Greška prijatelju, u SLO plačaš za 4.0 500e samo sklad za putarinu, osiguranje ti je po snagi, i tu ti dođe osnovno bez popusta barem 1000e za avte preko 130kw..znači 1500e ti je minimum, bez kaska i bez svega...Wolfy napisao:Sada sam bas kupio novi SAT,da procitam taj njihov predlog za registraciju vozila,tj. cene.I,video da mi placamo ubedljivo najvise od svih zemaalja u okruzenju![]()
Hrvatska,Slovenija I Rep. Srpska,bagatela,za 4.0+ oko 500e :trljamoci: A,kod nas 2000e.Strasno,najgori smo.U svemu.
A,sad po novom zakanu ce npr. za novog 328i unesto sadasnjih 10k ,registracija biti 70k![]()
Opet kupuju mir,tako sto ce nekima da deru kozu s ledja![]()
Hellcome to Serbia
Dobro veče
Re: Dobro veče
Iha pa znači mi smo super sa 280e za 2.0 i 147 kilovata.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne, ima rajsferslus na obe navlake. Jedna je obicna, u kojoj je sve to sadrzano, a druga je kao neka fensi letnja/zimska.
Tako se dobija mogucnost prilagodjavanje kolicine otpada, u skladu za zeljom korisnika
Tako se dobija mogucnost prilagodjavanje kolicine otpada, u skladu za zeljom korisnika

Imamo Dormeo jastuke anatomske, više komada, i svi su od jednog komada pene (što je i logično). Prao sam navlake pa sam video svojevremeno. Jedan čak nema navlaku i taj je najtvrđi, bio je najskuplji i najviše mi odgovara.
- pedja
- član 001
Evo da vidite kako izgleda punjenje jastuka.
Na slici se vidi vise vrsta punjenja (sundjer/pena), a uzivo se razlikuje jos vise podvrsta (po boji, sastavu/materijalu, da ne spominjem oblike).
Posebno sam oznacio mesta gde se vide (tamnije) ostaci lepkova, smesa, traka. Na dosta belih komada je bela lepljiva traka, ili zadebljanje, pa se i ne primeti na fotki.

Pogledao sam na kutiji, uvoznik je Studio Moderna NS (Dakle, "TopShop" Dormeo).
Zvao sam ih, uputili su me da se obratim maloprodaji. Maloprodaja (Mercator/Roda) je to potvrdila. Ono sto nisu ocekivali je da ipak imam sacuvan racun
Problem je sto ce se tesko dokazati da je to stvarno bilo unutra, i sto cu verovatno gubiti i vreme i gorivo i svasta, uzalud. Stoga, zvacu prvo inspekciju, da vidimo ko kontrolise sastav toga i sta mora biti unutra (da li je definisan neki kvalitet punjenja). Ne znam da li toga jos ima u Rodi, ali valjda cu uspeti da ih napujdam na uvoznika.
Na slici se vidi vise vrsta punjenja (sundjer/pena), a uzivo se razlikuje jos vise podvrsta (po boji, sastavu/materijalu, da ne spominjem oblike).
Posebno sam oznacio mesta gde se vide (tamnije) ostaci lepkova, smesa, traka. Na dosta belih komada je bela lepljiva traka, ili zadebljanje, pa se i ne primeti na fotki.

Pogledao sam na kutiji, uvoznik je Studio Moderna NS (Dakle, "TopShop" Dormeo).
Zvao sam ih, uputili su me da se obratim maloprodaji. Maloprodaja (Mercator/Roda) je to potvrdila. Ono sto nisu ocekivali je da ipak imam sacuvan racun

Problem je sto ce se tesko dokazati da je to stvarno bilo unutra, i sto cu verovatno gubiti i vreme i gorivo i svasta, uzalud. Stoga, zvacu prvo inspekciju, da vidimo ko kontrolise sastav toga i sta mora biti unutra (da li je definisan neki kvalitet punjenja). Ne znam da li toga jos ima u Rodi, ali valjda cu uspeti da ih napujdam na uvoznika.
Možeš da pošalješ i pismo "Politici", za dodatak "Potrošač" koji izlazi četvrtkom (ne mora papirno, imaju i e-mail adresu - vidi na sajtu "Politike"). Tamo između ostalog objavljuju upravo ovakva pisma potrošača, obrate se drugoj strani i objave i njihov odgovor. Prodavcima obično nije svejedno kad ime počne da im se pojavljuje po novinama. 

Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
Zvao sam kolegu juce, ima dva neotpakovana jastuka. Taman, za svaki slucaj, ukoliko njima odjednom nestane jastuka iz maloprodaje
Ipak cu prvo zvati inspekciju (redom dok ne nadjem odgovarajucu) da vidim ko je odgovoran za sadrzaj jastuka i da li iko to kontrolise. Reklamacija Rodi, pa oni uvozniku itd, nece nikuda odvesti, kako stvari stoje.

Ipak cu prvo zvati inspekciju (redom dok ne nadjem odgovarajucu) da vidim ko je odgovoran za sadrzaj jastuka i da li iko to kontrolise. Reklamacija Rodi, pa oni uvozniku itd, nece nikuda odvesti, kako stvari stoje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije morao ovoliko da je spusti...
Al prelepe su felne...
Al prelepe su felne...
Šta je ovde spušteno?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mozda je to rekao ironicno...
Ko zna, opet nije ustao na vreme, nije radila pumpa na aerodromu, administracija, salteri, znojavi klijenti...
Ko zna, opet nije ustao na vreme, nije radila pumpa na aerodromu, administracija, salteri, znojavi klijenti...
Auto je ko divokoza, vidis da se zajebavamnidza napisao:Šta je ovde spušteno?
Tapatalk 4