Ljubitelji satova?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Ljubitelji satova?

Post od Uroš S. »

Paja napisao:A tu je i nova kožna narukvica.
Slika
Kaiš Pajo, narukvica je nešto drugo, od čelika obično. Narukvica ne može da se "otvori" nego ima onaj preklop sa kopčom pa se produži da bi se skinula ili stavila.

Ali Suunto je super, ja ga probao, zbog specifično rešenog prihvata neverovatno lepo leži uz ruku, a kaiš je od odličnog materijala uopšte se ne oseća sat na ruci, jako lepo. Boja jbg :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Samo trpaj.
Znaš i sam zašto je ova narukvica :mrgreen: i da se ista baca kolio danas.

Za ostale objašnjenje - isti sat u zavisnosti od narukvice košta 50€ manje ili više s tim da je od svih ponuđenih meni jedino prigvatljiva All Black narukvica :mrgreen:
Slika

Aj što je najskuplja varijanta nego da sam uzeo njega ne bih dobio adaptere za obične narukvice :mrgreen: .

Ovako sam prošao jeftinije. Kupio sam sat sa adapterima i ostalo je para za originalnu all black narukvicu :mrgreen: .
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

SlikaSlika
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

:thumbup:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Jebo mater ne pamtim da me nesto toliko namucilo ko montaza ovog kaisa, dzizus...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

U polumraku kafića je dobro da smo uopšte uspeli da zamenimo i da ništa ne pogubimo.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Onaj gore skroz crni mi je lep, moguce zbog fotosopa, ali ovaj tvoj mi je njaa. I ne stoji mu ni jedna od te dve narukvice :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ovde treba crna, debela, od kaučuka.

Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Odakle si uzeo i koliko ti izasao taj sat Pajo? Jel ima GPS? Znam da je pre 5 godina za njih isao poseban dodatak i da sam zato uzimao garmina. Garmin 310xt je sjajan sat za trening, ja ga koristim bar 3 sata dnevno. 910xt je jos bolji ali nije dovoljno bolji da bacim pare na njega. Ipak, oba nisu bas za nosenje na ruci sto ovaj tvoj jeste, ali zato ima garmin i neku fenix 2 verziju koja je odlicna, drug je dobio na poklon, bas lepo izgleda (mada nisam ni proverio da li ima GPS).
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Biće Nidžo i debela crna. Nije je bilo u radnji.
Stoji mu ova narukvica odlično Ne može fotka da dočara dovoljno dobro.

Aco kupljen je u Beogradu. 28.500 dinara. Nema GPS. GPS imaju drugi, skuplji, modeli. Namerno nisam uzeo sa GPS-om jer ni realno ne treba. Samo bi bacio pare i morao da punim bateriju često.

Ovo nije trening sat, mada može da posluži i u te svrhe. Primarno je outdoor sat sa kompasom, barometrom, termometrom, visinomerom i dubinomerom i raznoraznim opcijam vezanim za te funkcije, a ima i pun đavo štoperica i brojača krugova.

Prethodni je bio Suunto X-lander i imao je iste funkcije osim kompasa i trajao je godinama. Radi i dalje.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Sat kida, a kais sam ja birao i nemoj da mnogo kenjate - kais je, kao sto se vidi iz prilozenog, carbon look, sto ga cini bitno olaksanim u odnosu na stari sat, a znamo da je Paji svaki gram bitan. Uz to se model kaisa zove Biking, pa dajte molim vas moze li bolje???

Prilicno pametan sat, posto pored senzora vrsi i razne analize, npr u podesavanjima ima lokaciju, na osnovu nje i datuma zna kad sunce izlazi i zalazi, a ima i meteo alarm pa upozorava kad ce nevreme. Mnogo jak sat za bicikliste.

Aco, imas masu modela njihovih sa GPS-om za razlicite sportove, i na prilicnom sui popustu mnogi. Sad ce Bomar da prodaje Suunto pored Beosporta, pa ce i konkurencija uciniti svoje.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Dobri su suunto satovi, ima drugar neki od nekih 700, 800e, ima i gps, ali meni nisu lepi. Jbg, ukusi... :)

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

To je tacno, vecina je gadna, zato ovaj bas i iznenadi - uzivo je bas mocan.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Moguce da je uzivo bolji, u poslednje vreme mi nista nije isto u prirodi i na slici, bukvalno se slogiram koje drasticne razlike budu u utisku... Valjda zhavaljujuci "napretku" ove tehnologije.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Auu, pa ako toliko košta a nema gps onda je po meni fenix 2 ipak bolje rešenje :(

Doduše, ne znam koliko bi fenix bio u Srbiji, kontam da bi ipak bio skuplji.

Što se tiče baterije, ne mora GPS uvek da radi, bar na garminu ne mora. Samo kad uđeš u taj mod, onda se pali.

Evo ga fenix 2:

Slika

Slika

EDIT: sad vidim da je u Srbiji preko 50.000 din. Idiotska država, serem im se na fenix 2 od 55000. Slepci ko i s goPro kamerama.
Odgovori