo njihov porshe lizing koji je skuplji nego neke druge lizing kuce koja nema veze sa njima.
Super na leonu stoje 17-ke, ne znam kakva je udobnost sa njima? Iskreno meni se ne svidja boja, previse je tamna, ali ako je tebi dobra, samo napred

Ja sam u trenutku porucenja megana iz radoznalosti kontaktirao porsche novi sad, nije bilo govora o nekim ustupcima za leon, ponudili su mi samo njihov porshe lizing koji je skuplji nego neke druge lizing kuce koja nema veze sa njima.
Super na leonu stoje 17-ke, ne znam kakva je udobnost sa njima? Iskreno meni se ne svidja boja, previse je tamna, ali ako je tebi dobra, samo napred

Sto se popusta tice, probacu sa pozivom ali ne ocekujem nista specijalno. Za sada sam dobio besplatan servis.
Videcu oko tog paketa za LED, imam nedelju dana vremena posto 17-tog porucujem.
Sto se motora tice, meni je dovoljan i lepo ide, a po specifikaciji od 0-100 je 9.9 (ili 10.2 kako sam nasao na netu), sto smatram da je dovoljno dobro. Uzbrdo takodje vuce lepo.
Videcu oko tog paketa za LED, imam nedelju dana vremena posto 17-tog porucujem.
Sto se motora tice, meni je dovoljan i lepo ide, a po specifikaciji od 0-100 je 9.9 (ili 10.2 kako sam nasao na netu), sto smatram da je dovoljno dobro. Uzbrdo takodje vuce lepo.
Ala si mi odbrusio, haosSuperb III napisao:Ti si druze poznat po lupetanjeXepoj87 napisao:Ma halogena, ni ne postoji xenon na Leonu, lupio Superb
Ima ovde sta se sve dobija:
http://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupo ... la/leon-5v
Moj Superb je style nivo opreme (najvisi paket ne racunajuci L&K) i isao je uz bi-ksenon fabrika bez doplate. Isto je bilo i za Oktavija style. Ja ne verujem da je moguce da leon u najveci paket opreme style toliko osakacen da ide uz njega halogena svetla .Za to ipak postoji active i ambition paket opreme. Niti sam pratio niti me zanima sta uvoznici u SRB uvoze u paket opreme Style al ako nema bi ksenon u treci nivo opreme a led kao doplata onda nije to u redu.

Zasto nasavljas da se provaljujes? Ti paketi koje spominjes ni ne postoje kod Seata, o cemu pricas ti, Style je osnovni.
Niti sam pratio, niti me zanima, niti ima apsolutno ikakve veze sa temom sta uvoznici u MKD uvoze u paket opreme Style za Skodu Superb.
A sto je jos smesnije, LED svetla ne postoje u Skodi uopste, samo Xenon.
A da ne kazem da sam stavio link za informacije o opremi.
Miljane, dovoljno naravno, toliko moja C klasa ide fabricki, cak i sporije pola sekunde, sto je za 90% ljudi i vise nego dovoljno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Evo i ja da se javim, pošto kada budem menjao sadašnjeg Leona i moj izbor bi bio novi Leon, ali sa malo drugačijim motorom.
Boju si odabrao baš koja se i meni sviđa.
Što se tiče onog paketa, ako možeš da izguraš onda ga obavezno rešavaj. Leon sa LED farovima izgleda mnogo lepše, a trebalo bi i bolje da osvetljava.
Još sa felnama od 17" ima da bude samo takav!
Čestitke na izboru u svakom slučaju.
Što se tiče onog paketa, ako možeš da izguraš onda ga obavezno rešavaj. Leon sa LED farovima izgleda mnogo lepše, a trebalo bi i bolje da osvetljava.
Kao i tvoja C klasa ima 1200 kubikaXepoj87 napisao:Miljane, dovoljno naravno, toliko moja C klasa ide fabricki, cak i sporije pola sekunde, sto je za 90% ljudi i vise nego dovoljno.

Bolje su vece felne ali sve to ima svoje. LED svetla mi deluju najbolje od svega.mix024 napisao:Evo i ja da se javim, pošto kada budem menjao sadašnjeg Leona i moj izbor bi bio novi Leon, ali sa malo drugačijim motorom.
Paket sa LED svetlima obavezno, stisni se nekako i uzmi to sto ti svi sugerisu, posle ces se kajati sto nisi uzeo 
TT

TT
Da jos jednom "poguram" taj style paket od 1150eur cinjenicom da guma 17" koja ide Leon je skuplja 20-25eur /komad od gume 16". Razlika je 100eur na 4gume,a njih ces kupovati svakih 4-5godina. Dalje, ako imas klince,dobijas i zatamnjena zadnja stakla fabricki,i neces imati cimanje oko ugradnje folije sa AMSS ,atestima itd.
Nema ni ovako cimanja oko atestiranja ili bilo cega sa folijama pozadi, a nemam ni ja sa najtaminijim folijama na svim staklima.
Ja sam vec rekao, da proba da zameni te 17" felne i zatamnjena stakla za ono sto je njega privuklo, parking senzore i el. retrovizore ili sta vec hoce.
Inace Miljane, definitivno nije nasa budzevina paket senzora pozadi, imaju i Nemci:

Verujem da imas samo zvucni signal, jer im nije isplativo da imaju posebno montiranje samo za tu opciju
Ja sam vec rekao, da proba da zameni te 17" felne i zatamnjena stakla za ono sto je njega privuklo, parking senzore i el. retrovizore ili sta vec hoce.
Inace Miljane, definitivno nije nasa budzevina paket senzora pozadi, imaju i Nemci:

Verujem da imas samo zvucni signal, jer im nije isplativo da imaju posebno montiranje samo za tu opciju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Style kod skode najvisi paket opreme, ali ne racunajuci najvisi paket opreme
Kao sto rekoh u svojoj klasi je leon medju prvima ponudio full led svetla, ne samo pre audija i volkswagena, nego mislim i bmwa i mercedesa, to je bilo rezervisano samo sa vise klase tada (od A6 pa dalje, a seat nije imao drugi flagship), pruzalo bi mi ogromno zadovoljstvo da posedujem takav izvanredan komad opreme koji je redak i kod novijih, skupljih i luksuznijih automobila.

Kao sto rekoh u svojoj klasi je leon medju prvima ponudio full led svetla, ne samo pre audija i volkswagena, nego mislim i bmwa i mercedesa, to je bilo rezervisano samo sa vise klase tada (od A6 pa dalje, a seat nije imao drugi flagship), pruzalo bi mi ogromno zadovoljstvo da posedujem takav izvanredan komad opreme koji je redak i kod novijih, skupljih i luksuznijih automobila.
Led svetla su prevazidjena, danas laserska postaju reper kvaliteta.