Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Sinisa92
Reactions:
Pridružio se: 01 Avg 2014, 00:03
Garaža: Omega 2.0 16v http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=2996

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Sinisa92 »

Jbt pa sta bi ja trebao da kazem sto je ujak bacao bombu u dvoriste jednog majmuna koja je to prica ako vi ovo uzimate za neku bitnu stvar(raspravljate ko je sta rekao) naravno koliko do sad viidim iz prilozenog :rofl: :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Da, posle njegovog epiteta da sam ja lazov i baron, treba ja komplimente delim... Prica i te kako a smisla, ali sinse ti ukljucio u deo o najnebitnijem delu celog posta, a to ke da sam ja nekoga gurnuo, za sta ste se uhvatili kao pijani plota. On nijr bio u kasarni, vec na trotoaru ulice, i nema nikakvu jurisdikciju tu. Ja nisam usao u vojni objekat, nego bio na delu ulice ispred istog, kao sto sam i maveo, javnoj povrsini. Prica je bila o tome da li vojnik moze da ti kenja na ulici, kao i pandur, i pomenuto je nepropisno parkirano vozilo kao primer. Ja sam dao primer da nema nikakvo pravo, te da cak i za ozbiljnije situacije, gde im preprecis ulaz u njihov objekat, moraju da zovu pandure, a ne da gaze vozilo tenkom.

Ako to nema veze sa pricom, onda ne znam sta ima.

Ja ne znam da li ti citas ono sto ja pisem, ali ja nigde nisam dosao i rekao da sam ja nekome jebao mamu, vec obrnuto, da su oni to hteli, lagano bi me prebili, pogotovo kada je pukovnik maisao, koji je veci od mene.

Ja sam popizdeo kada su mi lupili po kolima, izasao, napusavao ih, jedan mi se od njih dvojice, uneo u facu, i ja sam ga odgurnuo od sebe.

Dakle, oni apsolitno nemaju ovlascenja da izlaze na ulicu i da se obracunavaju sa mnom, niti da mi udaraju po kolima. Sve sto sam ja uradio, bilo jenu afektu, bez mnogo razmisljanja.

Da nije bila ozbiljna situacija, ne bi mi pukovnik prisao sa pricom da nema potrebe za takvim sukobima, i zvao me da nekada slobodno svratim ma kafu, dao mi ime i prezime, da se na njega pozovem ako mi nesto treba tu, koje ja naravno nisam zapamtio.

Ja nisam znao da je potrebno ovde iznositi dokaze za nesto sto se prica, i da je tako lako nekoga smatrati totalnim lazovom, bez ikakvog povoda i dokaza. A moj dokaz, koliko god bio slab, jaci je od tvog prozivanja u prazno.

Ti imas obraza da meni govoris da ja neargumentovano raspravljam???

Navedi mi jedan jedini argument koji si ti izneo za to sto.me optuzujes da lazem.

I kako to ti, vase optuzbe da ka lazem, uopste mozes da dozivis kao raspravu? Kako ja da raspravljam o tome da li ja lazem?

Koke pravo ti uopste imas da zapocnes takvu raspravu? Zato sto ti nikada nisi dosao u takvu situaciju? Nis ni ja ubio coveka, pa treba da ne verujem nekome da jeste? Bio sam prisutan kada je lokalni krimos sam tukao 4 interventna policajca na dorcolu, a velika je frka to sto sam ja gurnuo nekog vojnicica sto blene po ceo dan u kameru nanulazu u njihovu perionicu...
Ja ti kazem, idi tamo, pitaj za decka u beloj kosulji i crnoj c klasi, i problem koji je nastao. Lada se vratis sa informacijom, i imenom od koga si je dobio, da nije bilo nista, ja onda ovde javno priznam da sam lagao, i izvinim se obojici

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pricate o ovome, kao da sam ja upucao nekoga u skupstini i odvezao se biciklom... Mislim, toliko nikakva situacija je ispala , kao da je ne znam ni ja koliko zajebana... U toliko gorih sam bio, gde je ispalo sranje, da ovu nikome nisam ni spomenuo, jer je nebitna...

Moze neko i uzivo da me optuzi da lazem, ali kada dokazem da ne lazem, da mu lepo odvrnem samarcinu, pa neka bude musko. Nikakav problem nemam sa tim da nazovem nekoga ko je bio prisutan za neke ozbiljnije situacije...

A u sustini, ne secam se da sam neke pominjao ovde na forumu, nego vise uzivo... A da mi je poenta da stvorim imidz idiota i heroja barskih tuca, pricao bih ih cesto...
I ako se neko trudi da argumentovano raspravlja, onda sam to ja.

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Xepoj87 napisao:DayWalker, sigurno znam da ne sme vojska da te dira kada si parkiran ma javnoj povrsini.

Parkirao sam na ulaz u njihovu neku zgradu, izasao mi je jedan da mi kaze da ne smem tu da parkiram, ja mu rekao da cekam nekoga, i da cu da se pomerim ako neko bude hteo da prodje, sto i radim poslednje 2 godine. Onda izasao drugi, ja se vec iznervirao, i naduvao ga... Onda izasli obojica, ja izasao, nesto smo se posvadjali, ja jednog gurnuo, nesto su se uznebudili, pa je onda kolima naisao neki pukovnik kojeg sam takodje naduvao kobajom, a svo vreme su mi pretili da ce da zovu policiju, a ja sam im odmah, pre svega ovoga, rekao da zovu.

A sada sam im rekao da zovu, pa da vidimo kako ce da objasne to sto su me njih 3 napali zbog toga sto sam nepropisno parkiran, jos sa voljom da pomerim vozilo kada nekome zasmeta.

Tapatok za Vindovz
Ajd sad pročitaj ovo objašnjenje i ovo iz tvog zadnjeg posta. Odgurnes vojnog policajca, naduvas ih obojicu a pukovnika nahraniš kobajom!? Cudis se sto je neko ovako opisan dogadjaj nazvao baronisanjem?

Da je tvoj post bio u svrsi rasprave koja se tada vodila, glasila bi otprilike "nema prava vojska da te pomera sa javne povrsine, mene su jednom cimali i imali smo konflikt ali se nisam pomerio". Ovako sa naduvavanjem, odgurivanjem i hranjenjem kobajom - post je samo oda sopstvenoj sili.

Najgore od svega je što ja nisam ni rekao da lažeš, samo sam prokomentarisao da je "dokaz" koji si slikao bez ikakve vrednosti za tvoju priču. Što si se našao prozvanim, znaš bolje od mene. Btw, pogledaj po koliko se detalja razlikuju dve verzije dogadjaja - ona od koje je krenulo i ova zadnja...

A ovo kako lik bije 4 pandura iz interventne ne smem ni da pocnem da komentarisem :D

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Naravno, vodis se svojim ogranicenim zivotnim iskustvom, pa tinke tesko da u to poverujes.

Kada bi mene video kalav sam kada se svadjam, bilo bi ti jasno da je to sto sam rekao, sasvim normalna stvar.

Ne biram reci kada se svadjam. Pukovnik je bio u civilu, dosao leonom, vev sam to napisao.

Da, precizno sam opisao situaciju koja se odigrala, da bh istakao koliko oni van kasarne, nemaju nikakva veca prava od civila.

Ja verujem d bi ti samo Paja, kao advokat, ovde mogao pricati 100 ozbiljnijih prica...

A to da je Taki, koji je radio za Zabca,, i na kraju dignut bombom u e klasi, tukao pandure, ne moras da mi verujes, pitaj bilo kog malo opasnijeg, a starijeg momka sa dorcola. Mnogo naivno pricas, kao da imas 13 godina, i ne znas nista o svetu koji te okruzuje.

Cika policajci su sila, a lopovi nose sarena odela...
Pa gde si odrastao ti, vidim da si ziveo bas u ta zajebana vremena...?

I da, posto sam ranije pricao da bih ja ispao zajeban, onda sada pricam iz kog razloga, za lika i 4 pandura? Da bih se pohvalio da sam slucajno bio u istom kaficu tada?

Tapatok za Vindovz
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Okt 2014, 04:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Rekoh ti malopre da si najlakši ikada na etiketiranju. Ja radio 10 godina po noćnim klubovima Beograda, prvo kao konobar onda kao menadžer - ali si ti zaključio da me manjak životnog iskustva sprečava da shvatim tvoju priču!? Kralju :) malo sam toga video i doživeo, definitivno sam limitiran.

Btw, četvoricu je mogao tući samo ako su znali ko je pa mu nisu vraćali. A teško da nisu znali...

EDIT: da se slucajno ne preskoci vazan detalj: sve dodatke priči "lupanje po kolima, uneo mi se u lice, pukovnik dosao u civilki vozeci Leona..." smo čuli naknadno - a DW je komentarisao onu tvoju integralnu verziju dogadjaja koja onako napisana, zaista zvuči neverovatno ;)

Poslato telepatski
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja ne verujem sta citam... Ja etiketiram? Ja tebe nazvao lazovom ili obrnuto? Jasno ke da nemas iskustva, cim ti je ovakva prica neverovatna, a realno je toliko bezazlena, da nije vredna pomena...

To sto si negde radio, ne znaci da si i imao dodira sa ovakvim situcijama.

Kada bih ti pricao sta se meni sve desavalo u kabare rouzu, i blejvocu, sta li bi onda tek mislio o meni... Kada smo vev o iskustvima iz klubova...

Ako si zaista radio, onda prosto ne mogu da verujem da ti je prica o guranju nekoga, toliko fascinantna...

A ako nastavis ovako, mozemo da se kladimo u 100e, da li govorim istinu? Odemo zajedno i pitamo pukovnika? Ajde, to ce totalno zaustaviti svaku tvoju dilemu.

Samo treba da budes musko, i pljunes stotku, pljunucu i ja.

Nisam znao da ke potrebno da dokazujem da govorim istinu, pa sam izneo vazne detalje, a kasnije izneo vise detalja, ne bi li postalo ociglednije da ne lazem...

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Da bi nastavili ikakvu raspravu, treba da procitas sve moje vecerasnje postove - posto to ocigledno nisi uradio.

Takodje, reci nekome ko je godinama radio na Akapulku, Bleju itd... da nije imao iskustva sa takvim situacijama, mozes samo ti :) Napisao sam i ponovicu: vojnog policajca ne mozes da napusavas i odgurnes bez posledica. Ili je on mutavac pa ti to precutao, ili si slagao. U oba slucaja: to sto ti se desilo nema nikakve veze sa pricom sta vojska sme a sta ne sme, jer nije adekvatan primer.
Detalje koje si naknadno izneo da bi razjasnio pricu ne da je ne razjasnjavaju nego joj daju potpuno drugi ton. Moji sadasnji a DW-ov komentar od onomad se odnose na startnu verziju price.

A sada bih da spavam ako mi dozvolis, mi 13-godisnjaci jos rastemo i treba nam odmora :D

Poslato telepatski
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

E onda znas ko je Kengur na Bleju, i ko je Koka, sa kojim sam maltene ziveo na bleju...
Ako imas Kokin kontakt, pitaj o Belom, sve ce ti reci.

Ne brini se, pise ti da imas 36 godina, kao sto sam rekao, tako pises, naivno malo.

I poslednji put, polozi 100e, ka dolazim po tebe, i idemo zajedno da ti dokazem. Eto, ja sam spreman da ti poklonim 100e, a ti neces... Isto nudim i DayWalkeru. U sustini, poklanjam svakom 100e, konje spreman da polozi isto u to da ja lazem. Jer ako si siguran u moju laz, onda nema razloga da ne prihvatis mojih 100e, koji ispadnu kao poklon?

Ako sam mogao sa Markonijem i Milosem da se nalazim, da merimo koji auto ima spustenije sediste, onda mi nije problem ni ovo da dokazem.

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Uf... da probam još jednom. Onako napisana verzija, kao u tvom prvom postu je laž. Detalji koje si dodao kasnije je ne objašnjavaju nego joj skoro pa u potpunosti menjaju smisao. DW je komentarisao tu prvu verziju, a ja do malopre nisam komentarisao nista osim tvog "dokaza".

A ovo sa 100e ti je maksi glupo, ako može bez toga bio bih ti zahvalan ;)

Poslato telepatski
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Moj prvi post ne moze biti laz, ako su ostali istina.

Ako mozes da ne govoris da izgovaram lazi, bio bih ja tebi zahvalan, jer je maksi seljacki optuzivati nekoga bez ikakvog dokaza.
Pa opet ti to ne mozes da prestanes da radis.

100e je pravi nacin da pokazes kako nisi trol koji je ovde upao, samo da bi mene podjebavao i vredjao.

Postavio sam ti pitanje za Kengura i Koku, da li znas ko su?

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Nemam pojma ko su Kengur i Koka. Nemam pojma ni zasto sam potrosio zadnja 2 sata zivota, a u prvom postu sam napisao da znam da nema smisla. Ne trebaju mi ni tvoje pare, odnosno pare kojima raspolazes. Priznajem i da sam trol, a poruka "da, secam se da je nesto bilo" je sasvim validan dokaz. A sad stvarno pozdrav ;)

Poslato telepatski
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Dakle, meni kazes da lazem, a ti lazes da si radio na bleju? Superiska :)

Znao sam ja da si ti trol, jer ti je jedino u ovoj temi bitno, da govoris kako ja lazem, bez ikakvih argumenata. Apsolutno nista, sem mene, ti nisi komentarisao. Ja nisam usao u temu da bih tebe nazvao lazovom, iako mi je postalo sada jasno da jesi, nisam usao da vredjam DayWalkera, vec da iznesem situaciju koja se meni desila sa vojskom, gde su oni pretili policijom, jer to znaci da nemaju prava sami da resavaju.

Ja sam samo odgovarao na prozivke, istim stilom. Na tvoje cak i nisam, jer si nebitan, vec sam se iz dokonosti raspravljao, a dwa sam napusio iz prostog razloga, zato sto je tako besramno napisao da sam lazov. Da se ne znamo licno, pa i da me boli stojko, kao za tebe, ali ovako mi je vise zasmetalo.

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Xepoj87 napisao:I poslednji put, polozi 100e, ka dolazim po tebe, i idemo zajedno da ti dokazem. Eto, ja sam spreman da ti poklonim 100e, a ti neces... Isto nudim i DayWalkeru. U sustini, poklanjam svakom 100e, konje spreman da polozi isto u to da ja lazem. Jer ako si siguran u moju laz, onda nema razloga da ne prihvatis mojih 100e, koji ispadnu kao poklon?

Ako sam mogao sa Markonijem i Milosem da se nalazim, da merimo koji auto ima spustenije sediste, onda mi nije problem ni ovo da dokazem.
Čekaj Heroj daješ 100 evra za šta?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo:
Odgovori