Biseri iz oglasa
Re: Biseri iz oglasa
Kakve genijalne biznis ideje imaju neki zemljaci u CH 

koliku cenu ti auti dostižu na licitacijama? pretpostavljam da se kupuju na tuce.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Pravo da ti kazem, nemam pojma.
Mislim da mogu da ih kupuju samo firme (preprodavci) koji ih posle dalje prodaju.
Za ovaj bih rekao da je placen max 1000 CHF.
Mislim da mogu da ih kupuju samo firme (preprodavci) koji ih posle dalje prodaju.
Za ovaj bih rekao da je placen max 1000 CHF.
vrlo promocuran covek, svestan da "tatu" nece niko da pretrazi

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne znam u koju ovo temu:
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ne_15_dci/
Plisani Megan
Ako je bilo, nemojte zameriti
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ne_15_dci/
Plisani Megan

Ako je bilo, nemojte zameriti
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
^ stanje vozila - Tuning 

lep je auto..steta sto se usrao u enterijer 

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Savovi su kao da sam ih ja crtao desnom rukom 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... itaj_opis/

Na prodaju pojacalo sa wooferom 300e!
Ako das 300 evrica dobijas GRATIS auto. Auto poseduje uredjaj za kisu. U mom je vlasnistvu 3 godine i 2 meseca. Plin je atestiran i potrosnja je 8 litara na otvorenom. Auto je u voznom stanju. Prednji levi branik je malko udaren, al' meni to ne smeta i pravim se da ga ne vidim. Placanje iskljucivo SOLARNO - pare na sunce! Moze u 3 rate, ali kad das trecu ratu dobijas i auto.
I da ne kazes da sam stipsa, casticu te sa dve litre benzina, jednom gorcom kafom posto nam je malopre nestalo secera i imas pravo na dve case soka od visnje.
Nikakve zamene me NE INTERESUJU! Znaci, ni jednodnevni pilici, ni poluautomatske puske, ni motorne testere, ni semenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenicki sir, ni tarot karte, ni stajsko djubrivo, ni patke, sotke, guske, plovke, morke...
I da napomenem da me ne interesuju zamene za psecu hranu, za seksi lutke, za balans stangle od yuga, za mesalice za beton, za baliranu detelinu... Nikakvi kanapi za vesanje i sprave za mucenje ljudi me NE INTERESUJU!
Ljudi, samo KES! Sta ovde nije jasno?!
Pozurite ljudi sa kupovinom da ne bih morao da spustam cenu na 120e za auto.
Salim se naravno, sta se primate?! Cena moze samo da ode gore jer ipak je kriza na Bliskom istoku, a i ovi Korejanci su mi sumnjivi (ili Korejci?! ma nije ni bitno).

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
kakav kralj, odusevljen sam 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
http://www.polovniautomobili.com/oglas3145508/yugo_45/

Ovako prosle godine sam na sajtu trazio prvi auto ,a da je jeftin za sebe i obisao sam jedno 10tak yugica po tipa petsto sesto e i svaki je bio slobodno mogu reci krs...Igrom slucaja preko strica nasao sam mog yuga koji je sluzio Jatu za prevoz na aerodromu i tamo je bio cuvan 20 godina u garazi sa originalnom kilometrazom u top stanju kao i sada i za njega sam dao osamsto evra plus dvestape deset za gas.E sad ja sam mu ugradio 4 nova Monroa amortizera sport,sport spone,zastitu protiv korozije,pionir ozvucenje i sony radio..Nov alaser,alternator,zamenio sve kablove i gume u motoru mesto kaisa ima lanac tako da je motor neunistiv.Da stavljen je celicni gibanj,nove kocnice,danas novo ulje.Sa ovim jugom letos smo drug i ja isli na more(1100 km jedan pravac) on ja plus pun auto stvari ....Jugo nikada ne staje i na njega dajem garanciju mesec dana ako primetite neku manu ja ga namestam jer je odrzavan u servisu LADA MANIK gde radim i jedini sam na ovom sajtu koji na star auto daje garanciju....presao sam sa njim skoro dvadeset hiljada za godinu dana i nijednom nije stao.Uz juga dobijate sve sto sam naveo plus letnje i zimske gume.Registrovan je do kraja godine.Ne trosi ulja ni gram...Razlog prodaje je taj sto sam kupio Alfu tako da juga prodajem jer mi ne treba a zao mi je da stoji jer je sjajan...Da na slikama fali desni retrovizor imam ga samo da se montira posto mi stalno neko otkine desni pa ga vise ni ne montiram .Potrosnja Grad:8. ili 9. l gasa otovren pri brzini od sto kmh 7 l gasa...Sare se skidaju za 2 min.Gume malte ne nove kako letnje tako i zimske.Fale ratkapne a i nte trebaju ovako je lepsi