Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od TheWickerMan »

Pa sa Familijom o Vampirima :kezo:
Poslednja izmena od TheWickerMan u 10 Okt 2014, 20:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Borba titana Perfiko vs Heroj. :kezo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ahahaha, pa ja sam otvorio temu, a poslednji post mi bio njegov hahaha, mrtvi tapatalk :D

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

:kezo: :rofl:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

bane valjevo napisao:Urbana legenda kaze da je pesma posvecena grupi Vampiri... Ako se ne varam...
Slika

Ja hteo da budem malo zagonetan. ;)
Širim haos!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Floyd »

fq400 napisao:@Floyd

Koliko znam, na ovom forumu niko nikog ne tera da čita sve postove i sve teme. Pritom, forum je privatno vlasništvo i svi mi ovde smo pristali na uslove onoga ko ga drži. Ako taj neko smatra da smo preterali, valjda će sam da briše/edituje/lockuje, šta god. Neki od nas smatraju da je odnos crkve i društva bitan, neko ne. Ako smatraš da nije, možda napišeš zašto nije ili možda ne napišeš, nije bitno. Ali prebacivati nekome samo zato što misli da jeste je malo bez veze po mom mišljenju. Pritom, rekao bih da ni u jednom trenutku nismo prešli granicu pristojnosti, niko nije vređan ili bilo šta, čak bih rekao da su se neki ljudi zabavili. Možda je dosadno, predugačko, definitivno smo svi ponavljali određene stvari, ali kakve veze ima kad postoje 'scroll' i 'close' opcija?

Isto je i u temi sa telefonima - odem da pogledam kakva je Nokia 930 od strane korisnika za koje znam da nemaju nikakvu agendu, a naletim na 30 strana rasprave oko ljuštenja plastike na Samsungu ili analizi kako Android otvara 16. tab u browser-u sa 34 milisekunde zakašnjenja, flejm oko IP neću ni da spominjem. Ako me zanima, pročitam, eventualno pošaljem reply, ako ne, produžim dalje, simple as.
Nisam mislio konkretno na tvoje pisanje nego uopšte...

Ja naravno nikom ne mogu da zabranim da piše šta hoće pa samo nastavite. Imam pravo da kažem kako mislim da ovakvim temama nije mesto na auto forumu... toga su se i urednici pridržavali ali su podlegli pod pritiskom pojedinih uticajnih članova.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Xepoj87 napisao:@perfiko

Ne brate, nego sam sto posto siguran da znas da nije isto kada ja napisem nesto na auto forumu, i kada patrijarh kaze nesto na tvu :)
Naravno da nije isto. Pa ja sam pročitao više tvojih beseda nego patrijarhovih. :D
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Dusan »

Floyd napisao:Ja naravno nikom ne mogu da zabranim da piše šta hoće pa samo nastavite. Imam pravo da kažem kako mislim da ovakvim temama nije mesto na auto forumu... toga su se i urednici pridržavali ali su podlegli pod pritiskom pojedinih uticajnih članova.
Al sad ozbiljno, ne razumem zasto bi ti nesto smetalo sto ne mroas da citas? Ovo nije neka tema u kojoj postoji bilo kakva tematika o automobilima, pa bi ti da citas ali ti ovi postovi smetaju. Znaci namenski dodjes da citas nesto sto ti smeta? I onda se zalis na to?

Mislim da ovde niko nije podlegao nikakvom pritisku vec ljudi odlicno obavljaju posao, sto vecina ceni na ovom forumu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

starac vujadin napisao:Slika
Slika

:D
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

perfiko napisao:
Xepoj87 napisao:@perfiko

Ne brate, nego sam sto posto siguran da znas da nije isto kada ja napisem nesto na auto forumu, i kada patrijarh kaze nesto na tvu :)
Naravno da nije isto. Pa ja sam pročitao više tvojih beseda nego patrijarhovih. :D
Pazi, to onda dosta objasnjava :kezo:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

I, na kraju, da ne ostane na tome da sam baron, jer sam se napokon setio da pitam:
Day Walker napisao:
Xepoj87 napisao:DayWalker, sigurno znam da ne sme vojska da te dira kada si parkiran ma javnoj povrsini.

Parkirao sam na ulaz u njihovu neku zgradu, izasao mi je jedan da mi kaze da ne smem tu da parkiram, ja mu rekao da cekam nekoga, i da cu da se pomerim ako neko bude hteo da prodje, sto i radim poslednje 2 godine. Onda izasao drugi, ja se vec iznervirao, i naduvao ga... Onda izasli obojica, ja izasao, nesto smo se posvadjali, ja jednog gurnuo, nesto su se uznebudili, pa je onda kolima naisao neki pukovnik kojeg sam takodje naduvao kobajom, a svo vreme su mi pretili da ce da zovu policiju, a ja sam im odmah, pre svega ovoga, rekao da zovu.

A sada sam im rekao da zovu, pa da vidimo kako ce da objasne to sto su me njih 3 napali zbog toga sto sam nepropisno parkiran, jos sa voljom da pomerim vozilo kada nekome zasmeta.
Koja lovacka prica :kezo:
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Po ovome što si slikao - sve što devojka zna konkretno o samom incidentu je ono što je čula od tebe...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Sisla je 10s posle toga, vudela njih, pitala me je sta se desilo, i ja joj rekao da nikada vise ne kasni, jer zamalo da dobijem batine. Dakle, ne da ih ja pobijem malim prstom na levoj ruci, i da ispadnem mudo, nego prosto da dobijem batine, sto.je bila realnost, posle onoga sto sam ja uradio. Verujem da ih je sprecilo samo to sto su svesni da ih je tu 3 i da su me sva 3 napali, pa bi to mogao biti problem, pravno. Ako mislis sada da sam i nju, sa kojom sam 2 godine u bezi, lagao 10s posle toga, onda vidim koliko je sati u tvojoj glavi, i mi vise nemamo sta da pricamo. A kada je pukovnik dosao da sredimo stvar, ona je bila tu. Uostalom, DWovo prozivanje me je uvredilo zato sto se znamo uzivo, i znam da nije neki bot/trol, poput monroa i slicnih, sto za tebe ne znam... Kada me nebitni ljudi prozivaju, veoma me.malo pogadja...

99% mojih slicnih situacija, moze neko da potvrdi, ko je bio tu, a ja ako nesto nisam, to je baron. Bole me stojko da izmisljam stvari, pogotovo ovakve na koje mogu da se loze samo klinci ispod 20 godina, pa samo u tom uzrastu, da ja ispadnem baja zato sto sam se tukao, ili izigravao.mangupa... I eventualno neki stariji krimosi, koji zive taj fazon. A ovo je realno totalno bezazlena situacija, ni blizu neke opasne...

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Prika, ne pamtim da sam na netu naleteo na ikoga ko tako olako lepi etikete. "Ekskuliraj" malo, popusti gas, ovo bi trebalo da je forum, internet diskusije ovo ono... Ako možeš argumentovano da rapravljaš - super, ako ne - nemoj ni da potenciraš rasprave :ccc:

Ne tiče me se tvoj odnos sa DW-om ili nekim drugim van foruma, video sam kako si mu se obratio i koje si epitete u toj raspravi koristio: više mi ne treba. Što se tiče samog incidenta, vojnik koji je na zadatku dozvolio da ga neko napušava, odgurne, da mu preti... je kreten, stoga njegovo postupanje nije relevantno u priči šta vojnik sme/ume/može da uradi. Dakle, ili se bez potrebe kurčio pa te cimao, udario po autu, šta li... pa onda nije smeo da reaguje kad je zagustilo. Ili je jajara koja je uradila sve po ps-u ali nije smela da reaguje kad je neko počeo da mu šišti u lice. Dakle, sve i da se desilo 100% tako kako si opisao: ne radi se o reprezentativnom primerku koji ima ikakve vrednosti za raspravu u kojoj je spomenut.

Sam "dokaz" koji si izneo ovde je teško nazvati bilo kako drugačije nego smešnim, devojka nije bila prisutna i sve što zna o tome je čula od tebe. Kao što se u svakom konfliktu koji prođe bez težeg fizičkog kontakta (u saobraćaju, na ulici itd...) obe strane vraćaju kući sa pričom "e kako me danas jedan iznervirao, yebao sam mu mamu, jedva sam se uzdržao da ga ne nabodem" u koju 100000% veruju - tako je i tvoja priča ispričana subjektivno i pod dozom adrenalina, gde niko živ u tom momentu nije u stanju da uoči ili istakne sopstveni propust, previd ili možda grešku.

U svakom slučaju, dovoljno sam postova na ovom forumu pročitao da znam da ova rasprava sa tobom neće imati smisla, a ako dozvolim da se produži - neće biti ni lepa za čitanje. Ali jbg, čovek ne radi uvek ono što valja nego se ponekad omakne i ono što mu naprosto dođe :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori