Top Gear
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Top Gear
Brate, ja sam vec okacio sve Burago Ferarije na Limundo, a ako me sutra klepi sedmaja na lotou, moje pare crveni smradovi iz Maranela vidjet nece!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nema sta da ga bojkotujem kada verovatno nikad u zivotu necu moci sebi da priustim Ferrari, ali kada kao klinac balavis za bukvalno svakim modelom Ferrarija i na kraju cujes ovako nesto nije nimalo lep osecaj. Neko ce mozda reci da kenjam ali tako ja to vidim.ftj napisao:Ceo forum ce sad da izbojkotuje ferari i uzme neki vw derivat poput lamba ili 911
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Treba da razumete da je Ferrari italijanska kompanija u kojoj i dalje vlada pater familias način vođenja poslova. Neke metode rada se većini čine kao zaostale, ali se oni i dalje njih pridržavaju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ko si folirant. I da dobiješ sedmicu, ne bi ti bila dovoljna za La Ferrari.Rakhil napisao:Brate, ja sam vec okacio sve Burago Ferarije na Limundo, a ako me sutra klepi sedmaja na lotou, moje pare crveni smradovi iz Maranela vidjet nece!

U inat svima, ja bih sa lovom otišao u Maranelo.

Možda, ali automobili i dalje izuvaju.Geza napisao:Treba da razumete da je Ferrari italijanska kompanija u kojoj i dalje vlada pater familias način vođenja poslova. Neke metode rada se većini čine kao zaostale, ali se oni i dalje njih pridržavaju.

Širim haos!
Apsolutno.
Tapatalk
Tapatalk
- PedjaJCW
- Pridružio se: 14 Feb 2015, 14:28
- Garaža: R53 JCW MINI Cooper S, MG ZR 105
McLaren tvrdi da nije do njih, ko ce ih znati...
Tapatalk
Tapatalk
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
LaFerrari je zverina.
Od hyper trojke najlakši je + V12
Izgled je stvar ukusa ali po meni i tu je najbolji.
P1 ide bolje od 918 do 200km/h LFR bi trebalo biti još bolji.
Novi 488 je brutalan. Ide kao motor. Jedino će 650s i to u nekoj ediciji moći da mu primiriše, Huracan u osnovnoj teško...
Novi 488 je brutalan. Ide kao motor. Jedino će 650s i to u nekoj ediciji moći da mu primiriše, Huracan u osnovnoj teško...
Pozdrav
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kada bi neko ko nema pojma gledao Hammondov test Corvette C7 i posle toga Stigov krug ništa mu ne bi bilo jasno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kenjao je neke gluposti i tako...da bi kao bilo interesantno jedino što sami sebi skaču u usta, a onda je Stig oduvao krug...Nema veze, show must go on.
A zašto su poredili 6,2L V8 vs. 3,4L 6-ak ?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Zato sto su kao slicne cene.
Aha... Pa nije Korejanac u pitanju 

Obrnuto je do 200km\h bolje ide 918, polsle dominira P1.7footer napisao:LaFerrari je zverina.
http://www.youtube.com/watch?v=bfLqa4vlmFI
Poslednja izmena od kapor u 24 Feb 2015, 12:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Starce on jeste kenjao ali je na kraju zakljucak bio da je auto ipak vrhunski u svakom pogledu tako da ga dzabe grdis.
Inace vrhunska epizoda, davno nije bilo bolje.
Inace vrhunska epizoda, davno nije bilo bolje.