1000 zašto - 1000 zato!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Bolje uzeti navigaciju sa FM Transmiterom. Dvostruka korist, a opet moze da se prodje za manje od 100EUR 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Gagi, opcija za AUX ti se aktivira na CD dugme. Prvo ti prebacuje na CD, ti opet stisnes i onda ti prebaci na AUX, pisace ti na ekranu AUX IN i to je to.
Tako je kod drugara na Fabii Mk.2 ph1 u Elegance opremi. Njemu je ulaz za AUX izveden pored rucne, ima lepo poklopac na kome pise AUX.
Tako je kod drugara na Fabii Mk.2 ph1 u Elegance opremi. Njemu je ulaz za AUX izveden pored rucne, ima lepo poklopac na kome pise AUX.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
AUX ulaz je unutar ostave za sitnice u naslonjaci za ruku 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ljubi vas Gagi!
A ja znaaaaam da sam ga ne 1000 nego 1500 puta negde video, i da ga hebes ne mogu da se setim gde
On je u naslonu za ruku, tj u pregradi ispod njega, a tu moze da stane dosta stvarcica 
Znaci ovako, najbolja opcija bi bila kad bi se tu prikljucio neki iPod ili neki wannabe iPod?
E sad da ne bude da hocu i jare i pare, ali, da li moze neki uredjaj da se prikljuci a da muzika moze da se salta na samom radiju? Sto to pitam: zato sto na ovom Polu imam pjeler sa USB-om, i jaaako sam navikao na njega, i naravno salta se kao kad menjas pesme kad slusas CD. Da ne moram da dizem naslon i da njakam taj uredjaj svaki put kad hocu da promenim pesmu.

Znaci ovako, najbolja opcija bi bila kad bi se tu prikljucio neki iPod ili neki wannabe iPod?
E sad da ne bude da hocu i jare i pare, ali, da li moze neki uredjaj da se prikljuci a da muzika moze da se salta na samom radiju? Sto to pitam: zato sto na ovom Polu imam pjeler sa USB-om, i jaaako sam navikao na njega, i naravno salta se kao kad menjas pesme kad slusas CD. Da ne moram da dizem naslon i da njakam taj uredjaj svaki put kad hocu da promenim pesmu.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sumnjam da može, ali ja bi do sad već nakačio to i probao. 

Posetite www.garaza.rs !
Jel i novi Mercedesi imaju klasicnu noznu (rucnu) kocnicu ili je ona sad elektricna?
Električna je povlači se rukom nalazi se u sklopu kokpita-instr. table
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Mislim da nova A klasa u drugom nivou opreme ima el rucnu. I koliko se secam, posle voznje se nista ne povlaci i ne stiska, nego se sama aktivira kada se ugasi auto.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sad pokusavam da se setim, kad sam vozio A, al mi ne ide 

Ja sam vozio onu prethodnu, ne znam koji nivo opreme, i imala je mehaničku ručnu između sedišta, kao normalni automobili... ne ono Mercedesovo čudo koje se pritiska nogom, a otpušta rukom. 

Ђенерал Јанковић
Jel zna neko čime bih mogao rastvoriti/oprati lateks?
Naime uzeo sam jedan kanister od 1000 litara u kojem je bio lateks, pa je ostalo dole pri dnu određena količina, koja začeplja slavinu. Sad moram to nekako pročistiti-oprati.
U principu on sam mi ne smeta, jer mi je cisterna kao gumirana iznutra, a treba mi za zalivanje.
Naime uzeo sam jedan kanister od 1000 litara u kojem je bio lateks, pa je ostalo dole pri dnu određena količina, koja začeplja slavinu. Sad moram to nekako pročistiti-oprati.
U principu on sam mi ne smeta, jer mi je cisterna kao gumirana iznutra, a treba mi za zalivanje.
Google kaže amonijak.
A za amonijak ako ti treba zovi nas na

Kako da dođem do amonijaka, za to nije zabranjeno za kućne radinosti?
Čim se posle pere amonijak
Ili ne znam da koristim google ili nešto nije u redu. Tek sad posle 100og pokušaja sam dobio vezu amonijaka i lateksa, i to kod nekog umetnika, što priča o izlivanju kalupa
Vidim da mu i ne odgovara temperatura veća od 30 stepeni, ako je u pitanju prirodan lateks, a kod mene jeste, piše: natural latex
Za vikend ću ga ošuriti ključalom vodom, pa šta mu bog da
Čim se posle pere amonijak

Ili ne znam da koristim google ili nešto nije u redu. Tek sad posle 100og pokušaja sam dobio vezu amonijaka i lateksa, i to kod nekog umetnika, što priča o izlivanju kalupa

Vidim da mu i ne odgovara temperatura veća od 30 stepeni, ako je u pitanju prirodan lateks, a kod mene jeste, piše: natural latex

Za vikend ću ga ošuriti ključalom vodom, pa šta mu bog da

Poslednja izmena od nikaragva u 23 Nov 2012, 11:08, izmenjeno 1 put ukupno.