Računari
Re: Računari
Crkla bi odjednom u slucaju da je mozd anapajanje na toj grani pustilo u sekundi jacu struju pa ih zveknulo ali ako se cuje da rade onda je verovatno kontroler.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, 99% da je kontroler. Rizikovao sam i uzeo PCI-E SATA karticu. Sa njom se vide diskovi i dođem do menija da izaberem safe mode ili start windows normally ali šta god da odaberem kad treba da ga podigne on se restartuje. Reinstalacija nije baš opcija mada pitanje i da li bi pomoglo. Da predahnem pa ću mozgam dalje.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako je kontroler bio pred izdisajem moguće da je malo pobrljavio i fajl sistem. Ja bi to stavio u zdravu mašinu da odradi check disk, pa posle nazad u tu stafu mašinu, možda bi morao i repair windows bez reinstalacije. Nisam to radio 100 godina ali trebalo bi da može.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sad će dobri stari Hirens prvo da proba nešto duradi. XP je na njemu pa teško da može repair.
Posetite www.garaza.rs !
Pazario sam 2 nova SSDa, da malo smanjim haos u kucistu 
Mislim da cu da izvadim stare 850 pro i 850 evo, ne treba mi preko 1TB ssdova.
Stavim sistem na 960 i igre na 860 i to je to, za torrente imam WD gold i black.
Sada vidim, batica se malo ujebao sa garancijom
Za ovaj jaci, 960, posto je NVME, ide garancija od 3 godine, a on mi dade 5, mahinalno uz ovaj drugi, jer ih je stavio zajedno na garantni papir

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mislim da cu da izvadim stare 850 pro i 850 evo, ne treba mi preko 1TB ssdova.
Stavim sistem na 960 i igre na 860 i to je to, za torrente imam WD gold i black.
Sada vidim, batica se malo ujebao sa garancijom

Za ovaj jaci, 960, posto je NVME, ide garancija od 3 godine, a on mi dade 5, mahinalno uz ovaj drugi, jer ih je stavio zajedno na garantni papir

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Svaka čast. Je li to ide u neki adapter za PCIE?
To su m.2 slotovi na ploci.
U sustini, 860 nema neke prednosti, osim sto stedis prostor, a nije ni cena mnogo razlicita od standardnog 860 SSD-a(negde oko 500-550 mb/s citanje i pisanje), ali ovaj 960 je NVME i tu je brzinja citanja diska 3200 MB/s, a pisanja 1900 MB/s.
E sada, to je u praksi ostvarivo samo ako prebacujes sa jednog nvme na drugi, a realno, obican ssd je vec dovoljno brz da cu mozda osetiti neku malu prednost u vremenu buta i mozda jos malo eksplozivniji odziv i to je to.
Sada sam sa Macrium Reflect-om klonirao stari 850 evo Games SSD, na ovaj 860, pa ga vadim, malo da ima vise mesta za hladjenje HDD-ova.
U sustini, 860 nema neke prednosti, osim sto stedis prostor, a nije ni cena mnogo razlicita od standardnog 860 SSD-a(negde oko 500-550 mb/s citanje i pisanje), ali ovaj 960 je NVME i tu je brzinja citanja diska 3200 MB/s, a pisanja 1900 MB/s.
E sada, to je u praksi ostvarivo samo ako prebacujes sa jednog nvme na drugi, a realno, obican ssd je vec dovoljno brz da cu mozda osetiti neku malu prednost u vremenu buta i mozda jos malo eksplozivniji odziv i to je to.
Sada sam sa Macrium Reflect-om klonirao stari 850 evo Games SSD, na ovaj 860, pa ga vadim, malo da ima vise mesta za hladjenje HDD-ova.
Šta ćeš sa tim starim ssd
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jedan cu da roknem u laptop, a drugi cu dostavim sa strane, on je maltene nov, ovaj 850 EVO, pa cu mozda kasnije da ga roknem u neki komp u firmi, posto jos nisam odlucio da li duzimam kompove ili Microsoft Surface tablete...
Imaš 2x M2 na ploči?
Daj taj 850 po forumaškoj ceni 
Od koliko je?

Od koliko je?
Pa da, vidis na pretposlednjoj slici da su oba montirana 
Imao sam Asus z170 Pro Gaming sa jednim m2, a onda sam uzeo Gigabyte Z270 Gaming k5 i video dimam 2, pa reko diskoristim
850 je od 250Gb, a da ga prodajem za oar hilkada mi se ne isplati, i ovako je jeftin
Moze biti lep poklon nekom drugaru za rodjendan, vec sam jednom kupio za 30. rodjendan, kada sam i sebi uzimao.

Imao sam Asus z170 Pro Gaming sa jednim m2, a onda sam uzeo Gigabyte Z270 Gaming k5 i video dimam 2, pa reko diskoristim

850 je od 250Gb, a da ga prodajem za oar hilkada mi se ne isplati, i ovako je jeftin

Moze biti lep poklon nekom drugaru za rodjendan, vec sam jednom kupio za 30. rodjendan, kada sam i sebi uzimao.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Koji mis da uzmem za Macbook Air 2017 a da nije magic mouse 2? Da li moze bilo koji, ili mora neki vas namenjen za Mac?
Hvala.
Hvala.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Recimo logitech anywhere2S , uparis preko BT i to je to.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Računari
Skoro smo u firmi uzimali pc, i taj 960 baš leti...
Kažu ovi momci da vide razliku izmedju njega i "klasičnog" SSD-a.
Imam na laptopu m.2 slot, i nikako da uzmem neki SSD, ali ću verovatno sada...

Kažu ovi momci da vide razliku izmedju njega i "klasičnog" SSD-a.
Imam na laptopu m.2 slot, i nikako da uzmem neki SSD, ali ću verovatno sada...