Stalno izokreces moje reci odnosno izvlacih ih iz konteksta. Kao sto sam napomenuo ranije moj stav je da je Swift Sport sa 130 KS bolji HH od bilo kog dizela sa 170+ KS, samim tim mi nije odlika boljeg HHa to sto je brzi. Vi koji ne volite HHeve i automobil vam je prevozno sredstvo ne mozete to ni da razumete, i ne treba, glupo bi bilo da ih svi vole. Ovo sto sam pisao za TSI vs TDI je bila diskusija sa ftj-om povodom njegovih tvrdnji kako dizel bolje povlaci...Floyd napisao:Kako će GTI da demolira GTD, isto će tako i R da demolira GTI a oba će da demolira M135i. Da li to sad znači da GTI nije HH?Markoni napisao:Pa konkretno u ovom slucaju koji sam pitao to nije bas tako. TSI povlaci u svim rezimima bolje od TDIa, na duzem ubrzanju ga bukvalno demolira.
GTD jeste HH a to što je GTI brži je isključivo posledica veće snage a ne goriva koje se sipa u rezervoar.
Mene samo čudi kako vas ne mrzi da nekim čudnim teorijama menjate jasne definicije.
Hot hatch
Re: Hot hatch
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
@DW Tvoj je blago podgrejan 
Znaci ne vidim razlog da astra 1.6t sa sportskim ogibljenjem ili bmw 120d sa M paketom nisu hot hatchevi, to sto se nekom svidja ili ne svidja konkretan auto, motorizacija ili njegovo ponasanje nije razlog za deklasifikaciju istog.

Da rezimiram ja iz ovog zakljucujem da je hot hatch svaki hatchback koji pod haubom ima snazniji agregat iz ponude tog modela zajedno sa sportskim ogibljenjem.Vehicles of this class are based on family-oriented automobiles, and are equipped with an uprated more powerful internal combustion engine, improved suspension, and may also include additional 'aerodynamic' body parts and larger wheels and tyres. Front-mounted petrol engines, together with front-wheel drive, is the most common powertrain layout, although some can be specified as diesel-powered, and rear or four-wheel drive hot hatches are also available.
Znaci ne vidim razlog da astra 1.6t sa sportskim ogibljenjem ili bmw 120d sa M paketom nisu hot hatchevi, to sto se nekom svidja ili ne svidja konkretan auto, motorizacija ili njegovo ponasanje nije razlog za deklasifikaciju istog.
Aj da se mi lepo vratimo na staru dobru temu dizel vs benzin, koga još interesuju hatchbackovi 
Šta je bolje dizel ili benzin? Jel ima neko da vozi jedno a da kaže da je drugo bolje?

Šta je bolje dizel ili benzin? Jel ima neko da vozi jedno a da kaže da je drugo bolje?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja volim benzin, ali mom stilu voznje vise prija dizel iako imam HH!!! 

Brzine idu u H-a !!!

WH, ne HH 

- Day Walker
- Day Walker
Do tog stadijuma jos nije stigao 
EDIT:
samo se vi zahebavajte
http://fastestlaps.com/cars/opel_astra_16_turbo.html

EDIT:
samo se vi zahebavajte

http://fastestlaps.com/cars/opel_astra_16_turbo.html
Brzine idu u H-a !!!

ftj napisao:Aj da se mi lepo vratimo na staru dobru temu dizel vs benzin, koga još interesuju hatchbackovi
To i ja tvrdim...benzin je puno bolji
Re: AW: Hot hatch
Nije mi bila namera da ti izvrćem reči nego samo, svo vreme pokušavam da kažem da je GTD dizel HH a ne običan dizel hatch kao npr. klot 120d. Ok, jasno je da se tebi više svidja vožnja benzinca, konstantan rad menjačem, teranje u visoke obrtaje itd. ali sve to nije dovoljan razlog da GTD diskvalifikuješ iz kategorije kojoj pripada.Markoni napisao:Stalno izokreces moje reci odnosno izvlacih ih iz konteksta. Kao sto sam napomenuo ranije moj stav je da je Swift Sport sa 130 KS bolji HH od bilo kog dizela sa 170+ KS, samim tim mi nije odlika boljeg HHa to sto je brzi. Vi koji ne volite HHeve i automobil vam je prevozno sredstvo ne mozete to ni da razumete, i ne treba, glupo bi bilo da ih svi vole. Ovo sto sam pisao za TSI vs TDI je bila diskusija sa ftj-om povodom njegovih tvrdnji kako dizel bolje povlaci...
Sa 6 cilindara i više, definitivno benzin. Kod 4-cilindraša je klizavo ali ja bih opet birao TDftj napisao:Šta je bolje dizel ili benzin? Jel ima neko da vozi jedno a da kaže da je drugo bolje?

Da li je po vama ovaj auto HH?
http://www.youtube.com/watch?v=zLm7VONJdZM
Au sunce ti jebem koliko teoreticara, i astra 1.6t postade hh
Walkeru bez uvrede znas da ne mislim nista lose...

Walkeru bez uvrede znas da ne mislim nista lose...

- Day Walker
Dobro bre ljudi... Očigledno se složiti nećemo. Ajmo da završimo sa ovim i da idemo dalje.
Meni jeste uživanje da peglam dizelku i po stazi, nekom nije, pošteno. Poštujem svačiji izbor. Da smo svi zapravo u pravu govori u prilog činjenica da za svakog od nas zapravo postoji odgovarajući HH.
Tapatalk Pro
Meni jeste uživanje da peglam dizelku i po stazi, nekom nije, pošteno. Poštujem svačiji izbor. Da smo svi zapravo u pravu govori u prilog činjenica da za svakog od nas zapravo postoji odgovarajući HH.
Tapatalk Pro
To ce ti biti uzivanje sve dok ne sednes u HH na stazi, pa kad ti se lice bude izoblicilo od osmeha posle voznje zaboravices dizela i stazu u jednoj recenici. 

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;