Kazu da se radi o PROSLOM Bozicu, prethodne godine a ne o poslednjem u smislu nema vise.Cherokee napisao:I tako njemu bi poslednji Bozic, koja ironijahttps://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
In Memoriam
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: In Memoriam
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
ovo sam i ja pretpostavio da bi mogao biti razlog. I za njega i za riki martina i za ostale mega face pedereVelja napisao:RIP
Kad ga je neki novinar pitao šta ga je preobratilo po seksualnom opredeljenju, rekao mu je da kada godinama imaš hiljade devojaka i žena u redu ispred hotelske sobe, konzumacija postane besmislena. Probao je sledeći level i ostao...
Ukratko, obrnuo igricu
RIP, dobar pevac, pop ikona
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Bože, kakve gluposti pišete. Neko postao gej jer je opalio previše žena... Au jbt
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- milospinkfloyd
ne pisemo mi vec prenosimo njegovu izjavu. Usput, meni je to nekako i logicno. Mada ne mislim da je moguce i da je istina
- Vladapetr
Hajde nadji tu izjavu, taj vrhunac besmisla. Jedino besmislenije je tvoj komentar da si pretpostavio da je tako nešto razlog što su gejevi.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Realno smorilo ga zvocanje 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- milospinkfloyd
pa meni je to istinski padalo na pamet kad cujem da riki martin moze biti peder ili dzordz majkl. Ima i drugih faca pedera ali njih dvojica su mi bas mega face. Ne znam kako drugacije neko moze "postati peder" ili je oduvek bio pa se skrivao ili ni tada nije postao nego se folra zbog marketinga ili sl. Tesko da je mutirao i odjednom poceo da mu se dize na muskarce. Ne znam, neuk sam po ovom pitanju, samo pretpostavljam. A izhavu je preneo Velja pa nek je on prenese u originaluVladapetr napisao:Hajde nadji tu izjavu, taj vrhunac besmisla. Jedino besmislenije je tvoj komentar da si pretpostavio da je tako nešto razlog što su gejevi.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ogi napisao:Kazu da se radi o PROSLOM Bozicu, prethodne godine a ne o poslednjem u smislu nema vise.Cherokee napisao:I tako njemu bi poslednji Bozic, koja ironijahttps://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

Veliki šmekeri, mačo tipovi zaglave zatvor i tamo se propederišu iz nužde. To ne znači da idu posle unaokolo na prstićima i nose roze trikoe, samo zavole čajne kolutiće i voze čudna kola...
Džordž se valjda zasitio posle hiljada vrhunskih riba koje su ga spopadale na vrhuncu karijere i to je suština. Meni to ima smisla, a nisam bio ni u njegovoj poziciji, a ni u zatvoru, pa mi ostaje da verujem nekom novinarčiću od pre 15-20 g.
Džordž se valjda zasitio posle hiljada vrhunskih riba koje su ga spopadale na vrhuncu karijere i to je suština. Meni to ima smisla, a nisam bio ni u njegovoj poziciji, a ni u zatvoru, pa mi ostaje da verujem nekom novinarčiću od pre 15-20 g.
- Vladapetr
To nije suština, to je besmislica i naravno da takvu izjavu nije dao niti je igde možeš naći da je dokumentuješ. A da je stvarno tako nešto izjavio, bilo bi citirano i komentarisano na sve strane.
Koliko je ta informacija nebitna, a pogotovo u ovoj temi...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma slobodno stavi Francuska kola umesto tog "čudna"Velja napisao:Veliki šmekeri, mačo tipovi zaglave zatvor i tamo se propederišu iz nužde. To ne znači da idu posle unaokolo na prstićima i nose roze trikoe, samo zavole čajne kolutiće i voze čudna kola...

Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam bukvalista nego se radi o dve potpuno razlicite stvari.Cherokee napisao:Ogi napisao:Kazu da se radi o PROSLOM Bozicu, prethodne godine a ne o poslednjem u smislu nema vise.Cherokee napisao:I tako njemu bi poslednji Bozic, koja ironijahttps://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
Ogi mojne biti bukvalista, u pitanju je vise bila igra reci
Vlada je u pravu, smesno je da neko veruje da je neko postao peder eto zato sto m je dosadilo da ima sex sa najboljim ribama na svetu.

"I used to sleep with women quite a lot in the Wham! days but never felt it could develop into a relationship because I knew that, emotionally, I was a gay man. I didn’t want to commit to them but I was attracted to them. Then I became ashamed that I might be using them."Vladapetr napisao:Hajde nadji tu izjavu, taj vrhunac besmisla. Jedino besmislenije je tvoj komentar da si pretpostavio da je tako nešto razlog što su gejevi.
Verovatno je ova izjava u pitanju. Naravno, mogla je biti skroz pogrešno protumačena, ili u našem slučaju-prevedena.
What i do for the livin'? I live for the livin'.