Slatkiši & čokolade & kremići :)
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Otkad sam gledao neku emisiju na TV-u u kojoj se izmedju ostalog pricalo i o nuteli kao i o nekom palminom ulju (najgore moguce) koje rokaju unutra...malo mi je postala odbojna.
palmino ulje je za krem najbolja opcija, nazalost...
jer svi drugi imaju nezasicene masnoce koje su puno gore, tako da je to plus....
kod nas jedino jos bambi nudi na trzistu krem bez trans-masti, uz nutelu
a euro, i svi drugi su sa trans mastima nazalost

jer svi drugi imaju nezasicene masnoce koje su puno gore, tako da je to plus....

a euro, i svi drugi su sa trans mastima nazalost

:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:TheWickerMan napisao:
Ovaj ce sigurno da rikne

E, povraca mi se od tih prica kako je ovo stetno, pa ono stetno, pa sve stetno... Ako cu da umirem od neceg, onda neka to bude Nutela, da umrem u slatkim mukama

Čini ti se. Biće samo srčka 

Idemo dalje...

Lindt je odličan, ukus je kao Nutela, samo N puta bolji. Mislim da je ova teglica bila oko 6-7 jura u outletu, realno, vredi te pare ali je skupo za svaki dan, a skupo je bogami i za jednom nedeljno...
Ovaj drugi (beli je, ako se ne vidi na fotki) nije ništa specijalno, presladak, nema ama baš nikakav karakteristični ukus ili miris. Mislim da je bio oko 3 jura, definitivno ne vredi te pare.
Inače, uporedio sam 'originalni' Eurokrem sa ovim našim, tu su negde, originalni je bolji, ali ništa specijalno. Malo mu je puniji i jači ukus, i nije baš toliko sladak. Čini mi se i da je originalni malo masniji.
Eto, ko naleti na Lindt, ima preporuku, dok je ovaj Spar Macadamia loš, macadamia sladoled je mnogo bolji.

Lindt je odličan, ukus je kao Nutela, samo N puta bolji. Mislim da je ova teglica bila oko 6-7 jura u outletu, realno, vredi te pare ali je skupo za svaki dan, a skupo je bogami i za jednom nedeljno...
Ovaj drugi (beli je, ako se ne vidi na fotki) nije ništa specijalno, presladak, nema ama baš nikakav karakteristični ukus ili miris. Mislim da je bio oko 3 jura, definitivno ne vredi te pare.
Inače, uporedio sam 'originalni' Eurokrem sa ovim našim, tu su negde, originalni je bolji, ali ništa specijalno. Malo mu je puniji i jači ukus, i nije baš toliko sladak. Čini mi se i da je originalni malo masniji.
Eto, ko naleti na Lindt, ima preporuku, dok je ovaj Spar Macadamia loš, macadamia sladoled je mnogo bolji.
prijatelju, a gde si nasao ove kremove gde 

Jbg, ne znam jel ima lošije ulje. Ali zato možeš da kompenzuješ korišćenjem maslinovog i ostalih dobrih ulja, poput onog od grožđa, bundeva, ... Pa dođe balans na svoje.Floyd napisao:Otkad sam gledao neku emisiju na TV-u u kojoj se izmedju ostalog pricalo i o nuteli kao i o nekom palminom ulju (najgore moguce) koje rokaju unutra...malo mi je postala odbojna.
Nisu zasićene masti toliko štetne koliko se priča. Štetno je kada nestane ravnoteža između HDL i LDL, što znači da unosiš samo jedan tip masti, umesto raznovrsnosti.
Ja sam živ primer, jer na mesečnoj bazi pojedem baš dosta maslaca, mleka punomasnog, slanine i kajmaka. To su mi 4 osnovne životne namirnice

Ali zato jeden prilično kikirikija, golica, suncokreta, maslinovog ulja uglavnom, pa se na kraju to sve svede na odličnu krvnu sliku.
I nutela je bez.swemir napisao:palmino ulje je za krem najbolja opcija, nazalost...
jer svi drugi imaju nezasicene masnoce koje su puno gore, tako da je to plus....![]()
a euro, i svi drugi su sa trans mastima nazalost![]()
Pa problem je što se ne umire u slatkim mukamaNexT napisao: E, povraca mi se od tih prica kako je ovo stetno, pa ono stetno, pa sve stetno... Ako cu da umirem od neceg, onda neka to bude Nutela, da umrem u slatkim mukama

Zapravo se skoro pa i ne umire

Nego čitav život lečiš dete od raznih alergija, masnoća, šećera i ostalih sranja, samo zato jer je neki menadžer zaključio da je jeftinije da krka margarin umesto maslaca i još nas ubeđuje kako je to zdravije

Izbor je izvanrendna stvar dokle god ga imamo i dok god možemo da biramo treba da smo srećni. Tvoje dete, tvoja odgovornost.
Lindt krem - Lindt outlet u Parndorfu, ali pretpostavljam da ga ima i u supermarketima po A, CH, I, DE, FR...
Spar Macadamia u Inter Sparu u Beču.
Spar Macadamia u Inter Sparu u Beču.
nikaragva, i napisao sam da je nutella bez trans masti
Aha, izvinjavam se. Onda ti opraštam što voziš renoa 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Odlican. Bolji i od Tutkua

U GM 280, nebitno da li je beli ili crni.sebekkg napisao:dragvorl napisao:
Posto je tamo?
350din/kg. meni je ovaj beli koji sam probao stvarno perverzija.
Имам једно потпитање...