Vožnja zaustavnom trakom
Re: Vožnja zaustavnom trakom
Ma da, ludnica. Još ja dajem migavac i isključujem se, a oni ne jebu živu silu, samo piče pun gas. Dođe mi da ih raspalim ovim Touranom što nije moj. :-D
Kakvu bi kaznu popili da se zakucaju u nekoj iz zaustavne? To je baš nasilnička vožnja sa posledicama.
Tapatalk Pro
Kakvu bi kaznu popili da se zakucaju u nekoj iz zaustavne? To je baš nasilnička vožnja sa posledicama.
Tapatalk Pro
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa manje više isto, skuplje novčano, bod više i mesec dana više zabrane. Sem ako ima povređenih, tada im se isplati krivična 
I tako su odrali neki broj ljudi, i eto koliko kazna ima efekta, a isto tretiraju one koji maltene kose one na uključenju i one koji je zakače kad se uključuju...

I tako su odrali neki broj ljudi, i eto koliko kazna ima efekta, a isto tretiraju one koji maltene kose one na uključenju i one koji je zakače kad se uključuju...
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Ja sam jednom imao za malo incident sa Golfom mislim da 6tica bese, tamno sivi. Ja se ukljucujem na a.put, a on pici zaustavnom, tek sam ga u poslednjem trenutku video, I onda kada me je prosao, upalio blinkere..ali nije imao nikakve oznake na sebi...
A skoro sam video isti takav golf, ima blinkere napred ispod soferke, vozi ga onaj načelnik saobraćajne policije, I to ga vozi divljački, licno gledao kako posle kafe u kafiću seda u njega I uskom ulicicom prolazi pod punim gasom...
A skoro sam video isti takav golf, ima blinkere napred ispod soferke, vozi ga onaj načelnik saobraćajne policije, I to ga vozi divljački, licno gledao kako posle kafe u kafiću seda u njega I uskom ulicicom prolazi pod punim gasom...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vladimir Rebic? Ili bivsi nacelnik Simic? Ovaj Rebic mi ne lici na nekoga ko bi divljao kolima.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Rekao bih da je Simic u pitanju, ali ne bi me cudilo i da je Rebic. Slicnu situaciju sam i ja imao samo je bio A8 i nimalo nije naivno.
Takodje danas sam vozio paralelno sa magarcem u Leonu koji je bez problema preticao zaustavnom kod Arene. Steta sto nismo isli istim putem da ga na nekom semaforu pitam kolika je kazna za zaustavnu.
Takodje danas sam vozio paralelno sa magarcem u Leonu koji je bez problema preticao zaustavnom kod Arene. Steta sto nismo isli istim putem da ga na nekom semaforu pitam kolika je kazna za zaustavnu.

Kuzmanovicu : sta ces ako zna ?
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Zaustavnom nemm pojma ko je vozio, mozda I nije bilo vozilo MUP-a.
A ovo drugo, Simic je u pitanju, ako me vid dobro skuzi I ako ga nisam pomesao sa nekim a mislim da nisam
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
A ovo drugo, Simic je u pitanju, ako me vid dobro skuzi I ako ga nisam pomesao sa nekim a mislim da nisam

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Covek od akcije, ne moze bez adrenalina. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sumnjam da zna, posto 99% takvih ljudi misli da je kazna ko za zutu traku (5000 din). A ako zna, prekrstio bi se i otisao, posto ne bi vredelo da ja njemu objasnjavam kako moze da napravi s@#$e ako ga neko ne vidi prilikom prestrojavanja.srbin napisao:Kuzmanovicu : sta ces ako zna ?
На жалост, један од "резултата" вожње зауставном траком, а срећом без трагичних последица.
Београд: Мотором се закуцао у "ситроен"
И. П. | 04. октобар 2014. 19:46 | Коментара: 0
На ауто-путу код Арене, догодила се саобраћајна несрећа, када је мотоциклиста у пуној брзини ударио у неисправно возило у зауставној траци

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... 0%B5%D0%BD
Београд: Мотором се закуцао у "ситроен"
И. П. | 04. октобар 2014. 19:46 | Коментара: 0
На ауто-путу код Арене, догодила се саобраћајна несрећа, када је мотоциклиста у пуној брзини ударио у неисправно возило у зауставној траци

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... 0%B5%D0%BD
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sreća da nije niko stradao od njih petoro iz automobila. Ja čim vidim motociklistu u retrovizoru odmah se sklanjam u stranu da prođe, a ne volim kad vozi ispred mene.
Posetite www.garaza.rs !
Ovo može da bude i pokazna vežba koliko znači oprema na motoru.
Kako je preživao, ako je u punoj brzini udario?
Imao dobru opremu koja ga je zaštitila. Imao je ili sreće ili umeća da se ne zakuca glavom u auto, nego da ga preleti.
Citroën.