Juce je bio mnogo zajeban dan za voznju...idiotluka sa potencijalnim fatalnim ishodom koliko hoces.
Prvi put sam prisustvovao i dogadjaju, za koji sam do sada samo cuo iz prica: na samom pocetku penjanj uz Iriski venac, kolega kolima obilazi neki sleper. Odjednom u susret nam nailiazi metalik sivi ford eskort, NS!!!! table. Ko ne zna, to je penjanje uz Frusku goru JEDNOSMERNO. Znaci majmun, orangutan, debil je vozio u kontra smeru.
Sto je najgore mislim da je magarcina odlucio da skrati put, posto je bio natovaren nekim drvima na krovu, mrzelo ga da ide do vrha.
Prvi put sam pozelo da stanem i nekom polupam lobanju. Ne bih ni trepnuo.
sinoc sam bio u pozoristu, gledao hadersfild... glumi par poznatih i par manje poznatih likova, utisak predstave ( a i svih predstava koje sam pogledao prethodnih x godina ) mi je bio glogovac. glumio je nekog mentalno obolelog coveka, brate, kakva glumcina, smrzao sam se. pored njega vojin cetkovic ( takodje jedna od glavnih uloga u predstavi ) izgleda kao da je zalutao na scenu...
najbolja interpretacija nekog lika do sada...
dragan napisao:sinoc sam bio u pozoristu, gledao hadersfild... glumi par poznatih i par manje poznatih likova, utisak predstave ( a i svih predstava koje sam pogledao prethodnih x godina ) mi je bio glogovac. glumio je nekog mentalno obolelog coveka, brate, kakva glumcina, smrzao sam se. pored njega vojin cetkovic ( takodje jedna od glavnih uloga u predstavi ) izgleda kao da je zalutao na scenu...
najbolja interpretacija nekog lika do sada...
Glogovac objašnjava neke stvari u Hadersfildu. Ne znam da li si gledao film? Šteta samo što nema više Josifa Tatića, on je fantastičan u filmu. Imaš na YT ceo film ako ne nađeš ovako...
To je zato što je Nebojša prvenstveno pozorišni glumac i to vrhunski, dok na filmu uglavnom preglumljuje i meni to jako smeta. Izuzev u Kenguru, gde je bilo poželjno preterivanje