Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Rezultati poboljsane naplate poreza i carine su vise nego vidljivi:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1322777
Ne moze drugacije da se drzava dovede u red. Manite se toga da, prvo nek sve drugo srede pa cu ja rado postovati zakon...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1322777
Ne moze drugacije da se drzava dovede u red. Manite se toga da, prvo nek sve drugo srede pa cu ja rado postovati zakon...
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Od srca ti zelim da tvoja drzava ima tako dobre rezultate kao nasa.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nemoj i ti da se primas ko baba na penziju 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zuzazu ne radi u AS niti je radio, jos manje na NT. Igrom slucaja imam kolege u prvoj firmi a drugu firmu koristim kao i svi ostali, kada dolazim u ili odlazim iz zemlje.Laki021 napisao: 08 Nov 2017, 15:49
Zuzazu ocigledno ima neki problem sa AS i Teslom, to je odavno ocigledno, vise je nego neobjektivan kada pise o njima, pa tako i ovaj put.
S tim sto su moja znanja i saznanja iz ove materije daleko veca nego tvoja. Znam sta da gledam i gde da gledam, i da saberem dva i dva.
Ako nesto imam da podelim ovde na forumu, ja to i kazem.
Ako bi tema bili Ryanair, Qatar, Emirates, Turkish ili drugi aerodrom ili sl., za koje znam sta muljaju i kako, ja bih i o tome pisao.
Ali me to ne cini hejterom.
Da si u Srbiji i da nemas BMW, rekao bih da pises za sendvic. Tvoja slika o otadzbini iz koje si otisao debelo je iskrivljena, a sebi si izgleda dao za pravo da sudis i delis pamet iz daleka.
Takvi su uvek bili najgori.
E pa veljo dosta si me za.ebavao za onaj tork. Sad slusaj malo avione 
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Vazduhoplovi
zuzazu napisao:Zuzazu ne radi u AS niti je radio, jos manje na NT. Igrom slucaja imam kolege u prvoj firmi a drugu firmu koristim kao i svi ostali, kada dolazim u ili odlazim iz zemlje.Laki021 napisao: 08 Nov 2017, 15:49
Zuzazu ocigledno ima neki problem sa AS i Teslom, to je odavno ocigledno, vise je nego neobjektivan kada pise o njima, pa tako i ovaj put.
S tim sto su moja znanja i saznanja iz ove materije daleko veca nego tvoja. Znam sta da gledam i gde da gledam, i da saberem dva i dva.
Ako nesto imam da podelim ovde na forumu, ja to i kazem.
Ako bi tema bili Ryanair, Qatar, Emirates, Turkish ili drugi aerodrom ili sl., za koje znam sta muljaju i kako, ja bih i o tome pisao.
Ali me to ne cini hejterom.
Da si u Srbiji i da nemas BMW, rekao bih da pises za sendvic. Tvoja slika o otadzbini iz koje si otisao debelo je iskrivljena, a sebi si izgleda dao za pravo da sudis i delis pamet iz daleka.
Takvi su uvek bili najgori.
Ja tebe ne ucim kako se upravlja avionom, ali kad krenes da pises besmislice o finansijskim izvestajima firmi, politici ili o narusavanju prava putnika time sto im se skenira prtljag na aerodromu, stvarno ne znam kako ocekujes da ti bilo ko pri zdravom razumu ne kontrira.
Nesto se meni cini da to i jeste problem sto zuzazu ne radi u AS niti je u menadzmentu iste.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nađi mu ti neki motiv, bez toga ne može
svako ko misli drugačije od tebe to radi zbog finansija, zbog kompleksa ili zato što je glup.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Vazduhoplovi
U principu da. Ti se smesti u grupu po zelji.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Lol, a zato su me jednom pitali da li imam šta drugo da prijavim, jer bolje će mi biti tako nego da otvaraju torbu i proveravaju etikete.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma generalno su skroz Ok, prosle nedelje je bas moj brat nosio neki alat 200e, otisao i prijavio. Lik kaze, OK je, ne moramo to cariniti...
Prosto ljudi moraju da shvate da nema sverca i onda je sve ok.
Prosto ljudi moraju da shvate da nema sverca i onda je sve ok.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Stara mudrost kaže da je biti bitan isto kao biti dama: čim o tome moraš da pričaš, znači da to nisi

Iza te bujice prozivki, "logičkih" zaključaka i kvalifikacija se na žalost ipak krije jedan beskrajno tužan, neostvareni lik. Ali svakako nastavi da nam uvek i svuda otvaraš oči, ume da bude i zabavno

There are 10 kinds of people in the world:
Pravite sebi problem, opet ću brisati postove...
Zašto se ne šamarate preko PP?
Zašto se ne šamarate preko PP?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Vazduhoplovi
Zato Gezo sto me Vlada progoni od teme do teme. Bojim se vec frizider da otvorim da on ne iskoci i pocne da se svadja. Jednostavno svadja ga hrani, pa bi mogli malo da obratite paznju na to.
Evo procitaj lepo od pocetka sta je bilo. Pisu bajke da bez prava opasnim rendgenom skeniraju putnicima prtljag.
Kad lepo ispadne da je to skroz normalna procedura sirom sveta, Snork jedini ispadne korektan i covek skonta da je pogresio i kulturno to prihvati, desava se. Time smo u principu pravu i smislenu raspravu i zavrsili.
Onda Vlada standarno nepozvan upada da objasnjava da ja nemam prava na misljenje jer zivim u Ch...
Ja vise ne znam sta neki ovde hoce. Sad je problem sto carina ne pusta sverc na siroko vec malo i radi svij posao, pa nemam reci.
Evo procitaj lepo od pocetka sta je bilo. Pisu bajke da bez prava opasnim rendgenom skeniraju putnicima prtljag.
Kad lepo ispadne da je to skroz normalna procedura sirom sveta, Snork jedini ispadne korektan i covek skonta da je pogresio i kulturno to prihvati, desava se. Time smo u principu pravu i smislenu raspravu i zavrsili.
Onda Vlada standarno nepozvan upada da objasnjava da ja nemam prava na misljenje jer zivim u Ch...
Ja vise ne znam sta neki ovde hoce. Sad je problem sto carina ne pusta sverc na siroko vec malo i radi svij posao, pa nemam reci.