Inače, TP i klime samo Fujitsu

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ma, to mu i jeste osnovna namena samo se ili krivo prezentuje ili se krivo shvata njegova funkcija. Zaista skupi sve sto se vidi golim okom, pod uslovom da moze da pridje. Problem su tepisi, nogare namestaja i sl. Nije zamena za klasicni usisivac, kada ti ispomeras namestaj, usisas i srolas tepihe pa usisas ispod njih itd. U higijenskom smislu se ne mogu porediti, iznad svega. Licno meni je interesantniji mali akumulatorski usisivac. Za hitne intervencije.Heinz napisao:Koja je fora s tim usisivačima? Ranije se gledalo da što jače usisa i što više isfiltrira izduv, više HEPA filtera i sl. Ovi fensi samo se šetkaju i skupljaju mrvice?
Mislim da JBL Flip 5 ima tu opciju da se upari sa vise zvucnika, ali ne znam da li bi ti tako nesto odgovaralo. Zato verujem da postoje i drugi zvučnici koji podržavaju slicno nesto.DukeNS napisao:Mala pomoć... Da li postoje Bluetooth zvucnici u paru ili cak po 3-4 komada, koji bi mogli da budu rasporedjeni po velikoj prostoriji i da reprodukuju muziku iz istog izvora?
Da ne okolišamo previše, zajebao si se. Čak i piše da podržava samo analogne signale. Ako si gledao digitalnu kablovsku bez ikakvog dodatnog uređaja, to znači da je prethodni TV imao DVB-C tjuner ugrađen. Ovom novom eksplicitno piše da ga nema. Ti set box-ovi koji se kupuju kod nas su DVB-T2 i služe za prijem digitalnih kanala antenom. Kablovski operateri koriste ovaj DVB-C standard. Mislim da je jedino rešenje da tražiš od kablovskog operatera njihov risiver, samo je pitanje da li daju više komada ako već imaš za drugi tv...Darko napisao:Jedno pitanje za poznavaoce televizora.
Kupih ovaj tv na nekoj akciji u tempu i vidim da sam se zajebao.
Za razliku od starog foxa koji sam imao nekih 6 7 god ovaj novi izgleda nema mogucnosti prijema digitalnih kanala sa kablovskog prikljucka.
Pojma nisam imao da u 2020 god mozes da kupis tv koji prima samo analogne kanale loseg kvaliteta.
To je ovaj tv
https://www.tehnomedia.rs/tv-video-i-fo ... dle30.html
Da li mogu nekako da prevazicem ovaj problem ili da bacim tv
grujicd napisao: 05 Okt 2020, 23:27 JBL prenosni zvučnici imaju taj party mode gde može da se poveže x komada. Ali verovatno odu u sleep posle nekog vremena, ne znam kako se ponašaju kad su stalno na punjaču.... To su pre svega prenosni zvučnici. Glavno je pitanje da li to treba za stalnu postavku,p i tražiš bluetooth jer nećeš da razvlačiš žice, ili ti treba povremeno i da seliš na razne lokacije.