Chip-tuning
Re: Chip-tuning
Vidi onog momka Dejana iz NS, safe chip. Jedini zasad koga nisam nigde pročitao ili čuo da ga je neko kritikovao.
Tapatalk
Tapatalk
Vidim Dzoni uzeo predstavnistvo za Srbiju. 

Napiši koji detalj.
Pa decko koji je kod njih mapirao Scirocco, dobio je predstavnistvo, kupio od uredjaja sve sto treba. Fale valjci, ali mislim da dok to ne resi i nece da pocinje.
Super.
Ajde da sve lepo skocka dok TDI dođe na red da se nasvira do koske. Želim samo da se nasmejem ovima što imaju 6 sekundi u trećoj do 120.
Ajde da sve lepo skocka dok TDI dođe na red da se nasvira do koske. Želim samo da se nasmejem ovima što imaju 6 sekundi u trećoj do 120.

- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Da li moze neko da mi odgovori na jedno prosto pitanje... koliko moze da utice na krajnji rezultat max snage to da li u auto koji se vrti na valjcima duva jedan ili dva ventilatora... pitam iz razloga jer se neki zale na razlicita ocitavanja snage na razlicitim uredjajima pa mozda tu lezi deo odgovora... ipak cetvrtom u crveno moj auto ide 200, treba to rashladiti i "napojiti" vazduhom....a bez dovoljno vazduha nema ni dobre smeše, plus hladjenje interkulera i sl.
Eto, jedno laicko razmisljanje. Ne znam da li ste ranije komentarisali na ovu temu jer nisam iscitao sve stranice.
Eto, jedno laicko razmisljanje. Ne znam da li ste ranije komentarisali na ovu temu jer nisam iscitao sve stranice.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Cold air intake 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nema nikakve veze, bio sam na dynu jedno 20 puta sigurno, uglavnom prvi put izbaci najvise snage, svaki sledeci put po 1ks nize 
Inace normalno je 200kmh u 4oj za benzinca, pa ja dizela zavrtim do 185kmh u 4oj u crveno, pa nema nikakvih problema.
Послато са GT-N7100

Inace normalno je 200kmh u 4oj za benzinca, pa ja dizela zavrtim do 185kmh u 4oj u crveno, pa nema nikakvih problema.

Послато са GT-N7100
A jel ti stave ono crevo pozadi?Ivan napisao:Nema nikakve veze, bio sam na dynu jedno 20 puta sigurno, uglavnom prvi put izbaci najvise snage, svaki sledeci put po 1ks nize
Послато са GT-N7100
Onda im dimnjak bude kao u maratoncima.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ivan napisao:Gde dima ima tu i vatra postoji![]()
"... jao bog te jebo pa to motor gori!" (Atheist Rap - Wartburg limuzina)

Širim haos!