Moram reci iskreno da nisam ni znao da postoji ovakv model Jimny kao terenac, desilo se spontano posto u famiiju od uvek smo imali SUV, -pajero pinin,lade nive.. ali meni kao klinca je bila velika zelja Wrangler, i tako ja dosao na odmor i polazimo ja i brat da kaparisemo wranglera i kad ja pored puta vidim parkiran jedan zeleni sa gumom i kazem bratu , brate ciji je ovo wrnagler? i on kaze ma nije to wrangler nego Suzuki Jimny

kakav Suzuki kazem i oni pocne da prica i otisli smo odma u Salonu narucili platili i duploo jeftiniji od Wranglera i moram reci auto je jako interesantan vise po njemu se okrecu nego po Audi ,:D prezdovljan za godinu dana jest da je skup ali merak nema cenu, nikad mi nije palo na pamet da cu kupiti ili voziti jimny jedina mana je sto nema mana kad je u pitanje izdrzljivost za SUV vozilo i terenac nema prepreku prenos neverovatan, vise lovim cure sa njim nego sa audi ahahahah pozdrav svima ljubiteljima Dzimnija i ako neko ima neka pise pocetokom decembra idem srbiju crnu goru voznja pa bice mi drago da upoznam kolege i razmenimo iskustva .