On praktično nosi repertoar JDP i igra u svim najznačajnijim predstavama.dragan napisao:iskren da budem, meni je ono sto sam video bio prosek, nista posebno. ali se slazem da se retko vidja, zapravo mislim da ga do sada nisam video uopste u nekoj predstavi, ali cu se potruditi da mu dam jos jednu sansu da popravi utisak, barem kod mene...starac vujadin napisao:Glogovac je ok i kako ide vreme sve je bolji, ali Goran Šušljik je glumčina. Šteta što je nesklon komercijalizaciji, pa ga mnogi i ne znaju.
takodje, i mihajlo janketic o kom sam imao odlicno misljenje me nikako nije odusevio ovde.
Dobro veče
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Može i tako ali ćeš onda krenuti 2. sa semestrom zaostatka i na kraju će sve opet da se skupi, dođeš na isto.Wolfy napisao:Ustavno,kod Petrova.
Iskreno,probacu da u januaru dam Ustavno i Tradiciju,pa da idem na reviziju godine...
Možeš li direktno iz revidirane godine na budžet i da li bi ti se računali poeni od Ustavnog i Tradicije u zbir za uslov za III?
Svaka čast. Imam njihov čajnik, odličan. Jedini sa termometrom, pa mogu da nacinculiram vodu za instant kafu na 90C, onda je savršena.
Ubi me insomnia.
Tapatalk 4
Ubi me insomnia.
Tapatalk 4
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mogu na budzet iz revidirane.Mada,iskreno,meni je bitno da prvu bas ne obnovim,a onda samo jos da uhvatim uslov za 3. u roku i meni super,pa onda polako.Svakako ni u najoptimisticnijim kalkulacijama ne racunam da zavrsim za <6 godinaUroš S. napisao:Može i tako ali ćeš onda krenuti 2. sa semestrom zaostatka i na kraju će sve opet da se skupi, dođeš na isto.Wolfy napisao:Ustavno,kod Petrova.
Iskreno,probacu da u januaru dam Ustavno i Tradiciju,pa da idem na reviziju godine...
Možeš li direktno iz revidirane godine na budžet i da li bi ti se računali poeni od Ustavnog i Tradicije u zbir za uslov za III?

Racuna mi se svaki pod preko 37(sto je kao uslov)tj. sve zavisi od ispita,u nekim kombinacijama je 37 u nekima 39

Tek sad razumem alfiste i njihov ugao gledanja na VW, kao moj na Hyundai.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Iz druge lako mozes sa nakupis relativno dosta bodovaWolfy napisao:Mogu na budzet iz revidirane.Mada,iskreno,meni je bitno da prvu bas ne obnovim,a onda samo jos da uhvatim uslov za 3. u roku i meni super,pa onda polako.Svakako ni u najoptimisticnijim kalkulacijama ne racunam da zavrsim za <6 godinaUroš S. napisao:Može i tako ali ćeš onda krenuti 2. sa semestrom zaostatka i na kraju će sve opet da se skupi, dođeš na isto.Wolfy napisao:Ustavno,kod Petrova.
Racuna mi se svaki pod preko 37(sto je kao uslov)tj. sve zavisi od ispita,u nekim kombinacijama je 37 u nekima 39
Imas porodicno lagano, nasledno preko kolokvijuma kod djurdjevica, diplomatsko lako,das jos jedan (kp kod radulovicke imas 30ak kombinacija,ili ekononiju kod labusa) i mislim da vec imas uslov
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Na žalost.
Dobro jutro.
Tapatalk 4

Tapatalk 4
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Eh, kada bih ja pisao svako jutro.. 
TT

TT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ae da se i ja upisem. Dobro jutro. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pa da, Hyu je bolji od Škode, kao i Alfa od VWaDusan napisao:Tek sad razumem alfiste i njihov ugao gledanja na VW, kao moj na Hyundai.

U vezi sa onom pricom od pre par dana o voznju u levoj traci,

Dobar dan.

Dobar dan.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.