Računari
Re: Računari
Razlike su zaista minimalne.
Razmisli dobro pre uzomanja nvme ssda, jer ima manju garanciju i manje upisa.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Razmisli dobro pre uzomanja nvme ssda, jer ima manju garanciju i manje upisa.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bilo koji mozes.steva_anya napisao: 06 Jun 2018, 01:30 Koji mis da uzmem za Macbook Air 2017 a da nije magic mouse 2? Da li moze bilo koji, ili mora neki vas namenjen za Mac?
Hvala.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
MX Master sada ima dobru cenu...
Kada ovo kažem, mislim na cenu preko...ne znam ovde koliko košta, ali je ranije ovde bio osetno skuplji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kada ovo kažem, mislim na cenu preko...ne znam ovde koliko košta, ali je ranije ovde bio osetno skuplji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Sta mislite otprilike koliko vredi ova konfiguracija?
Matična ploča: MSI A68HM E33 V22
Procesor: AMD x4 840 3.1ghz turbo boost 3.8ghz
Hladnjak: Thermaltake Contact 21 140W
Memorija: Kingston HyperX 8gb FURY DDR3 1866MHz
HDD: 500gb (sata3) Western Digital Blue
Grafička: Asus Raden R9 270 2GB DRR5 256 bit
Napajanje: 500w
Kućište: MS Gaming Cayclops II
Matična ploča: MSI A68HM E33 V22
Procesor: AMD x4 840 3.1ghz turbo boost 3.8ghz
Hladnjak: Thermaltake Contact 21 140W
Memorija: Kingston HyperX 8gb FURY DDR3 1866MHz
HDD: 500gb (sata3) Western Digital Blue
Grafička: Asus Raden R9 270 2GB DRR5 256 bit
Napajanje: 500w
Kućište: MS Gaming Cayclops II
Imam neki matori desktop komp - duron 900mhz sa 512 ddr rama, hocu drugu da dam da ima samo za slusanje muzike ali online, tipa soundcloud i mixcloud...medjutim na masini (win xp) ima instalirana neka matora opera tipa 10 i mozilla, i sa njima ne moze da se otvori soundcloud (niti skoro bilo koji sajt). Pokusao sam instalacije novijih verzija pretrazivaca (za xp i novije operativne sisteme) ali ne vredi (nece ni da se instaliraju)...jel postoji neki "bypass" pa da se instalira bilo koji noviji pretrazivac koji bi mogao da otvori soundcloud, ili ovakvi kompovi definitivno nemaju sta vise da traze na netu? 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I da pokreneš sajt, džabe ti i najbrži mogući net, ima da radi sporo, verovatno da baguje. Ja bi batalio to. Bacio sam ih nekoliko.
Posetite www.garaza.rs !
Znaci ipak ih je zgazilo vreme 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Odavno. Poslednje generacije pentiuma 4 se još nekako drže, ali sa 4GB rama ili više. Da to iole normalno radi.
Posetite www.garaza.rs !
Jedino rešenje koje meni pada na pamet je linux, neka extra laka varijanta-ako i on hoće da radi.Mares napisao: 04 Jul 2018, 15:42 Imam neki matori desktop komp - duron 900mhz sa 512 ddr rama, hocu drugu da dam da ima samo za slusanje muzike ali online, tipa soundcloud i mixcloud...medjutim na masini (win xp) ima instalirana neka matora opera tipa 10 i mozilla, i sa njima ne moze da se otvori soundcloud (niti skoro bilo koji sajt). Pokusao sam instalacije novijih verzija pretrazivaca (za xp i novije operativne sisteme) ali ne vredi (nece ni da se instaliraju)...jel postoji neki "bypass" pa da se instalira bilo koji noviji pretrazivac koji bi mogao da otvori soundcloud, ili ovakvi kompovi definitivno nemaju sta vise da traze na netu?![]()
To ti je lako, skineš, napraviš live USB i odmah znaš da li i kako radi
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Mislim da će mu za te svrhe biti kudikamo korisniji neki stari Android telefon ili tablet. Ta generacija sva ima 3.5mm džek za muziku, a može za sića pare blutut adapter da kupi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I ja sam razmisljao o linuxu, ali rekao je da ce uzimati za nekih mesec dana neki noviji komp (od ovog sto sam mu ja nudio
), u medjuvremenu cu mu predloziti da nakaci smart fon na pojacalo i neka njega koristi za muziku.

Hocu da uzmem externi hdd, klasika 1tb.
Jel ima nesto na cega da obratim paznju ili da uzmem najeftiniji? Najvise bi se na njega prebacivale slike
Sent from my SM-J500FN
Jel ima nesto na cega da obratim paznju ili da uzmem najeftiniji? Najvise bi se na njega prebacivale slike
Sent from my SM-J500FN
Ja sam do sada uzeo WD MyPassport 3 puta u zadnjih 10 god.
Uzmi bar 2 TB, prostora nikad dosta. Ja imam dva eksterna diska na koja paralelno snimam slike, za svaki slucaj.
Uzmi bar 2 TB, prostora nikad dosta. Ja imam dva eksterna diska na koja paralelno snimam slike, za svaki slucaj.
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Od danas je poceo Amazon Primeday.Upravo sam porucio WD Elements Portable, Externe Festplatte - 2 TB - USB 3.0 model 2017 za 57 €
Volvo XC90 II D4